Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mila mama

Topik dla mam dzieci rocznych ale i nie tylko . Zapraszam Mile Mamy !

Polecane posty

u mnie to nawet za pare lat bedzie klopot ,bo nie mam na miejccu nikogo ,kto moglby mala do przedszkola zaprowadzic czy odebrac ,jak mi by nie pasowalo ,bo w sklepie np 2 zmiany a jak znam meza to raczej nie zmieni pracy ,bo umowmy sie gdzie mozna teraz zarobic 4-5 tys a mamy mieszkanie na kredyt

dobra babeczki, ja spadam, mała zasnęła w końcu więc i ja idę spać :) pewnie i tak obudzi się w nocy przez te zęby:( dobranoc

hej dziewuszki :) Moje dziecko dzis dospalo do 10 ale o 3 obudzila sie z placzem ze glodna dalam jej mleczko i poszla spac . A jak wam minela nocka ? U nas dzic sloneczko swieci zimno jeszcze bo -5 ale mysle ze gdzies za godzinke pojdziemy na spacerek :) Co do pracy na zmiany to ja tez nie mam nikogo kto by mi mala zaprowadzal i odbieral ale w wiekszych sklepach mozna sie doagac tylko na pierwsze zmiany i rano zaprowadzac a po pracy odbierac dziecko

a dzien dobry ,moja spala do 7 ,bo uslyszala ,ze tata jest ,normalnie to by zjadla i jeszcze pospala do 8-9 ,ale od razu na tatusia wsiadla i sie bawila ,ale teraz obrazona bo pojechal do firmy i ja zostawil ...niedobry ,marudzila mi i marudzila ,az polozylam ja do lozeczka i o dziwo drzemie ,ale tez zmeczona jest ,bo sie wyszalala z samego rana i tak wczesnie wstala ,ale pewnie za chwile sie obudzi

Moja jak narazie zjadla sniadanko :) I teraz oglada bajeczki tzn ksiazeczki :) Dzis wstala nawet w docrym humorze mysle ze kolo 13 pojdzie spac po spacerku Tylko cos zaczyna mi kichac ..

Cześć dziewczynki:) Moja spała do 9, z przerwą ok. 6 na mleczko, teraz zjadła kanapkę, wypiła herbatkę i zaczynamy zabawę :) na razie nie kaszle, ma lekki katar, ale tak poza tym jest ok. ząbek już widać więc mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej.

Smile to super moze faktycznie to tylko jakas infekcja od zabkow :) Dziewczyny ubralyscie juz choinki w domku /?:)

moze faktycznie od zabkow cos wzielo ,roznie te bable maja moja na szczescie lagodnie przechodzi narazie ...podobno jak sie trzonowe wyrzynaja to bardziej boli ,no ale zobaczymy ,jak dotad to zadnych oznak nie dawala a tu hop jest zabek ,ma juz 7 i szuka znowu cos na dole to moze wyrzyna sie druga dwojka ? a z choinka to jeszcze nie ubralam az sie boje co moja corka z nia zrobi ,bo uwielbia wszystko co swieci miga blyszczy ...to moze byc ciekawie

Tak mi się wydaję, że to od ząbków, wczoraj była strasznie marudna, dużo płakała, stale chciała być na rękach, a dzisiaj już szaleje, ślicznie się bawi, śmieje :) U nas jeszcze choinka nie ubrana, w weekend będziemy ją ubierać, no na weekend to ja mam sporo planów: sprzątanie, ubieranie choinki, zakupy...a jeszcze uszka i pierogi muszę zrobić, ciekawe ile planów uda mi się zrealizować:)

U nas 8 ząbków wyszło też bez problemu, ale ten to trzonowy i pewnie dlatego tak julka cierpiala

A u nie od wczoraj stoi choinka jeszcze nie ubrana narazie rozlozona zeby sie mala przyzyczaila ale jakos szczegulnie nie zwraca na nia uwagi . My tez na weekend planujemy zakupy ohh az sie juz ich boje bo jak zaczelam pisac liste .. to moj mazpokiwal glowa :)

no z choinka to zobaczymy ...bo moze biedna na balkonie wyladowac jak sie mala za nia wezmie ...a zakupy i ta cala reszta jeszcze przede mna ...tylko chatke juz troche ogarnelam to zawsze cos ! dziecko jeszcze narobi porzadku ale te grubsze sprawy to zalatwione ...a zakupow to nie lubie ,wiec odwlekam , ale wkoncu musimy sie wybrac

Ale mi zlecial ten rok :] Mala dopiero byla taka maciupka a juz woziu prowadza :) Dopiero byly jedne swieta teraz juz nastepne ale ten czas leci

Ok uberam mala i iziemy na pole .. eh orzeprawa z tym wozkiem bedzie znow nie zla ale co mam zrobic przeciez nie bede jej trzymac w domu do roztopow :) Milego dnia wam zycze dziewczyny bede po poludniu :) Buziaki dla dzieciaczkow :*

Gość no i znowu hehehe
ooooo Magda-utworzyłas kolejny topik o tym sławnym tytule? :D:D:D ani ty ani Martyna widze nie potraficie same nic wymyslec :o

Gość znowu szalona duszyczka??
ludzie nie wierzcie w ani jedno slowo tej chorej kobiety-milej mamy- to jest szalona duszyczka ktora wpieprza sie w kazde forum i wszedzie ja wyganiaja, zaklada po 3 topiki dziennie i z kazdego ucieka gdy ktos sie zorientuje ze to ta glupia wredna baba z kieleckiego.

Gość mila mamo ogarnij sie
dziewucho ile jeszcze topikow o kupkach zalozysz?

Jestem dziewczyny widze ze juz ktos sie wtracil na nasz ttopik Nie zwracajcie uwagi strasznie zimno dzis bylam z mala i z kolezanka troszke na miescie ale tak zimno ze wrociysmy po godzinie:) a jak u was jak wam mija dzien ?:)

Hej mamuśki :). Ja wybrałam się dzisiaj na dwa spacerki, ale krótkie bo zimno :)

witajcie . mam chwilkę po pracy jestem już . byłam z Filipkiem u lekarza jakieś przeziębienie sie przypałętało . :( dostał syropek . jutro dopiero ma na 13 godz do pracy liczę że bedzie promocja ze strony synka i da pospać do 8 godziny .

Gość magda z kieleckiego
czyli mama nikoli jest niezrownowazona psych. pisze pod kilkoma nickami to chyba trzeba leczyc

Gość tylllka ty juz bylas na ich
topiku pod podobnym tytulem, nie utrzymal sie ten tez padnie

Gość Mynia to u ciebie
nie pizdzi jak w kieleckim na dworcu???

widze ze tu zaden topic dla mam roczniakow nie ma prawa bytu. Nie rozumiem tego jak mozna komus niszczyc topici.