Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mila mama

Topik dla mam dzieci rocznych ale i nie tylko . Zapraszam Mile Mamy !

Polecane posty

Gość wiadomo kto psuje atmosferę
panienka L., wielka autorka pierwszego topiku o podobnym tytule...tylko nie wiem, po co tu zaglada... co jakiś czas musi jednak poskakac komuś do oczu... wracaj, skąd przyszłaś i niech ci się wydaje, że jesteś taka cool buahahahahahaaaaaaaaaaa:-D

Gość LIWIO!!!!!!!!!!!
GDYBYŚ MIAŁA CHOĆ TROCHĘ ROZUMU NIE WDAWAŁABYŚ SIĘ W TE DYSKUSJE:P: a w ogóle dziwne że siedzisz i śledzisz niby madzie!!!!! tak wyzywasz dziewczyny z którymi pisałaś wcześniej i lizałyście sobie dupę nawzajem, a teraz tak jedziesz po dziewczynach....jak nie byłaś w centrum uwagi to byłaś chora....i sama zaczęłaś, dziewczyny założyły sobie topik to po co tu przyszłaś, nikt nawet nic nie pisał o Tobie , tylko tyle że nie warto o Tobie pisać, i Cie zabolała co?? powinnaś mieć trochę klasy i dać sobie spokój...zniknąć i nie pisać więcej bo wychodzi że jesteś tak pusta jak piszesz o nich... nie muszę Ci chyba przypominać że odkąd jesteś na kafe wszędzie gdzie piszesz siejesz zamieszanie....pierwszy był topik wrześniowy (2009) na którym zamieszałaś , powyzywałaś i odeszłaś ..a tam dziewczyny miały więcej klasy i nikt za Tobą nie tęsknił...

Gość zal mi was drogie mamy
kiedys sie wyda ze mila mama to madzia i ciekawe jak wytlumaczy to ze zmienila imiona swoje i dziecka ;p