Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mila mama

Topik dla mam dzieci rocznych ale i nie tylko . Zapraszam Mile Mamy !

Polecane posty

Hej mam prawie roczne dziecko . Zalozylam ten temat bo zaden inny sie nie utrzymal Z checia pogadam z mamusiami o pociechach smutkach i radosciach z nimi zwoazanych ale i o naszym zyciu ppartnerskim i zawodowym :) Zapraszam wszystkie mamy ktore nie moga sobie pozwolic na wypad do kolezanki na ploty :) i tez takie co chca pogadac od tak :)

Gość pufa z aksamitu
Witam. Mój chłopak 8 grudnia skończył rok:)

Gość smile25
Cześć dziewczyny, chętnie się przyłączę, jestem mamą rocznej Julki :)

Właśnie zasnął. Jak na razie to przygotowania są na urodziny małego. Będzie troszkę gości :)

Mnie tez to czeka ale pierwszy roczek musi byc hczny ..:) choc i tak dzieciaczki tego pamietac nie beda:)

My już po roczku, był 24 listopada :) Moja mała już śpi, ale bardzo niespokojnie...wyrzyna się jej ząbek trzonowy, do tego ma katar i kaszle, strasznie się meczy biedulka:(

Jedyny prezent jaki mam to dla męża. Nad resztę jeszcze myślę :). A jak u Was?

mama lalii moja skonczy 3 sttycznia roczek :) My mamy dopiero 2 zabki ale tez szly strasznie ciezko:(

U mnie prezety dla malej i rodziny kupione :) Juz w sumie popakowane jeszcze tylko czekam na kalendarze dla dziadkow ze zdjeciami malej i bedzie wszystko :)

moja mala spi od dechy do dechy czyli tak od 7-do 7-8 czasem nawet do 9 ! bardzo rzadko zdarza sie ze je tak kolo 7 i potem zasypia ale najczesciej to nie je

Mój mały ma już 7 ząbków i na całe szczęście nie było tragedii :)

moja julka ma 8 ząbków, teraz idzie dziewiąty...ale ten trzonowy wychodzi strasznie powoli, no i bardzo ją to boli, do tego ten katar i kaszel:( masakra. Ja mam już prezenty obmyslone, teraz tylko muszę je kupić :)

Mama Lalii to tak jak moja kapanie przed 19 i o 19 juz spi sama usypia w swoim lozeczku :) Czasem sie jeszcze tylko budzi w nocy by ja wziac do nas do lozka ale to jest 5 rano .. i nie chce jej rozbudzac wiec ja biore :)

a my mamy 7 zabkow ...z moimi to troche wiecej ..hihi a z prezentami to lipa czekam na meza jak wroci z trasy to sie zajmie mala a ja na spokojnie wyskocze

Mój Maciej zasypia około 20-21 śpi do 8-9 czasami potrafi pospać nawet do 10 :)

To tylko moja taka zabidzona z tymi zabkami haha :) Dopiero przed wczoraj jej ta 2 jedunka wyszla i ma tylko 2 na dole a gdzie reszta ..;) haha