Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mila mama

Topik dla mam dzieci rocznych ale i nie tylko . Zapraszam Mile Mamy !

Polecane posty

ja tam nikogo nie bronie ale faktycznie co nie którzy potrzebuja sobie z kims popisac ...

No moja Misia usnela :) Ja nie wiem dlaczego ty piszesz ze ja jestem z kieleckiego jak jestem z malopolskiego :) hehe Tyllka witaj :)

Hej dziewczyny jak tam minela nocka ? U nas spokojnie chco Misia wstala o 7 tak sobie dzis umyslala Wiec pewnie kolo 12 pojdzie spac :)

Cos gdzies slyszalaqm ze ospa zaraza 2 tyg przed wysypaniem wiec jesli mial kontakt to mozliwe ze bedzie mial . Mowia ze jak dziecko przejdzie wczesniej to lepiej .

Mila tez tak słyszałam ze im wcześniej ospę sie przechodzi to tym lepiej dlatego . szczerze czekamy na ta ospę .

Gość mila mamo ile jeszcze nickow
wymyslisz? bo bedzie juz kolo 10 jak nie wiecej. nie wstyd ci tak oklamywac te biedne mamy ktore mysla ze jestes normalna matka??

Hej dziewczyny co tutaj dzis tak pusto ? Mam nadzieje ze nie sploszyly was te wredne pomaranczki ? Ja nie wiem o co im chodzi ale ok niech sobie pisza Moja Michasia weszla dzis sama na sanki siadla i jezdzilysmy ciagniete przez mojego brata :) Przekonala sie jednak do nich A jak tam wam minal dzien ??

Gość ooo madziu to widze
ze imie dziecku zmienilas hahaha dobre dobre tylko glupi uwierzy a wredna to jestes ty ;p i to jak!

Gość ooo madziu to widze
to juz sie nikola nie boi sanek?no bo mowilas ze twoj madry mąż ja wywalil i dlatego sie bala.

Gość ooo madziu to widze
a moze magda chce zmienic cale swoje zycie, maz to nie stasiek tylko jakis edek dziecko nie nikola tylko michasia a ona sama to moze jakas wieśka ;p aaa no i nie mieszka w dziurze zabitej dechami tylko w warszawie hahaha

Gość mamusieńka
Witam. Mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko temu jeżeli zapytam Was doświadczone mamusie o coś co mnie niepokoi. Może któraś z Was miała podobne doświadczenia. Proszę o pomoc. Mój 3,5 miesięczny synek moim zdaniem rozwija się prawidłowo ale nasz pediatra z uwagi na niedotlenienie przy porodzie wysłała nas na kontrolną wizytę do neurologa. Byliśmy kilka dni temu na wizycie i Pani neurolog stwierdziła, że dziecko zbyt mocno zaciska piąstki (chociaż w domu tego nie robi), poza tym badając ciemiączko stwierdziła że jest zbyt mało zrośnięte, niestety nie podała wartości (mierząc w domu wyszło mi jakieś 3cm x 2,5cm), zaleciła USG, po wykonaniu którego stwierdziła lekką asymetrię komór. Powiedziała, że norma to 4 mm, a syn ma 5 mm różnicy. W internecie wyczytałam, że należy się martwić jeżeli ta wartość to powyżej 6 mm. Za bardzo nie wiem o co chodzi. Czy ktoś miał podobny problem? Dodam, że synek przy badaniu USG wiercił się i tak sobie tłumaczę, że może z tego powodu ta różnica. Jestem zdenerwowana tą całą sytuacją, a Pani doktor nic nam nie wyjaśniła jakie mogą być następstwa tej różnicy, gdyż bardzo się spieszyła. Wogóle to miałam wrażenie, że chce na nas wymusić wizytę w swoim prywatnym gabinecie ... na co brak mi słów. Zaleciła tylko kontrolę za trzy miesiące, ale moje obawy są coraz większe ... Co radzicie ???????

Imprezka będzie, ale w niedzielę :). Mamuśka ja niestety nie potrafię Ci pomóc

Hej dziewczyny :) Mamska niestety ja tez nie pomoge ci :( Widze ze ktos za wszelka cene chce rozwalic nam temat ja nie wiem o jaka magde im chodzi obrazaja dziewczyne jak tu jej nie ma :) Moja Miska dzis sama przeszla rao pokoj na nozkach w ta i z powrotem :) Tak ze roczek przydpta :) A jak tam u was dziewczyny tutaj dzis strasznie zimno - 13 mamy Mam isc dzis popilnowac dzieci sasiadce wiec tak czy tak musze z mala sie wybrac na ten mroz na dwor :)

Gość dobre sobie dobre
a to dobre-nie wie o kogo chodzi hihi.taki dziwny zbieg okolicznosci co?? Magda jestes chora??nikt by ci nie rozwalal topiku gdybys pisala prawde,a ty zmyslasz w kazdym nowym temacie imie meza,imie dziecka i miejsce zamieszkania.nie chcesz to woglole nie pisz a nie tu bzdury takie piszesz :o dziwne jest tylko to ze we wszystkich swoich topikach dziecko ma urodziny 3go stycznia.wez lepiej nikole babci oddaj bo jestes niezrównowazona.dobrze ze cie zewsząd wywalają.kto to wie co bys nam mogla zrobic psychopatko :o

Gość magda magdalena maricca
szalona duszyczka .... gdzie sie podziewasz?znow na pole poszlas?? wracaj szmato. nikole oddaj do domu dziecka-tak bedzie dla niej lepiej.

witajcie . Filipek spi . a ja mam chwilke na internet. u nas tez okropnie zimno . i jest dużo śniegu .

Mamusienka-Moja pierwsza corcia urodzila sie z objawami niedotlenienia. Wydaje mi sie ze pani doktor potraktowala was chaotycznie i ze diagnoza moze byc nie trafna. W takiej sytuacji udala bym sie dla Swietego spokoju szybciej do innego neurologa. Mam nadzieje i mysle ,ze Twoj synek dobrze sie rozwija,ale lepiej to skontrolowac szybciej niz za 3 miesiace,bo jesli sa jakies malenkie zmiany,nalezalo by juz to leczyc a nie czekac. Pozdrawiam serdecznie.

Gość mamusieńka
dziękuję dziewczyny :) tak zrobię :) Życzę wszystkim mamusiom i ich rodzinkom Wesolutkich Świąt :) Pozdrawiam!

Hej Mamuśki. Ja sobie odpuściłam dzisiaj spacer, za zimno. A jak u Was???

Gość To LIWIA ta na pomaranczowo???
dlaczego atakujesz dziewczyne????

Magda weź sie ode mnie wreszcie odpierdool!!!!!!!!!!!!!!!! mam juz dosc tych twoich oskarzen! do roboty glupia krowo sie wez a nie wypisujesz bzdury na publicznym forum! uwierzyc nie moge ze taki tępak nie wyginął razem z dinozaurami.ty sobie zmyslaj tu co chcesz na temat siebie i rodziny ale mnie zostaw w spokoju bo obiecuje ci ze jesli jeszcze raz cos o mnie napiszesz ty bezmózgu to popamiętasz!!!!!!

Moja córka jest dla mnie najpiekniejsza na swiecie a o gustach tępaku sie nie rozmawia.choc jesli juz zaczynamy to ja bym sie raczej zainteresowala twoją urodą-nie bede sie znizac do twojego poziomu i pisac tak o dziecku jakimkolwiek.niestety widac ty wiochą lecisz na calego,chyba ci mózg na polu odmrozilo.wez lepiej siedz w domu w te mrozy i tak jak juz ci tyle osób radzilo-studiuj słownik,bo masz zajebistee braki deklu!

Mam małą prośbę do osoby, która ciągle się tu wcina i oczernia jedną z dziewczyn. Jeśli ktoś chce pisać na tym topiku to każdego sprawa indywidualna. Chcesz rozładować emocje to pobiegaj sobie wokół domu kilka razy, a jak masz problemy ze sobą to udaj się do specjalisty. Jak na razie to tylko Ty "osobo" psujesz atmosferę na tym topiku.