Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulka888

Jutro egzamin na prawko

Polecane posty

Gość paulka888

a dziś mi sie już portki trzęsą....

Gość ginekholog
nie dygaj! to nie rozwód!

Wiem ze to zabrzmi banalnie bardzo , ale bez stresu zbytniego bo to gubi najbardziej.Opaniwanie , zwracanie uwagi na znaki i sluchanie polecen egzaminatora , glowa do gory :)

Gość paulka888
zapytałam w sklepie o nowe plastry na odciski, ale sprzedawca w wyjątkowo złym humorze mściwie zacisnął zęby, schwytał mnie i nasrał mi do ryja

Gość paulka888888
ale macie pomysly podszywy. gdzie sie nie ruszyc to wszedzie podszywy!! placa wam za to?? a powiedzcie mi jakim cudem mam sie stresu pozbyc??

Gość poruszenie_W_bokserkach
może odwołają jak śnieg zasypie ;)

Ja Ci powiem tak.W sumie to juz bylo prawie 9 lat temu , ale pamietam to jak dzis.Wsiadlem do samochodu na placu i bylem taki pospinany ze szok.Gosc mi mowi prosze podjechac do linia a mi bach auto zgaslo z tych nerwow zbyt szybko puscilem sprzeglo i w jednej chwili zdalem sobie sprawe ze jezeli nie podejde do tego bardziej na luzie to obleje i bedzie lipa.I tez tak zrobilem podeszlem do tego bardziej spokojnie , chodz wiadomo calkie m stresu nie idzie wyeliminowac , ale zdecydowanie bardziej bylem spokojniejszy i poszlo jak z platka ;)

Gość paulka888888
ja jutro drugi raz. potrzebne mi szybko prawko.. jak nie zdam jutro to stryczek zostaje...

u mnie też tak było. 2 egzaminy oblane na placu, nie wiem dlaczego, luk mialam opanowany super, a na egzaminie wogole masakra, robiłam takie dziwne ruchy ze mi auto wyjechało. a byłam wtedy tak zestresowana ze o jezu, chyba nawet nie pamietałam jak sięe nazywam. za tym drugim razem miałam jeszcze takiego wrednego egzaminatora, przede mną na placu zdawałam taka kobitka i 2 razy auto zgasło jej na górce a on zacząl się na nią tak drze. ze jest tępa ze co ona tu robi, az się popłakała kobieta. patrze a on mnie wyczytuje, miałam juz pełno w gaciach i od razu oblałam. jakos się zraziłam ze zrobiłam sobie rok przerwy. po tym roku zapisałam się ponownie na egz i zdałam bez problemu, powiedziałam sobie ze nie bede się stresowac jakims pieprzonym egzaminem na prawko ze ma to gdzies. egzaminatora miałam super, super mi się jezdziło i ogólnie fajnie. jak wyszłam to bylam taka szczęsliwa ze się popłakałam. to było miesiac temu:)

Spojrz na to z tej strony:Pojdziesz pospinana na maxa bankowo oblejesz , a jesli troszke luzu dasz mozesz zdac , nie masz nic do stracenia.

Gość paulka888888
pierwszy raz jak poszlam to bylam troche wyluzowana, ale wlasnie natrafilam na jakiegos wrednego typa i na miescie zaczal na mnie krzyczec ze za wolno jade (a jechalam 60 na 70tce) . potem zaczal cos wymyslac ze to zle robie i wtedy juz moj luz puscil i nogi i rece mi zesztywnialy i tak sie zestresowalam ze na rondzie zle pas zmienilam i mnie oblal...

No to ja mialem taki motyw ze na miasto zostala nas trojka i ja jechalem jako ostatni.Jedziemy , jedziemy wszystko pieknie ladnie i nagle typ mowi do mnie prosze jechac szybciej , ja mu na to ze jest ograniczenie do 40km/h , a on nie wazne prosze jechac szybciej. Tak chwile sie zawiesilem mysle sobie albo mnie poduszcza i jak depne to mnie obleje , albo faktycznie mu sie spieszy a jak go nie poslucham to sie wkurwi za przeproszeniem i mnie uwali.Zaryzykowalem i przyspieszylem na szczescie okazalo sie ze faktycznie chyba mu sie spieszylo i mnie nie oblal , generalnie gosc byl luzny dosyc .PS na ostatnim skrzyzowaniu tuz przed wjazdem do wordu smignalem na pomaranczowym swietle , ale nic nie powiedzial bo sie zalaczylo praktycznie chwile przed wjazdem na krzyzowke :)

Gość paulka888888
heh .,.. to niezle.. ja mam nadzieje ze jutro mnie nie beda pospieszali na tym mrozie...

No ja zdawalem w lutym :D , tyle ze sniegu na drogach wogole nie bylo.No to good luck jutro i do zobaczenia na drodze ;)

Gość paulka888888
nie dziekuje:)