Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

No, koniecznie, trzymam za słowo To jednak musi być bardziej ekscytujące, niż przykre i straszne doznanie, to ókócie idziemy spać, czy jeszcze trochę popaplamy bez sensu? :) ja tak jestem na progu, trochę na jawie, trochę we śnie

Ależ ja nie namawiam Cię do kócia SIĘ W ogóle do niczego Cię nie namawiam ;) Tylko zastanawiam się na głos, czy to nie byłoby fajnie, tak dać się ókóć, to chyba drzemie w każdym z nas, tak gdzieś w środku

To ja mam duuużo lepiej - bo leżę sobie wygodnie z lapkiem przy poduszce :)

gdzie byłaś, miss? ale ten "Twój" topik z Hello Kitty też mnie sturlał na podłogę :D

Durden, ja cały czas myślę jakby to było dać się ókóć, czytam o kóciu, myślę o kóciu. A gwózdka nie ma...

Zona :D Musisz się kiedyś po prostu przełamać, i zacząć papkować, tak po cichutku

Nikt Ci tego nie powie. Wsłuchaj się w wewnętrzną siebie, dopuść ją do głosu. Wtedy wszystko stanie się proste i przyjdzie samo, naturalnie. A ókócie przeszyje Cię dreszczem

Dobrze, posłucham Twojej rady. Tylko ciii... Poczytam jeszcze trochę o papkowaniu, wysłucham swojego wewnętrznego głosu i zobaczymy co się stanie. Kładę się, a Wam życzę miłego dnia :D 🖐️

jejku wiem ze juz spicie ale pozniej przeczytacie Duden to byl zadki przypadek schizofrenii zapapkowanej Lsd takich rzeczy to ja sie na sluchalam w szpitalach psychiatrycznych no dobrze to spijta pa

miss: serio tak myślisz? a my się tu zlewamy z tego... Faktycznie to schizofreniczne, ale ja to odbierałem jako takie surrealistyczne, humorystyczne projekty tworzone z dużą konsekwencją.

ja jeszcze pewnie chwilkę posiedzę, ale niedługo ale widzę, że jak ja nie podniosę topiku, to nikt się nie ruszy :D a czym tak podpadłaś tamtemu typkowi? :D

:D :D :D no to, miss, przyznaj się lepiej, jesteś tym zboczonym facetem, który tylko podszywa się pod seksowną laskę? :D mi tam to nie przeszkadza :D

tak jestem gejem w dodatku zboczonym jak diabli podszywam sie pod wszystkie zakompleksiale kury domowe ,chlopcow z malymi penisami, niedopiezczone malolatki.niedosranych zboczencow, ale nie wyrzucicie mnie ze swojej bandy????? :-) :-) :-) :-) :-)