Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

tak myślałem, tak myślałem, czułem przez skórę :D :D :D nie, no co ty?! będziesz szefem bandy :D

Chyba tak. I faktycznie to bardzo schizofreniczne. Choć wolałbym myśleć że to świadomy, psychodeliczno-surrealistyczny projekt No, ale... Nie dowiemy się tego Jakieś pasjonujące lektury w necie?

Dopiero teraz włączyłam komputer. Czytam sobie jakiś stary topik, o pomocy dla biednej matki z dzieckiem. Niektórzy mają dużo serca dla obcych ludzi i to jest piękne :)

No, nie taka ta Kafe cała straszna, obleśna i sfrustrowana :) jak i cały świat wirtualny i realny. Jak człowiek trafi na taki jasny punkcik w tym, co nas otacza, od razu cieplej robi się na duszy. Dziś czytałem w "Przekroju" wywiad z Nergalem - dający do myślenia, ale i podnoszący na duchu

Nie biegam, już chyba nic nie ma, odpisywałem na maila :) Przepraszam, nie dotrzymam Ci już towarzystwa, za późno przyszłaś, kurcze :) A ja muszę się wygonić spać, bo nie zwlokę się jutro :) Do następnego Dobranoc 🌻

Kinky, jesteś najs :) Miss 🖐️ ja też lubię piłę. Ale oglądałam najpierw chyba 3, poźniej 1, później 2 itd. więc nie pamiętam numerów części :)

a moj maz ogladal paranormal actvity i wlsnie znowu wlaczyl na faktach autentycznych ale jest podobno straszne a ja nie ogladam wogole tv ale czasami dobry film obejrze

Oglądałam paranormal Activity pierwszą część. Nie jest straszna. Tam tylko są pokazane zamykające się drzwi :)

dobry film z inernetu mam na mysli od lat nie ogladalam normalnej tv ludzie przychodza do mnie i mowia wlacz rtl czy tam cos innego mowie nie mam eeeeeee troche sie dziwia bo plazmy sa i to dwie to co wiem to z ksiazek albo z gazet nie chce sobie glowy zawracac kto sie z kim hajtnal ile ludzi zginelo w wypadku itd.......szczegolnie wkurzaja mnie te glupoty ktorymi nam glowe zatuwaja klamstwa i tyle

Miss, jestem podobnego zdania. Ludzie często biorą przykłady z filmów, nie tylko horrorów czy thrillerów.