Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MR Nobody

Myśli uciekają...

Polecane posty

Gość MR Nobody
taka marność, ze aż myśli uciekają...

Gość masz chłopie dziwną żonę
jakbym miał taką to chyba bym się powiesił :(

Gość trelemoreleee
postaw na swoim i krótko... bo będziesz miał przewalone:-(

tylko w przypadku autora nie wiadomo co to znaczy na swoim gość nie wie co ma zrobić

Gość kobieta 27 po studiach
autor juz ma przewalone. zonka to jakas bezszczelna egositka. wszystko pod siebie. nie tylko ona decyduje o waszym zyciu i dziecku,jestes pierdola i tyle.

Gość kobieta 27 po studiach
ocenzurowali slowo p i e r d o ł a:)

patrząc tak z ukrycia stwierdzam, ze autor bardzo musi kochać swoją żonę i raczej przedkłada na pierwsze miejsce dobro dziecka i żony a nie swoje

moze i jest tak jak piszesz LOLKU ale widać, ze facet wpadł po uszy zostaw chłopie żonę a wcześniej z nia porozmawiaj że Ci źle i dlaczego tak jest

Gość MR Nobody
nie wiem juz sam co mam zrobić bardzo kocham moją żonę i dzidziusia którego nosi w brzuszku ale też nie chcę byś sterroryzowany przez jej humory

Regres myślisz, ze to prowokacja? po czym wnioskujesz? ja tam staram sie zawsze szczerze pomagać, bo w dzisiejszych czasach ludzie różne problemy miewają :(

Regres myślisz, ze to prowokacja? po czym wnioskujesz? Mija 5 godzin,koles miał wiele odpowiedzi na poaczatku topa co zrobić,jak sie zachowac,co uczynić jby było ( może dobrze) A on przychodzi i pyta na nowo co robić ? bo on by chciał być z dzidziusiem :D A przypomne ze koles ma ponad 30 lat ... czy mam nadal wymieniać ?

no może sie obawia, ze jak zona wniesie pozew rozwodowy to nie będzie się widywał z dzieciakiem :(

ale to jest następstwem konsekwencji nieudanych decyzji życiowych ... wiedział w co sie pakuje a jednak w to brnął teraz za to płaci niezłą cenę NIkt nie każe mu sie rozwodzić ... Propozycje padły na wczesniejszych stronach co ma zrobic by było dobrze ... nie obiecuje gruszek na wierzbie ale niech próbuje walczyć o swoje ... a pytania któryś raz z rzędu Co mam robić ? powodują iż wychodzi z tego tematu marna prowokacja ... inteligentny 30-latek wyciągnał by wnioski i zaczał działać , cipa-facet nadal będzie skamlał w stylu "no ale co ja mam dalej robic"

Gość MR Nobody
to nie tak jak piszesz :( ja tylko chce się dowiedzieć jak zareagować w różnych sytuacjach bo na pewno jak urodzi się dziecko to ona będzie jeszcze bardziej zaborcza i nie będzie miała jeszcze większe halo jak będę do rodziców jeździł

gdzies dzisiaj czytalam dowcip ze podobno kobiety maja strefe erogenna na kolanach aby przyjemniej im sie mylo podloge i tak sobie mysle ze dobrze by bylo gdybys mial podobnie bo w przyszlosci sporo czasu spedzisz w tej pozycji :D

czizas zlituj sie już bo mnie gęba od śmiechu boli !!!!!!!!!! :D:D:D:D na kolanach...:D hahahah całe życie........

jak sie zastanowic to nie glupie jest hmm.... ta podloga wydaje sie brudna... :D

czizas gdzie wyczytałaś o tych strefach erogennych na kolanach ? bo nie ukrywam ,bardzo mnie to zaintrygowało? ;) 🖐️ tymczasem ;)

Gość nie czytałąm całości
ale może wybudować wspólny dom? dawniej rodziny były wielopokoleniowe i nie było problemu jak zapewnić opiekę rodzicom.

w tym wypadku nie rodzice sa problemem tylko mezczyzna pozbawiony przez okrutny los pewnego istotnego hormonu jakim jest testosteron

Czizas - wczoraj nie zdążyłam, bo mi odcięli internet ale chciałam Ci coś napisać. :)