Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragnienie silniejsze

Pytanie o Luteine

Polecane posty

Czesc dziewczyny mam pytanie test ciazowy wyszedl mi pozytywnie a nawet 3 a @ mam miec jutro z tym ze dzis mialam taki hmmmm brazowy/brudny sluz jak sie podcieralam. I troszke sie boje bo nie wiem czy testy mogly klamac i ten sluz to oznaka nadchodzacej @ czy moze zagrozenie dla ciazy! Mam LUTEINE 50 w domu podobno ona jest na podtrzymanie czy moge bez konsultacji z lekarzem brac sobie ja ?? Czy ktoras z Was tez tak miala a mimo wszystko z ciaza bylo wszystko OK??

Pomoze ktos???

Nikt Z WAS nie pomoze...??? Dziewczyny prosze WAS bo mieszkam z granica i narazie nie mam jak spotkac sie ze swoim ginem;(;( Kazal mi przyjechac w 8 tc !! Kurde boje sie ! A wiecie co ja bralam CLO przez 2 cykle to moze to....Byc powod brazowego sluzu ;(;( Oszaleje

jeśli bys poczytała trochę w internecie to znalazłoby się sporo kobiet które w mniej więcej w terminie spodziewanego okresu miały plamienia, moja teściowa dopiero na początku 5-tego miesiąca dowiedziałą się, że jest w ciąży bo poczuła jakby ruchy a miała tak jakby okres,ale słabszy (to było trzecie dziecko),ale jeśli się boisz to idź do lekarza jak najszybciej :)

żadnych leków nie powinno się przyjmować bez konsultacji z lekarzem, no chyba, że trafi się jakiś "mądry" lekarz ;] nie martw się na zapas :) myśle, że będzie dobrze :) to może idź do innego lekarza jeśli się martwisz? ;)

Gość to może być ciąża
biochemiczna :( a jeżeli faktycznie tak jest, to luteina nie pomoże. Jeżeli @ nie nadejdzie i będziesz nadal plamić tylko, to weź tą luteinę 1 tabl. rano i 1 wieczorem

Ehhhh do jakiego mam isc lekarza pierwszego kontaktu przez ktorego w marcu tamtego roku stracilam dziecko!!!!

Gość koralinaaa
moje gratulacje! mi się niestety nie udało :( tracę już nadzieję powoli :(

koralinaaa Nie dziekuje i jak narazie strasznie sie boje ....;(( A tym bardzej pracuje na nockach po 12h dzis 4 nocka a jeszcze 8 przede mna ehhh

Gość koralinaaa
Nie bój się, będzie dobrze, zobaczysz :)

Gość do Nie wiem co mają na celu
ja tez trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! pisz na bieżąco

Dziekuje dziewczyny:)) Wlasnie wrocilam z pracy dzis powinnam dostac okres zadnego bolu brzucha nie mam ale jak sie podcieram to na papierze zauwazylam juz nie brudny sluz a tak jakby hmmmm mokre zarozowione delikatnie kolejny test dzis zrobilam i kreska jest coraz mocniejsza;(;( Bardzo mnie martwi to ;((

Gość izia87
na pewno to ciaza ja tez troche krwawiłam i przepisał mi dupchaston na podtrzymanie podobno każde krwawienie zagraża ciąze,idz do lekarza.

izia87 No tak ale ja mieszkam kochana w UK i nie mam tu gina a lekarz GP czyli pierwszego kontaktu nie da mi nic na potrzymanie dlatego pytalam czy moge sama wziasc luteine50 bo mam ja w domu !!! Do PL gin kazal mi sie pokazac u niego w 8 tygodniu ciazy. Kurde tak sie boje ja nie plamie krwia tylko hmmm takie dziwne na papierze jak kawa z mlekiem ale tylko jak sie podcieram na bieliznie nic nie mam POMOCY!!!HELP HELP

Gość poród w czerwcu 2011
ja bym wzięła luteinę, na pewno nie zaszkodzi, bo to naturalny progesteron. Weim jak jest w UK, koleżanka miała zagrożoną ciążę i lekarze nic nie chcieli jej dać, dosyłałam jej luteinę pocztą.

Gość anioa
Ok masz jechać do lekarza w 8 tyg. Ale jak masz coś takiego to zadzwoń do lekarza on napewno udzieli Ci informacji tel

Gość jejku nie wiem ...
Spokojnie możesz wziąć luteinę. Na bank nie zaszkodzi, a może pomóc

Gość najlepiej jeśli weźmiesz
jedna tabletkę rano i jedna wieczorem. ja tak brałam na podtrzymanie zagrożonej ciąży. A jesli jesteś w ciązy to luteina nie zaszkodzi a nawet może pomóc