Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaatrakcyjna35

Wiecie dlaczego potrzebujecie seksu?

Polecane posty

Gość kobietaatrakcyjna35

nie mozecie bez niego żyć, jak tylko partner kopnie w dupe to już lecicie do następnego? :D bo jesteście niedowartościowane i to że facet ma ochotę was przeboltzować daje wam satysfakcje że ktoś na was poleciał i zaraz dodajecie sobie +10000 do atrakcyjności :D i wtedy was się wydaje jakie to wy zajebiste jesteście, a prawda jest taka że jak kobieta zna swoją wartość to nie musi sobie tego udowadniać na każdym kroku :) bardzo lubię seks , ale nie sam fakt że mam potrzebę poczuć siępiękna i wybolcowana tylko dlatego że kocham swojego męża :) ale są ludzie i podludzie niestety wy jesteście tym drugim sortem :( 🖐️

Gość koffu
chyba trafiłaś w sedno :P a niektóre to po prostu z natury dziwki 🖐️

Gość kobietaatrakcyjna35
to oczywiście też :P 🖐️

Gość andziia
ale mi pojechałaś, pójdę się pociąć 😭

Gość hydroko9
breja, zależy jacy faceci

Gość hydroko9
zresztą im wszystko jedno byle dobrze spełniała swoje obowiązki :P

Hahahahahahaha i pisze to mezatka...napisalas,zeby sie wyzalic ? moze czujesz sie malo atrakcyjna przy mezu, ze chcesz tu podniesc swoja samoocena obrazajac inne ktore to czytaja ;d? puknij Ty sie w ten glupi leb !! :D

Gość kobietaatrakcyjna35
no to wytłumacz mi po co to robicie? aż tak was swędzą ?

Gość kobietaatrakcyjna35
moze czujesz sie malo atrakcyjna przy mezu hahah chyba czuję się aż za atrakcyjna nie tylko przy mężu , gdybym chciała to bez problemu mogłabym skakać z kwiatka na kwiatek, wy zapewne byście skorzystały:D

Gość kattjjja
przyznam , coś w tym jest :D 🖐️

Czemu piszesz w liczbie mnogiej ? pozatym skad wiesz, ze dziewczyny tak robia ? musisz znac to z autopsji.. bo nie powiesz mi, ze jestes obiektywnym widzem tego co inne kobiety robia, a Ty jestes swieta. Skoro poruszylas ten temat to oznacza to, ze masz jakis z tym problem.

Gość takie pierdoly moze napisac
albo uposledzona kretynka i IQ oscylujym w okolicach 75 albo tak zakompleksione stworzenie, ze az litosc bierze. zal mi cie, ale z jakiegokolwiek powodu to napisalas, wierze ze ci lepiej :)

Gość kobietaatrakcyjna35
nie z autopsji tylko z wpisów na tym forum

Słowo bolcowanie w ustach szczęśliwej mężatki i pewnie jeszcze porządnej kobiety.

Gość Mikołaj Kammel
Ja potrzebuję seksu żeby wydalić nasienie

Gość kobietaatrakcyjna35
hoho a co was tak oburzyło skoro was to nie dotyczy? iq mam pewnie większe niż wszystkie te o których piszę razem wzięte kompleksów nie mam żadnych :D słowo bolcowanie -a jak to inaczej nazwać ? szczęśliwej mężatki i pewnie jeszcze porządnej kobiety. żebyś wiedziała :D

Wpisy na forum to skarbnica wiedzy wszelakiej. Jak mogłam zapomnieć. Twoja mamusia też szuka kogoś kto ją wybolcuje jak tato do pracy pójdzie? Tyle tu o zdradzie

Ty sama sobie zaprzeczasz.. piszesz,ze nie potrzebujesz czuc sie piekna bo masz meza ktorego kochasz, a za chwile, ze czujesz sie az za atrakcyjna nie tylko przy nim (czyli przy nim tez) czyli jednak masz z tym jakis problem ;) Piszesz o skakaniu z kwiatka na kwiatek. Myslisz tu o mezatkach takich jak Ty ?

Gość kobietaatrakcyjna35
skądś się te wpisy biorą i ktoś te pytania zadaje

Gość kobietaatrakcyjna35
laleczka , czuję się atrakcyjna i nie muszę sobie tego udowadniać

"iq mam pewnie większe niż wszystkie te o których piszę razem wzięte" - haha piszesz o pustych laskach ktore sa niedowartosciowane.. jezeli faktycznie masz takie IQ jak one wszystkie razem wziete to musze Ci powiedziec, ze masz sie czym pochwalic haha ;D

Gość kobietaatrakcyjna35
tyle ich tu jest że moje iq pewnie jest i tak ponad skale :D

Wpisy się biorą z nudów i ochoty pogadania o byle czym. Nie każdy pisze tu o sobie prawdę

Gość kobietaatrakcyjna35
jasne że wymyślają ,ale część 'przemyśleń' jest chyba prawdziwa

Dziewczyna ktora załozyla temat "ile mozna zyc bez seksu" najwyrazniej miala taka potrzebe. Umiesz czytac ? napisala o swoich chlopaku idiotko.. a nie o kolejnych facetach z ktorymi to robi.. pisala o SWOIM FACECIE rozumiesz ?? wiec jezeli masz cos przeciwko plci pieknej to sobie odpusc albo pierw znajdz konkretne argumenty zeby mozna bylo o tym normalnie pogadac !!

Nawet jeśli ktoś żyje tylko sexem to co z tego. Nie znaczy to, że możesz nazywać tego kogoś dziwką i szmatą. I wrzucać wszystkich do jednego wora