Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakiwas

konsola sony psp czy ktoś moż doradzić? prezent dla syna

Polecane posty

Gość sakiwas

syn ma 11 lat, jest sporo tych konsoli psp która jest najlepsza prosze o rady, czym się kierować itp, jest to nietania zabawka, więc jestem w kropce...

Gość nie jestem pewna czy
psp zechce oddać ci swoją konsolę :(

Gość sakiwas
wpytywanie nie wchodzi w grę...

Gość RRRRRRRRRRRR
A ile to ma modeli ....kurwa Albo psp go Albo slim 3000

Gość RRRRRRRRRRRR
A tak wogole , nie kupuj mu psp .....szybko sie nudzi ...slabe Kup mu xboxa 360 , zajebista sprawa

Gość RRRRRRRRRRRR
Igy ale nie ma tu co porownywac xboxa 360 do psp.. jedno to stacjonarka a drugie przenosna Ja jednak sklanialbym sie za xboxem. Psp mu az tak bardzo nie potrzebne. Przeciez i tak caly czas mlody w domu siedzi.

Gość nie sluchaj
tych tapl zenad i innych wytworow co wiecznie na kafe siedza. beda mowic ze psp lepsze bo tutaj taka gruba kretynka siedzi na kafe i ma nick psp

Gość RRRRRRRRRRRR
Ah tap madl fanboy pewnie nie masz nawet 1 konsoli. Podaj chodz 2 powody dlaczego ps3 > xbox360 Chyba tylko dlatego ze jest drozsze , i ma slabsze exclusivy.

Gość sakiwas
chodzi migłównie o konolę przenośnatrv agt są można zamówić przez net, jest opcja za 699zł z 10 grami, albo z kamerką? ponoć gry do psp są drogie?

Gość RRRRRRRRRRRR
gdybym chcial sobie ogladac filmy na blue rayu to bym kupil oddzielny odtwarzacz. Taka zabaweczka mi zbedna bo wole wydac 20 zl i obejrzec film w kinie. Tak wiec nie przekonales mnie.

Gość RRRRRRRRRRRR
Tak opcja za 699 to zapewne psp go. Ktora nie ma czytnika umd , wiec jedyna opcja jest sciagnie gier z psStore.

Gość RRRRRRRRRRRR
A to moze z innej bajki. Ipod touch?? Moim zdaniem lepsza zabaweczka niz psp. Gry tez mi bardziej do gustu przypadly.

Gość sakiwas
co to znaczy że nie ma czytnika umd ?

Gość co to sa te konsole
bo nie kapuje :o to jest taki nowoczesny pegazus? to nie lepiej sobie gry na komputer po prostu kupowac?

Gość ol bjorn raritet delikatet NFF
Bierz psp w ciemno!

Gość sakiwas
oczywiście gry też są ważne, musze do jutra zamówić a jestem zielona w te klocki

Gość RRRRRRRRRRRR
http://www.euro.com.pl/konsole-playstation-portable-psp/sony-psp-slim-lite-3004-gran-turismo-tekken-dark-resurrection.bhtml Jesli mialbym wybierac z tych to ta oferta najlepsza. Psp go o ktorym mowialas za 699 nie ma czytnika umd , jakby Ci to wytlumaczyc nie da sie tam nigdzie wlozyc dysku z gra.Trzeba gre sciaganc przez neta i wgrac na pamiec wewnetrzna konsoli. Natomiast te modele za 649 sa wieksze ale maja czytnik UMD , wiec gry mozesz kupowac w media marktcie itp..

Gość RRRRRRRRRRRR
Co to sa konsole. Kurwa gdzie ty zyjesz czlowieku. Konsole sa w dzisiejszych czasach 10x popularniejsze niz gry na komputer. Oczywiscie w polsce jest odwrotna tendencja.. ale to sie powoli zmienia.

Gość sakiwas
RRRRRRRRR dzięki że doradzasz zaraz otworzę link, ale prosze nie uciekaj jeszcze

Gość RRRRRRRRRRRR
Za 10 min musze leciec..

Gość sakiwas
to chyba wybiorę ta ę z czytnikiem, a jaka jest pamięć tej konsoli, bo nie mogłam znaleźć w opisie? czy do tego jest jakaś karta i na nia można wgrywać muże filmy itp...?