Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakiwas

konsola sony psp czy ktoś moż doradzić? prezent dla syna

Polecane posty

aaa i jeszcze do konsoli dokupilam fife 11 bo byla marzeniem i karte pamieci of kurs oryginalna sony ale na allegro znalazlam tansza z wieksza pamiecia cos takiego http://allegro.pl/nowa-karta-memory-stick-pro-duo-4gb-hurt-cena-hit-i1304045490.html okazalo sie,ze zeby zapisywac gry jest ona konieczna plus pokrowiec na wspomniane psp zeby sie nie rysowal. Sorki jesli tlumacze jak laikowi ale mierze swoja miara a nie mialam o tym pojec ia wogole:p

Gość RRRRRRRRRRRR
Nie kupuj z tej aukcji co podal kolega wyzej. Idz do media marktu najlepej oni ci fachowa doradza co i jak. Jak sie na tyhm nie znasz to nie kupuj przez neta.

Gość sakiwas
amorek- czyli kupiłaś taką jak doradza RRRRRRR wkleił linka?

Gość sakiwas
dzięki RRRRR zamierzam własniec się do MEDIA czy RTVAGD, ale chciałąm mieć jakiekolwiek pojęcie

jestem kobieta jak widac w stopce... nie mowilam ,zeby kupowac na tej aukcji przeciez tylko POKAZALAM JAKA KUPILAM podalam aukcje jako pierwszy lepszy przyklad bylam wczesniej w media markcie ale nikt mi nie doradzil ale byc moze zle trafilam,pan zadawal mi pytania jak osobie zorientowanej a ja nie mialam pojecia czego chce .poza tym konsole byly drozsze niz na necie o 80 zl ,za to mialam karte pamieci nie ukrywam,ze cena miala znaczenie a szukalam w tesco,media expercie ,media markcie auchanie itd

Gość kazdy lubi co innego:-)
ja lubie grac w buzzza czy jakos tak ,co mozna w kilku grac taki jakbvy teleturniej :D ps. mam +30 lat :D

Gość co to sa te konsole
czyli co? wszyscu kupuja konsole bo sa popularniejsze i teraz trendy? czy moze jakies racjonalne argumenty mi ktos przedstawi. pytam sie bo skad mam wiedziec. nie gram w zadne gry to sie tym nie interesuje.

tak wlasnie taka konsolke kupilam jak wkleil RRRR teraz jest sezon na takie rzeczy wiec pewnie duzo promocji bedzie ,byly tez z gratisami czyli jakies gry w zestawie ale wiedzialam,ze one nie zainteresuja syna fanatyka pilki i gta wiec nawet nie bralam;)

nie kupilam konsoli dlatego,ze popularniejsza ale dlatego,ze przenosna,syn ma swoj komuter i ps3 ale wiadomo,ze grajac jest "uziemniony" psp zabiera ze soba jak jedziemy gdzies czy z kolegami na podworku moze zagrac,ja sie nie znam do konca ale wiem,ze mozna tam wgrywac tez muzyke zdjecia itd... a czy trend ?pewnie tez w jakims stopniu :) zupelnie jak dla mnie kiedys chec posiadania atari czy wigry 3

Gość RRRRRRRRRRRR
co to sa te konsole Wiecej osob w nie gra-Lepszy online.... Gry sa lepsze niz na kompa, przede wszystkim wiecej. Producenci tworza gry na konsole a potem dopiero wersje z konsol sa przerabiane by chulaly na kompie. No i sterowanie padem to bajka w porownaniu z klawiatura i myszka. wiem ze do kompa mozna dokupic pada ale to nie to samo.

Gość co to sa te konsole
nie bardzo rozumiem. przeciez konsole sie podlacza do tv. to jak twoj syn moze ja wynosic na podwórko? :o