Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx22xx22

internetowe znajomości :-(

Polecane posty

Gość xx22xx22

Wytłumaczcie mi czemu tak jest? Często poznaje kogoś w necie, lubię zawierać nowe znajomości, mimo że jestem w związku i mam znajomych.Chodzi mi raczej o przyjaźń z kimś, kogo się nie zna, o możliwość powiedzenia rzeczy o ktorych nie powie się koleżance, o poradę kogoś bezstronnego. W ten sposob poznałam już kilku facetow i scenariusz jest zawsze taki sam...:-( Po kilku mailach jeśli ktoś mnie zainteresuje, nie robi podtekstow, zaczynamy się bliżej poznawać. Najpierw jest szał pisania, bardzo bardzo dużo z obydwu stron,po kilku miesiącach wymiana zdjęć i nadal bardzo fajnie, zaczynam wierzyć...mam kogoś zaufanego. A potem nagle koniec, z początku maile rzadsze a potem nagle cisza. Ja nie zabiegam, nie odzywam się no i jest koniec znajomości. Czemu??? Też tak macie? Do tej pory spotkałam tylko jednego faceta ktory sie tak nie zachował, dlaczego???

Gość xx22xx22
Czy tylko mnie to spotyka? To w sumie bardzo przykre jest:-(

Gość mbnyast
Może obdarzasz zaufaniem nieodpowiednich mężczyzn, a może oni tak naprawdę szukają czegoś innego i jak się orientują, że nic z tego to się wycofują.

Gość sdgfgdhd
Spytaj sie swojego faceta, moze ci doradzi... żal

Gość xx22xx22
Moj facet wie, ze czasem z kimś piszę, przecież ja się nigdy nie umawiam na spotkania, to tylko rozmowa. Czemu żal, nie rozumiem:-(

Gość xx22xx22
28, ale nie zaprzyjaźniam sie z nastolatkami, to przeważnie starsi ode mnie ludzie lub w podobnym wieku:-(

Gość xx22xx22
Na początku napisałam po co to robię, można sobie przeczytać. Przez te miesiace korespondencji z nimi nigdy nie było miedzy nami nic niestosownego, myślę, że moj facet mogłby to bez problemu przeczytać. To było taki wzajemne zwierzenia o życiu... Właśnie tego potrzebowałam i oni podobno też...tylko nie rozumiem czemu to tak sie kończy:-(

Gość mbnyast
Może tylko ci się wydawało, że chcieli tego samego.Oni byli samotni?

Gość xx22xx22
2 było w związkach, jeden był sam... Ja niczego nie ukrywałam, pisałam czego oczekuję:-(

Jak się zorientowali, że nie wskórają u Ciebie nic i że Ty naprawdę chcesz tylko pogadać, to pewnie tak to się kończy.. chyba, że zdjęcia weryfikują?

Gość xx22xx22
Myślę, że zdjęcia nie miały z tym wiele wspolnego, bo po wymianie korespondencja jeszcze trwała dość długo. Dla mnie w każdym razie niewielkie znaczenie miało jak oni wyglądają, tylko ciekawość co najwyżej. Ten ostatni był naprawdę super, taki mądry mi sie wydawał, znajomość trwała 8 miesiecy...i znowu taki finał:-(

Gość dobre dobre dobre
moze temat sie wyczerpal i sie im znudzilo pisac

Gość ulkaaaa*
Mnie sie wydaje, ze w ten sposob nie można poznać nikogo na dłuzej. Jeśli nie ma fizycznej obecności to sie staje bez sensu, a juz napewno dla facetow.No bo ile mozna pisac w przestrzeń?