Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---PARKA DLA SPONSORA----

PARA Z CZESTOCHOWY SZUKA SPONSORA

Polecane posty

Gość ---PARKA DLA SPONSORA----

Para Ona 18l a On 30 szuka sponsora ze slaskiego,łódzkiego.Konkretni i zdecydowani-Elwira18@interia.eu.Bez bajkopisarzy i zbieraczy fotek.W mailu podajemy numer telefonu i wszystkie szczegóły uzgadniamy przez tel.Pozdrawiamy

Gość ---PARA Z CZESTOCHOWY----
Ja mam 18l 165cm,47kg,biust 2.Ładna szczupła i zgrabna a moj partner ma 30l ,182cm,78kg,17cm

Jesli jestes zainteresowana to napisz prosze na podany adres mailowy

żeby to 30 latek nie miał pracy i nie mógł utrzymać 2 osoby (która de facto powinna siedzieć u rodziców i myśleć o szkole a nie kurwić się) to już paranoja :O

Gość bilhihk
nie ma to jak zaradny mezczyzna ktory daje dupe swojej kobiety za pieniadze innym

Uprzedzając idiotyczne wpisy to informuje aby osoby nie zainteresowany tematem nie wypisywały idiotyzmów

Dla mnie bylby fajny gosc z penem tak ze 23cm minimum, chcialabym obsluzyc kilku na raz np 5, to bez sponsoringu

Wpis ma charakter ogłoszenia i tak proszę to traktowac.Podalismy adres mail i on służy do kontaktu z nami.Pozdrawiamy

Info dla podszywaczy-tylko kontakt mailowy jest dla nas zobowiazujacy do korespondencji.Podszywom dziekujemy i komentatorom równiez.Pozdrawiamy i czekamy na maile osób zainteresowanych tematem a wszelkie idiotyczne komentarze I PODSZYWY----IGNORUJEMY!!!!!

Serdecznie zapraszamy zainteresowanych panów,panie oraz pary.Tylko dla zdecydowanych.Pozdrawiamy

­­­­­­­­­­­ zapomnialam dodac ze sponsor powinien przedlozyc przed zabawa sume 8 tysiecy zlotych NIE MNIEJ! NIE JESTESMY FUNDACJA

ostatnio wypadlam z branzy ..mialam operacje kosmetyczna..bo bylam juz jak wiadro..ale teraz jestem wąziutko anal odpada ze wzgledu na fakt ze po polrocznej wizycie w niemczech odbyt mi sie nie domyka..wystaje z niego taka mięsna róża wiatrów :) i jak sie do tego mowi to słychac echo :)

Gość A atk w ogóle
Pamiętam was:) Jakiś tydzień temu pisaliście, że szukacie 15letniego chłopaka do seksu a teraz że sponsora, kasa wam się skończyła czy co?

Gość jakamaka
Ja tam święta nie jestem,ale żeby facet 30 letni i dziewczyna 18 letnia byli kurwami sprzedajnymi,to szok.

ciekawi mnie co 14-16 latka widziała w facecie około 30 (bo przecież nie poznali się wczoraj)

Gość Polecam parę z Częstochowy
Polecam pare z czestochowy,bylem dzis na spotkaniu z nimi.Są słowni i umawiają sie telefonicznie.Bylismy w hotelu w czestochowie i było naprawde super.

kolega tak dobrze zapakowal mi swojego serowego fleta w kakao ze mam pamieciowki do tej pory jednak kobieta moglaby byc bardziej atrakcyjna...miala niesamowicie zółte głęboko popękane pięty :/ i roztaty kał na plecach..tzn taką narte jakby podcierala dupsko do góry..porozcierane to wszystko..taka smuga...brrrrr a jak jeszcze po wszystkim zerknąlem odruchowo..przy łózku lezaly jej majtki..byly zolte w kroku..od pępka po krzyz na plecach ale ogolnie spoczko polecam..jak to sie zdusi w sobie to oki warto facet super ciasny...no i chyba nie musze mowic ze lodzik po wyjeciu protezy jest mega mily...ciąg jaj w odkurzaczu..miekkie dziąsła...ahh

bym zapomniał widac ze dziewczyna ciezko zapierdziela w tej branzy...wygladalo jak by jej z dupy czerwony kalafior wystawal

Gość Od-Polecam parę z Częstochowy
Nie wiem kim jest osobnik podszywający się pod mój wpis ale napewno nie byłem to ja.Nie posługuje sie takimi sformułowaniami gdyż takowe mogą zrodzić sie tylko w chorym umyśle podszywacza.Pozdrawiam normalnych...

Gość Pozdrowienia dla normalnych
Rowniez pozdrawiam wszystkich z forum-normalnych.Nie mam pojęcia o tym ale chyba są sposoby aby tacy niedorozwinieci nie drwili sobie z nas i naszych problemów.

Gość lecz sieee...
ty jestes normalny? koles ty jestes mega zaburzony psychicznie. umawiasz sie z kurwami w hotelach :O moze jeszcze napisz ze jestes kulturalny i na poziomie? jestes starym oblesnym niekastrowanym królikiem

Gość Od-polecam parę z Częstochowy
Umawiam sie z kim chce a tobie debilu o nicku ...lecz sie... nic do tego.Siedzisz pewnie za kompem z łbem nabitym fantazjami i zawiścią i wyżywasz sie na innych.Brak kasy jest frustrujący.Zarabiasz pewnie z tysiąc na miesiąc i masz tani net do walenia gruchy.Jestes zerem, okaleczonym psychicznie frustratem.Boli cie to ze ja zarobie 25tys na miesiac i stac mnie na wydanie tysiąca na który ty za.p.ier.dalasz cały miesiąc.

Gość Zenio spod bolesławca
Heheheh to się uśmiałem! :D niby masz tyle kasy ale zadajesz się z jakimiś kurwami po hotelach! Wyśmienity żart! Myślałem że bogaci geje mają już więcej możliwości w tym kraju:D