Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochammojegoomezusiaaa

co upichciłyście dzisiaj na obiadek swoim ukochanym męzusiom?

Polecane posty

Gość rtg5h6ujh57
zazdroszczę ci, mam 20 lat nie mam faceta, nie mam komu robic takich obiadków, ty przymajniej czujesz się potrzebna, a ja nawet nie mam komu sie wypłakac. Bardzo dobrze,że jestes kochajacą zoną, tak trzymaj.

co do zdolności intelektualnych to nie ma czegoś takiego jak "niedowład umysłowy" :D

rtg5 każdy wkońcu znajdzie tą ukochaną osobę nie trać nadzieji, ja też w Twoim właśnie wieku, mając 20 lat byłam sama, nie czułam się potrzebna i byłam nieszczęśliwa aż wkońcu poznałam kogoś z kim jestem szczęśliwa wiele lat ludzie się tu ze mnie nabijają, że ja piszę o tym co upichciłam mężowi a ja po prostu jestem bardzo szczęśliwa, że z nim jestem i że się kochamy więc nie piszę, że ktoś mnie zdradził, że nie wiem co robić, że jestem załamana, nie piszę o problemach a piszę o czymś pozytywnym ale widocznie ludzie wolą tragedie i smutne rzeczy a jak ktoś jest szczęśliwy i chce o tym powiedzieć innym to zaraz chcą ukamieniować

Gość rtg5h6ujh57
nie przejumuj się docinkami, nie warto

Gość niedowład umysłowy się kłania
Czy gdybym wstawiła -niedowład umysłowy- w cudzysłów, to potraktowałabyś to moje autorskie określenie mniej serio? Naprawdę, wracaj do tych obiadów, bo widzę że to odpowiednie miejsce dla Ciebie i na pewno się przy nich spełniasz :) 🖐️