Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkurwił

Ale mnie mój facet wkurwił,brak słów

Polecane posty

gutkowa tak hasiok to smietnik :) a mekolic to to samo jojczec czyli narzekać, marudzić, jęczeć a tarmosic to mietosic :D

brejle? to znowu cos slaskiego? :P Autorko a Ty chyba tak na powaznie nie masz zamiaru nic robic tylko chcialas sobie pojojczec na swojego faceta :)

Gość gutkowa :)
:) :) no tak mietosic :D

Gość ale mnie wkurwił
a co mam zrobić?

napisalam Ci co masz zrobic - porozmawiaj, postaw warunek, badz konsekwentna

albo zrób sobie po prostu dobrze i miej faceta w dupie

Gość gutkowa :)
omg czizas myslalam ze jestes mezczyzna :)

albo zrób sobie po prostu dobrze i miej faceta w dupie" nie wiem,nie znam sie ale w tym przypadku lepszy będzie chyba wibrator :D

Gość ale typ
zwykły dupek z tego twojego chłopczyka. Bo mężczyzną on nie jest:o

Gość misia1980
powiem Ci szczerze ,ze Twoj facet jest beznadziejny a do tego jeszcze brudas i jak piszesz nie dba o Ciebie.. zrob tak prezz jakis czas o nic go nie pros ,sama tez nie sprzataj za to wiecej wychodz z domu obojetnie gdzie ... wtedy zobaczysz jak szybko zateskni i moze troche sie zmieni

Gość kikidee
ja mam podobnie zaraz rodze lekarz zabronił mi sie przemęczac bo grozi mi przedwczesny poród a mu sie nawet poodkurzać nie chce a jak w końcu sie do czegos zabierze to robi sobie co 10 minut przerwy,pije kawke leży rozwalony i jeszcze ma do mnie pretensje że jestem w ciąży i nie zapierdalam jak mały kazio zrobi jedną rzecz dziennie a potem odpoczywa albo do mnie ma wąty że nie ma co robić albo zacznie coś robić i nagle spierdoli a ja musze dokańczać dwa pokoje odkurza od 10 do 17 w tym 3 przerwy na kawe potrafi jedną koszulke wrzucić do pralki nawet mu sie recznie uprać nie chce a do kobiet w ciąży ma jeden tekst zapierdalać zapierdalać lenie co trzeba robić?ukrucić to i owo obiadki i sprzątanie może jak poczuje głód albo dom zacznie śmietnik przypominac to cos skuma

heheh gutkowa no penisa prozno u mnie szukac :P zazwyczaj :D Ike dlaczego od razu uderzasz w te rejony z wibratorem? :D

Gość ale typ
mój pomaga mi sam. Nie raz sam sprząta. Dzielimy się tym tak średnio po połowie tygodnia. jeszcze za to,że dbam o mieszkanie strzeli mi na koniec tygodnia kolacją we dwoje... Ten twój to jakiś dzieciuch. pewnie matka wszystko za niego robiła?

Gość aaAAAAAaaaNIA
JOJCZENIE = nieeeee chce mi sieee, saaaama se zrooooob, znooooowu? a po cooo, mam dużo do roboty, nie mam czasuuu, za chwile. Zostaw go.

Gość ale mnie wkurwił
ma 25 lat:o

Gość ale mnie wkurwił
kikidee Czyli rozumiemy się:O Przestać sprzątać,tak,tylko co? Mam siedzieć w zwierzęcych kupkach i siuśkach? Smrodzie? Poza tym tak jak ja wiesz,że siedzenie w brudzie jest wkurzające,chyba temu sprzątamy zamiast odpuścić:o

oj czizas nie ja uderzam tylko radzę uderzyć autorce