Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareta sobańka

dostałam 50 tys gotówki , proszę o rady co zrobić z tymi pieniędzmi

Polecane posty

Gość tirol
Pracuje z roznymi firmami. Dla tych firm robie marketing. Potrzebuje kogos za polski rynek.

Gość pinokioooo
A ja mam 100tys zainwestowane na GPW ,zarobiłem okolo 30 proc w ciagu 2 lat ,wiecraczej niwiele bo wzrosty były wieksze,i pomału sie wycofuje i tez szukam,w co zainwestowc .Moze jakies pomysly.Na czym wasi mezowie zarabiaja?Chodzi mi o działalnosc gospodarcza.

Gość mareta sobańka
triol- ale co rozprowadzasz ?

Gość mareta sobańka
kup ziemię - na czym polega haczyk ? bo na razie nie mogę sie wgłębiać w tekst

Gość tirol
Mocne firmy, dobre produky. Ale to juz szczegoly ktore nie chcial bym podawac na forum.

Gość mareta sobańka
czy ja miałabym od ciebie przyjmować towar który rozprowadzałabym na terenie np w punktach handlowych ? czy musiałabym zainwestować pieniądze i ile na początek ?

Gość MARTA22222222222222222
DZIEWCZYNO JEZELI NIE MASZ DOBREGO POMYSŁU NA BIZNES A CO GORSZA NIE ZNASZ SIĘ NA NIM TO NIE PAKUJ SIE W DZIAŁANLOSC GOSPODARCZĄ BO SZYBKON ZACZNIE PRZYNOSIC STRATY A NIE ZYSKI ! PROPONUJE GRANIE NA GIEŁDZIE - ALE TO WYMAGA TWOJEJ WIEDZY - OBSERWUJ GIEŁDE PRZEZ 2 MIES - I BEDZIESZ WIEDZIAŁĄ MNEIJ WIECEJ O CO CHODZI I JAK TO DZIAŁA - NA DODATEK DUZO CZYTAJ MOZESZ DODATKOWO WZIASC KREDYT BY KUPIC JAKAS KAWALERKE , WYREMONTOWAC JA I WYNAJMOWAC , KREDYT SZYBKO SIE WZROCI , A DODATKOWO BEDZIESZ MIAŁA STAŁY MIESIECZNY DOCHÓD ( NIESTEY 50 TYS TO TUTAJ ZA MAŁO) MOZESZ DAC PIENIADZE NA LOKATE ( LECZ TO MAŁY PROCENT ) KUP SOBIE NAJLEPIEJ KSIAZKE "BIEDNY OJCIEC, BOGATY OJCIEC " I ZACZNIJ STUDIOWAĆ JA MAJA 22 LATA - ZARABIAJĄC 1500 ZŁ MIEŚ - MAM OSZCZEDNOSCI NA AKCJACH I LOKACIE - 0K 40 TYŚ - INWESTUJE OD 2 LAT !!!! POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA - INWESTUJ W AKTYWY A NIE W PASYWY !!!! NIECH PIENIADZE NA CIEBIE PRACUJA A NIE TY NA NIE !

Gość mareta sobańka
pinokioooo - zarobienie w ciągu dwóch lat 30 tys to dla mnie nie ma szału pozatym musisz sie znać, siedzieć przy tym,pilnować giełdy ja - kiedy nie było kryzysu jako handlowiec potrafiłam zarobić w miesiąc 10 tys odliczając od tego własny koszt benzyny teraz w dobie kryzysu juz tyle nie zarabiam.mam tylko na takie skromne życie

Gość pinokioooo
PROPONUJE GRANIE NA GIEŁDZIE - ALE TO WYMAGA TWOJEJ WIEDZY - OBSERWUJ GIEŁDE PRZEZ 2 MIES - I BEDZIESZ WIEDZIAŁĄ MNEIJ WIECEJ O CO CHODZI I JAK TO DZIAŁA - NA DODATEK DUZO CZYTAJ Najwazniejsze na gieldzie jest moment ,w ktorym zainwstujesz.Ale ta chwila juz była. A teraz jezeli wpadna w kłopoty zadłuzeniowe duze panstwa -Hiszpania ,Portugalia -i USA nie uda sie wyjsc szybko z kryzysu,to gieldy zapikuja w dól .Obecnie za duze ryzyko.Gielda japonska juz 20 lat jest w trendzie spadkowym .Oby nie stało sie to ze swiatowymi gieldmi.Bo zawsze było wyzej , a jezeli teraz bedzie inaczej.

Gość tirol
Nie trzeba pszymowac towaru. Towar jest juz w Polsce.Nie potrzebuje twoich pieniendzy. Nie masz investyci. Bedzimy budowac i poszezac siec handlowa.Potrzebuje tylko twoje umieentnosci marketingowe.

Gość mareta sobańka
jesli chodzi o giełde to nie siedzę w tym,nie znam się a nawet mnie nie wciąga więc po co sie zmuszać,jeszcze stracę na tym

Gość pinokioooo
Zgadza sie ze to nie duzo ,tylko ze ja mam jeszcze dzialalnosc gospodarcza.Gielda to tylko sposob na przetrzymanie pieniedzy.

Gość mareta sobańka
tirol - czy to jest sprzedaż odkurzaczy wielofunkcyjnych tzw urządzeń wielofunkcyjnych ekologicznych 5500 tys sztuka na raty ?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
popieram osobe wyżej która napisała zebys sie nie pakowała w działalnosc, żadnych własnych działąlnosci skonczysz z długami

Gość jest wyjątek
prostytucja - na tym zawsze się zarabiało :)

Gość mareta sobańka
prostytucja mnie interesuje :D wiem że sie na tym zarabia uprawiam seks z mężczyzną w którym jestem zakochana

Gość mareta sobańka
bosz :D napisałam że prostytucja mnie interesuje chciałam napisać NIE INTERESUJE :D

Gość tirol
Jak cie interesuja to rozmawiamy powazne, jezeli nie to niema sprawy.

Gość mareta sobańka
tirol - interesuje mnie tylko nie wiem o co chodzi

Gość mareta sobańka
może powiedz jaka branża kosmetyki odzież transport czego to dotyczy

Gość tirol
Nie jest powazne omawiac sprawy bisnesowe na otwartym forum.

Gość mareta sobańka
jakbym chciała spełnić marzenia to musiałabym wszystko wydać nie chcę szaleć później pozostanie mi szukać pracy za 1200 zł żeby mieć na czynsz nie chcę tego chce zainwestować , wprawić w obrót ale widać niektórzy odradzają działalność gospodarczą

Gość tirol
Przypadkowo wpadlem na twoj temat. Zainteresowalo mnie tylko to co napisalas o marketingu i dla tego sie odezwalem.

Gość mareta sobańka
dobrze,później założe sobie nową pocztę i ci podam stałych adresów mailowych które posiadam nie podam

Gość mareta sobańka
Tirol, zostaw proszę swoj mail lub numer gg a ja odezwę się do Ciebie. dziękuję bardzo, że chciałbyś mi pomóc. Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia.

Gość mareta sobańka
podszywają sie pode mnie ej