Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareta sobańka

dostałam 50 tys gotówki , proszę o rady co zrobić z tymi pieniędzmi

Polecane posty

Gość christaineeeeeee
sie autorko wczesniej zajmowalas? wg mnie najlpeij robic to na czym, sie znasz i masz doswiadczenie ,no i jakies wtyki ,a nie rbac sie za cos w czym nie masz doswiadczenia.....

Gość a mi sie temat podoba
RealZomek- mam już komu robic lody, więc wybacz ale odrzucam ten kontrakt i jego warunki :) A co do ceny to tak słyszałam, może ty masz wiedzę praktyczną i wiesz lepiej.

nie lubię czegoś takiego że trzeba sie zajmować tym w czym ma sie doświadczenie jak ktoś w czasie studiów pracuje w MC Donaldzie żeby sobie dorobić to całe życie musi w tej dziedzinie tkwić i rozwijać się gastronomicznie ? bez przesady już pisałam że mam zdolności interpersonalne i byłam handlowcem, dobrze zarabiałam,niestety kryzys akurat tą dziedzinę wyparł i mało sie zarabia w tym dlatego chcę się przkwalifikować

Gość aichaaaa1
moja droga, rozwiązań jest bardzo dużo... pytanie kiedy mogą byc Ci potrzebne te peiniądze? czy to sa twoje jedyne pieniązde? jak sie czujesz z myślą ze możesz stracić 50%? ile chciałabys zarobić? jakie jest twoje doświadczenie?.... jestem doradca inwestycyjnym, ale nie szukaj pomysłu w necie Każdy jest inny, ma inne potrzeby, inny czas inwestycji( jedni chca 3 m-ce inny 15 lat) a to wszytsko jest wazne... 50 tys to nie jest dużo, ale szkoda tracic... na lokatach za wiele nie zarobisz biorac pod uwage inflację... ale jest bezpiecznie i masz fundusz gwarancyjny... jak firma to musisz mieć czas i pomysł??? możesz zainwestowac w swój rozwój osobisty... i nie daj sie mamic ludziom tzw doradcom _ pracują kilka chil w banku czy u posrednika i uwazaja sie za .... ja osobiscie gram na akcjach- ale nie boję sie ryzyka girłdowego

Fajna jest Lokata Bezkarna - jak się zerwie przed czasem to nie traci się odsetek, minimum od 1000 zł

Gość ludwig
Faktycznie jak myslisz o jakims konkretnym zysku to może TFI. Tylko jak jesteś zielona to raczej bym proponował znaleźć doradcę od fifnasów. Możesz poczytać na zarabiajmy.pl. Gość ma niemałe doświadczenie