Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareta sobańka

dostałam 50 tys gotówki , proszę o rady co zrobić z tymi pieniędzmi

Polecane posty

Gość tirol
Za godzine jade na narty. Dopiero w poniedzialek moge zobaczyc co mi napisalas, albo teraz do 13:30.

Gość hahahahhahahahhahahah
idiotko...zaraz sie okaże ze tirol to przedstawiciel piramidy finansowej i szuka kretynki co kase wyłozy...kooorva jakim trzeba byc debilem zeby interesy na kafe robic:D:D:D:D:D pojebana jestes jak malo kto:D:D:D:D

Gość tirol
piramida nie jest zla,zarabiam na tym kupe kasy

Gość mareta sobanka
Nie dziękuję tirol. Jednak nie jestem zainteresowana, to dla mnie niezbyt poważne propozycja biznesu na kafeterii. Pozdrawiam Cię i miłego szusowania w górach :-).

Gość a mi szkoda
na początek, to tę gotówkę wpłać na jakiekolwiek konto :) jak masz konto w mbanku, to sobie załóż tę opcję e-max; każdego dnia szkoda, bo Ci parę groszy przepada :)

kup kawałek ziemi-to najlepsza inwestycja(nie trzeba temu dawać jeść). Jeśli uda ci sie kupic fajny kawałek za małe pieniądze to możesz w przyszlości dużo zyskać.Rolna działka z mozliwościa przekształcenia na budowlana bądź z możliwościa uzyskania warunków WZiZT.Najlepiej zrobić rozeznanie w terenie w okolicy dużych miast(nie wiem skąd jesteś)pojechać tam, porozmawiać z miejscowymi-oni dużo wiedzą o sobie-chcesz więcej szczegółów to daj znać.

Gość olkaa111
Jakim glupolem trzeba byc , zeby na Cafe ludzi pytac sie co z taka kasa zrobic. Przeciez tu latwo mozna na oszusta trafic , a wtedy zostaniesz z reka w nocniku

działki rolnej nie kupię mam już jedną muszę zarabiać w miarę szybko, nie chce lokaty na przyszłość , zabezpieczenia,perspektywy - bo to już mam

Gość kdkdkkfkkkg
"zarabiać w miarę szybko..." Panna, ty guza chyba szukasz. Już się jakiś byznesmen od praw szemranych tobą zainteresował. Z takim nastawianiem dasz się jak idiotka wpuścić w jakieś lewe interesy. W miarę szybko to możesz zarabiać tylko i wyłącznie jak masz pomysł na biznes. Ale z twoich wypowiedzi wynika., że nie ma na to pomysł w ząb.

opcje na akcje albo obligacje, kontrakty terminowe na akcje, surowce takie jak zloto ropa, albo gaz. Jakbys sie znala na kontraktach to moglabys 50 kolami robic ok 100% rocznie czyli gdzies 4-5 tys miesiecznie. Moim zdaniem super kontrakty sa teraz na ROPA CRUDE tam naprawde mozna zarobic duzo pieniedzy

chcę to włożyć w swój biznes i nie muszę zarabiać szybko chodzi o to że nie chcę gdzieś tyrać u kapitalisty i cieszyć się że zarobiłam 1700 zł chcę swoją działalność i mieć byt ,chcę tyrać na siebie

Gość mareta sobanka
a tak z ciekawości - ile kosztuje prostytuowanie się?

Gość a mi sie temat podoba
sama mam podobne dylematy (za duzo kasy hahahah- to zart) Nie chodzi o to żeby na kafe robic interesy, tylko dawać rady/pomysły co mozna z taką kasa zrobic. Moje propozucje to: nr 1 własny biznes nr 2 kupno fajnej (!) ziemi nr 3 akcje, obligacje,lokata,giełda

Gość pinokioooo
janekrys-wstydzil(a)bys sie cos takiego proponowac dziewczynie.Nic bardziej ryzykownego.

Gość a mi sie temat podoba
słyszałam że za loda płaci się 50zł :P

Gość pinokioooo
Mysle ,ze to dobry pomysł.Z tym biurem nieruchomosci.

Gość pinokioooo
Mozna tez trafic na b .korzystne oferty sprzedazy .Wtedy inwestujesz wlasny kapitał.I sprzedajesz z duzym zyskiem.

Gość pinokioooo
W mojej miejscowosci ktos kupil w prztargu birowiec za 130 tys ,a niedługo potem odsprzedalł za 2,5 mln.

bardzo dobrze, stopniowo zagłębić się w temat ,podejść z zaangażowaniem,zbudować sobie bazę a później zarabiać prawnika do współpracy mam, o to nie ma obawy

"a mi sie temat podoba:słyszałam że za loda płaci się 50zł " A owszem. Jak nie jestes za daleko to mozesz miec staly kontrakt na tych warunkach.

Gość pinokioooo
No to tdo dzieła!

> "W mojej miejscowosci ktos kupil w prztargu birowiec za 130 tys ,a niedługo potem odsprzedalł za 2,5 mln." Tak jest w kazdej miejscowosci. Trzeba tylko byc jej burmistrzem, ewentualnie byc jeszcze wyżej we władzach. ---

Gość za 50 tys to ona kupi
3m2 mieszkania a wy tu wyjezdzacie z inwestycjami w nieruchomosci :D

za 50 tys to ona kupi - chyba nie wiesz na czym polega pośrednictwo w procedurach prawnych i sprzedaży po jakimś wgłębieniu sie w temat i zarabianiu można dokonać inwestycji w nieruchomość

Nijak pojąć nie moge co ma jedno do drugiego. Posrednictwo to praca i 50 kafli nie ma tu nic do roboty. Myslalem ze chcesz inwestowac teraz a nie jak sie nauczysz. Jednak mysle ze jest duze prawdopodobienstwo ze dasz sie oskubac komus z kafaterii.