Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareta sobańka

dostałam 50 tys gotówki , proszę o rady co zrobić z tymi pieniędzmi

Polecane posty

Gość mareta sobańka

otóż proszę o rady osoby które sie znają nie jestem bogata i chciałabym tą gotówkę dobrze zagospodarować najlepiej rozmnożyć nie chcę kupować za to tzw "bryki", nic żeby szpanować chcę to jakoś zainwestować bo nie wiem

Gość niezalogowana furgonetka
to moze jak masz prace stała to kup mieszkanie...a to jako wkłąd własny do kredytu

Gość Kwiatek...77
Otwórz swoją firmę

Gość mareta sobańka
bardzo bym chciała kupić mieszkanie bo mieszkam w niezbyt ciekawych warunkach ale za tą kwotę to chyba nic nie wyjdzie niestety pracuję na umowę zlecenie firma mi zmieniła etat na zlecenie ze wzg na kryzys :(

Gość twoja koleżanka
daj mi

Gość mareta sobańka
ale jaką firmę mam otworzyć ? jestem dobra w marketingu

ty masz 50 k i siedzisz na kefele i pytasz co z tym poczac? no wiec: a. to provo, bo zaden debil nie pytal by sie o takie rzeczy na portalu spolecznosciowym b. jestes skonczona idiotka i wroze tej kasie rychle rozejscie :D powodzenia :D

Gość pshestan sheh opyerjehlach
do etopii tam z taka kasa bedziesz milionerka i bedzie ci to starczyc do konca zycia.

Gość mareta sobańka
niestety nie wiem co począć i to nie prowo dostałam te pieniądze bo byłam współwłaścicielką domu z innymi osobami,ni9emieszkałam w nim i ktoś sobie wykupił całość na własność,kwota została podzielona i wg udziału mam teraz 50 tys i boje sie rozpieprzyć te pieniądze, trzymam i nic nie wydałam

Gość mareta sobańka
remont wykluczam ponieważ nie jestem właścicielką lokalu w którym mieszkam,można pieniądze inaczej spożytkować :(

3 opcje: 1.lokata 2.biznes 3.wyjazd do etiopii

Gość tirol
Zyje w Austrii i mam firma marketingowa. Potrzebuje kogos w Polsce kto sie na tym zna. Jak chcesz podaj e-mail albo cos innego ze bym sie skontaktowal.

Gość mareta sobańka
lokata oszczędnościowa to dla starszych ludzi a ja chce zainwestować

Gość najlepszy pomysł
to chyba własny biznes. Wtedy kasę pomnozysz (albo i nie) bo jak juz zaczniesz wydawać, to później sie obudzisz, kasy brak i bedzie zastanawianie się gdzie sobie poszła.

Gość mareta sobańka
jestem bardzo dobra w marketingu,mam bardzo dobry kontakt z ludźmi, mam poczucie humoru,odnosiłam sukcesy jak handlowiec, jestem elegancką kobietą ,potrafię się zachować , przestrzegam zasad współżycia społecznego ,nie lubię oszustw takie są moje zalety :) może je jakoś spożytkować ?

Gość najlepszy pomysł
jeju co za ludzie, dziewczyna nie pyta kto chce jej kasę, tylko gdzie ją zainwestować, a tu full chętnych na wydanie jej. Podajcie jakies pomysły a nie jak te sępy ciagle: "daj mi", "daj mi"

Gość mareta sobańka
giełda nie kasy nie chcę wydać, na byt mam, samochód jakiś też nie chcę szpanować tylko rozmnożyć te pieniądze może założyć działalność gospodarczą i coś robić

Gość tirol
Potrzebuje kogos z takimi zaletami w Polsce. Podaj dane kontaktowe ze by omowic mozliwosci.

Gość kup ziemię
ziemia nie traci na wartości kazdy rolnik to wie :)

Gość najlepszy pomysł
myslę, że najlepiej zrobic coś swojego, musisz sie rozejrzeć w swoim mieście lub okolicy co mogłoby wypalić. Może masz kogos kto sie na tym zna i może ci pomóc, chociaż uważaj na "przyjaciół". Myslę że warto zaryzykować, bo jak je bedziesz trzymała w skarpecie to straca na wartosci albo je po prostu wydasz.

Gość najlepszy pomysł
znajomy kupił ziemmię a teraz sie buja żeby ją sprzedać, ale nie przecze to tez dobra inwestycja ale długoterminowa.

nie ma to jka wlasny biznes

Gość mareta sobańka
ziemi nie chcę kupować, jestem właścicielką już jednej działki budowlanej w razie czego i to jakies zabezpieczenie jest tą gotówkę chciałabym wprowadzić w ruch i zrabiać na tym gdzieś po 3 lub 4 miesiącach jesli jest taka możliwość tirol - a nie możesz tutaj określić mniej więcej ?

Gość mareta sobańka
własny biznes ale z siedzibą stacjonarną ? nie wiem jaką tematyką miałabym sie zająć