Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenkfnewfwefwefw

co myślicie o drobnych dziewczynach?

Polecane posty

Gość puch
leave the day behind - moja kobieta ma silikony, nie jakieś potężne. W życiu byś nie poznał że to sztuczne, w sumie dla kogo sztuczne, dla tego sztuczne. Jak je pieszczę, to dla mnie co real! Pięknie stoją sutki i nie ma faceta który nie zwróciłby na nią uwagi. W stroju kąpielowym na plaży to szał ciał z nią w roli głównej! Kocham kobiecie kobiety!!!

Gość Madzia:D
Dzieki na pewno dam znac :) buziaki

Gość okrutnica ze mnie
Madzia, użyj push-ap, mi wtedy powiększają się potwornie :P

Gość no americano
a ja wygladam jak Majka z TVN :( zero kobiecości, nikt mnie nie chce :o

Nie chodzi ,że anorektyczkach ,ale niższych i szczuplutkich? np 160 i 47 kg.. podobają wam się takie czy nie bardzo? a czy kutas 17 na 13 Ci się podoba? wrzucasz jakieś cyferki. ludzie nie składają się z cyferek. - cześć tu 190/110 8/14 barwa oczu 3,5 włosów 7. poznam 165/54 90-70-90 oczy 6 włosy 4 ja nie mam nic przeciwko małym drobnym kobietom proporcjonalnie zbudowanym. a do "małych chłopców" nie należę.

Gość wlasnie taka Majka
jest strasznie asexualna zero kobiety

puch - no mój by się nie obejrzał na pewno, ale nie przejmuj się - to wariat i za żadną się nie obejrzy. :D

Gość no americano
:(

faceta hmm moze i szukam ale kto pokocha deske hehe jeśli kobieta sama o sobie mówi deska... kogo ty chcesz przyciągnąć? stolarza czy mężczyznę? ;)

Och, daj spokój Bożydar, przecież niektórzy w takich nawet gustują. ^^ A o ile cała reszta gra to pogardziłbyś rozmiarem "A"? ;)

Puch, mam takie zboczenie, że kocham wszystko to, co naturalne. Czułbym obrzydzenie, gdybym miał pieścić takie piersi, wiedząc, że tuż pod skórą ma kawał obcego i sztucznego ciała. To nie jest plomba w zębie, tu chodzi o wszczepianie sobie czegoś, co nie jest częścią ciebie. To jak sztuczna ręka albo noga. Naturalne jest piękne i dla mnie zawsze takie pozostanie. Jest dużo kobiet z dużym biustem, ale niestety zachowują się, jak mężczyźni, czyli mają w sobie niewiele cech kobiecych... i odwrotnie, kobieta nie musi mieć dużych piersi, aby promieniowała kobiecością. Jeśli jest delikatna, wrażliwa, romantyczna, czuła, kochająca... to w żadnym wypadku nie ubywa jej kobiecości.To nie rozmiar miseczek decyduje o jej atrakcyjności, jako płci pięknej.

Gość no americano
ja nie pisze że Majka jest dorbna, tylko żalę się że wygladam jak ona... :(

Lookrecja Och, daj spokój Bożydar, przecież niektórzy w takich nawet gustują. ^^ A o ile cała reszta gra to pogardziłbyś rozmiarem "A"? chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi. oczywiście, że nie pogardziłbym "A". ludzie nie składają się z literek i cyferek. ile jest szczęśliwych posiadaczek "A" w związkach?? mnie po prostu irytuje podejście niektórych w stylu: "jestem deską przegrałam życie" odrzucają mnie pesymiści.

Gość hihihihihihihihi
no americano - nie przejmuj się na pewno jakieś Ciacho się za Tobą obejrzy :P No tak... to tylko film :P Nie narzekaj, tylko zetnij te Majkowe kłaki, zrób pasemka, cokolwiek, zmień się, widzę że należysz do dziewczyn typu: jaką mnie Panie Boże stworzyłeś, taką mnie masz. Wysil się, zmień coś, nikt inny tego za Ciebie nie zrobi.

ja tam jestem drobna ,ale mam biuścik C ( wg normalnej numeracji bo niketórzy tu pisza o jakiejś zawyzonej) i biodra 93 ;)

Gość puch
leave the day behind - po prostu nie wiedział byś nawet że moja kobieta ma implanty, więc brzydzić byś się jej nie mógł, to po pierwsze. Po drugie pięknie prawisz, liczy się to co w środku, szkoda tylko że nie widzisz jaki jesteś dwulicowy, kobieta ze sztuczną nogą ( a mam taką koleżankę tak się składa) to dla Ciebie dziwadło, w końcu napisałeś że byś się jej brzydził. Taki facet jak Ty, na pewno nie może patrzeć na wnętrze kobiety. A moja oprócz tego, że jest cudowna, to do tego piękna i nikt się jej nie brzydzi, latają za nią faceci z jęzorem na wierzchu.

Gość no americano
no fryzury takiej jak ona nie mam, długie blond włosy ... Nie zetne żeby nie wyglądać już zupełnie jak chłopiec. A twarz też mam taką beznadziejną jak ona, taką dziecinną. Nawet niedawno usłyszałam tekst że jeżeli ktoś mnie kiedyś zechce to będzie znak że woli chłopców, zabolało :(

Ja mam 160 wzrostu, waga mi się waha od 44kg-48kg Ale figurę mam bardzo zgrabną, jestem proporcjonalna

Gość hihihihihihihihi
Jeśli rzekomo kojarzysz się komuś z chłopakiem, to kup sobie makijaż i się pomaluj, kup kolczyki, czy klipsy nosicie nie znam się i załóż je, albo jakąś spinkę ciekawą, zapleć fantazyjnie włosy. Załóż szpili, ubierz się sexownie. Nic nie chcesz zrobić, tylko narzekać.

właśnie powinna byc drobna i mieć kragłości jak to kobietka ;) a duże kobiety wlasnie facetow przypominają bardziej...

Bożydarze - cóż zdawało mi się, że autorka postu podchodzi do swoich piersi z dystansem. Dlatego nie zrozumiałam Twojej negatywnej wypowiedzi. Właśnie to jest świetne, bo dziewczyna wie, że jest płaska i żartuje sobie z tego, natomiast Ty potraktowałeś to stwierdzenie jako swego rodzaju ujmę. NIe generalizuj tak, proszę. To, że napisałam o rozmiarze "A" nie oznacza, że do tego sprowadzam wartość człowieka, ponadto nie widziałam aby ktokolwiek inny w tym poście się tego dopuścił - ponownie nie wiem jakim torem porusza się Twoja dedukcja skoro wyciągasz takie dziwne związki. Myślę, że jest ich wiele.

Gość no americano
tu o figurę chodzi a nie o twarz :( Maluję się ale co z tego jak nie mam cycków, wciecia w talii i bioder. Nie umiem przytyć. Na operacje cyckow mnie nie stać, i nie wiem czy przy moich kościach sztuczne cycki nie wyglądały jeszcze bardziej komicznie. Strasznie mnie to boli że ktoś mi wypomina to jak wyglądam, nie moja wina przecież :o

Nawet moje wyższe znajome zazdroszczą mi figury. Wiele razy mi to mówiły, że też chciałyby być taki zgrabne. Chociaż wcale grube nie są.

Puch - osobiście gratuluję Ci udanego związku i pięknej kobity u boku. ;) Cieszę się, że mój facet myśli o mnie w taki sam sposób. :D To takie słodkie, że nieświadomie naginacie rzeczywistość przez swoje wyidealizowanie naszej osoby. ;)

Puch, po 1 : to, że ty nie wiesz, nie znaczy, że i ja bym nie wiedział. po 2 : "Po drugie pięknie prawisz, liczy się to co w środku" Gdzie ja powiedziałem, że liczy się to, co w środku??? Nawet nie czytasz dokładnie, a już obrażasz. Czyżbyś bronił silikonów swej żony? ;-) To twoja żona, nie moja, więc najważniejsze, co ty sobie o niej myślisz, nie ja. Dla mnie i tak będzie dziwadłem, jak każda ze sztucznymi cyckami... czy ci się to podoba, czy nie. I nie myl pojęć. Mówię o tym, co naturalne, a nie o wnętrzu.

Lukrecjo - nie wyczułem dystansu w tej wypowiedzi. mój błąd, przepraszam. za to w tej wypowiedzi, próżno szukać dystansu no americano tu o figurę chodzi a nie o twarz Maluję się ale co z tego jak nie mam cycków, wciecia w talii i bioder. Nie umiem przytyć. Na operacje cyckow mnie nie stać, i nie wiem czy przy moich kościach sztuczne cycki nie wyglądały jeszcze bardziej komicznie. Strasznie mnie to boli że ktoś mi wypomina to jak wyglądam, nie moja wina przecież dołujcie się i pocieszajcie nawzajem. ja znikam na radośniejszy topik. ;)