Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenkfnewfwefwefw

co myślicie o drobnych dziewczynach?

Polecane posty

Gość martusiatralalala
ja mam 169 i jest fajnie:)trzeba byc ograniczonym zeby kierowac sie stereotypami ze np kobieta powinna byc mała i drobna itp sa rozni ludzie i kazdy jest od siebie inny i tak ma byc:)

Gość puch
leave... cyt: "Jeśli jest delikatna, wrażliwa, romantyczna, czuła, kochająca..." A czy taką kobietą nie może być kobieta ze sztuczną nogą? Piszesz tu o cechach wewnętrznych nawet nie wiedząc o tym, źle widzę z Tobą. Dla Ciebie dziwadłem jest taka kobieta: http://impression.republika.pl/modelki21.html A dla mnie taka jak te dwie: http://www.mojageneracja.pl/4393619/0/0 O sexie z tą pierwszą, której ciało jest jak mojej kobiety, tyle że moja jest czarnulką, marzy KAŻDY facet, a o sexie z tamtymi, hmm. Może sam sobie odpowiedz.

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
Uuuuu, Mmmmmmmmm wylizałbym tej pierwszej blondyneczce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość uhauha
A ja se trzepie przy tych z kościami :P i co mi zrobicie?

Gość Prrrrrrrrrrr
leave behind to jakiś pedzio chyba

Gość Prrrrrrrrrrr
Komu nie staje na widok cycatej blondi z foty, ten jakiś lewy :P

Gość zaqazaqaz
durny topic, co wy sie chcecie dowartosciowywac glupie pipki..:((( wiadomo kurwa ze wzrost waga cyce dupsko i ryj to kwestia gustu wiec ogarnijcie sie ludzi. apropos majki - ta dziewczyna jest chuda ale jest kobieca, ma piekne wlosy juest delikatna i ma oryginalną urodę. wiec kto wyglada tak jak ona wyglada wg mnie bardzo fajnie . i przestancie sie nad sobą uzalac.

Gość Prrrrrrrrrrr
leve behind - przekonał sie do cycatek, bo nic nie pisze. Teraz pewnie trzepie sobie jak zobaczył zdjecie blondi z implantami, kogo obchodzą implanty, laska jak malowana, na hiszpana mozna pojeździć a nie z płaskorzeźbą się tulić.