Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don't be afraid...

chodzilo mu tylko o jedno?

Polecane posty

Gość don't be afraid...

moj problem jest dosc pokrecony. MIanowicie chodzi o to ze jestem juz z moim facetem b. dlugo. wszystko bylo super i nawet planowalismy slub, do czasu gdy zgodzilam sie na seks. nie bylo go wczesniej bo mialam takie postanowienie ze do slubu z nikim sie nie przespie. przez wiele lat skutecznie udawalo mi sie tego trzymac. niestety przez to ze tak bardzo pokochalam tego mezczyzne z ktorym jestem i planowalismy wspolna przyszlosc zlamalam te zasade i oddalam mu sie. przez pierwszy tydzien po tym zdarzeniu bylo super. tak jak zawsze z nim. po tygodniu on zaczal sie odemnie odsuwać. coraz mniej rozmaiwamy. na poczatku mowil ze chce odpoczac i poukladac sobie pewne sprawy. dzis mija miesiac a on coraz bardziej mnie olewa. problemem jest to ze pracujemy razem wiec nawet gdybym chciala o nim nie myslec to udaje mi sie to tylko w domu a gdy nast. dnia ide do pracy znow to wszystko wraca i coraz bardziej za nim tesknie. nie zerwal zareczyn ale zaczowuje sie tak jakby mial mnie gdzies. w dodatku widze go ostatnio z jakas inna kobieta... nie wiem juz co robic. on nawet rozmawiac ze mna nie chce. czuje sie wykorzystana... da sie to jeszcze naprawic?

Gość aaaaAaaaNIA
wygrał zakład, teraz już na nic nie jesteś mu potrzebna.

Gość pozwij drania
do sądu o odszkodowanie. Ze dwie stowy wyrwiesz jak nic

Gość nigdy nie wiadomo co ma dla
jesteś z nim (byłaś) bardzo długo... To znaczy ile jest to "długo"? Miesiąc?

Gość po...to wszystko
tak jak babom chodzi o jedno - O KASĘ wynik 1:1