Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chlopakwawa

dziewczyna zmyśla ciąże???

Polecane posty

Witam, wiem, że jest to forum kobiece, a ja jestem mężczyzną, ale potrzebuję kobiecej pomocy/opinii... Mój problem wygląda tak, iż kochałem się z dziewczyną podczas okresu. Stosunek był w niedziele. Okres skończył się za dwa dni. Dodam ze zaraz po stosunku był on bardzo obfity. Kochaliśmy się z prezerwatywą-nie był to długi stosunek - 2minuty... wytrysk nie nastąpił.... czy jeśli biorąc pod uwagę iż niedziela tj 28 listopad, a 10 grudnia moja dziewczyna uważna iż jest w ciąży bo podkreślę "jakieś" badanie tak wykazało, to czy jest to możliwe...??? Jeśli mój temat jest głupi to przepraszam, ale proszę naprawdę o pomoc

Gość doucz sie biologi
a potem bierz sie za sex bosheeeeeeeeeeeeee co za ciemniaki o sexie nie maja pojecia a sie dupią na prawo i lewo:/

dziewczyna Cię wkręca.. kurcze, co robiłeś na biologii? To podstawy... powinieneś przemyśleć ten związek :)

Gość doucz sie biologi
ale jestes tepy :/

Jesli było tak jak mówisz, to po pierwsze idź do apteki i kup jakiś dobry test ciążowy i niech dziewczyna go zrobi przy tobie. Bo według mojej długoletniej wiedzy ciąża w tym przypadku jest niemożliwa. No, chyba, że wcześniej coś zmajstrowaliście :)

Gość Nicolka....
W ciazy moze ona byc ale na 100% nie z Toba a juz napewo nie po opisanym przez Ciebie stosunku. Albo cie wkreca albo wpadla z kims innym i szuka frajera...

Gość To raczej nie możliwe ... ale
To zalezy od jej cyklu. Jezeli cykl jest krotki, moze dojsc do zaplodnienia. Natomiast jezeli chodzi o wytrysk, rowniez nie jest powiedziane , ze jezeli nie "skonczysz" ciazy nie bedzie. Nie jestes w stanie w pelni kontrolowac tego co wydobywa sie z Twojego czlonka. Moze sie zdarzyc , ze mala ilosc plemnikow wydostanie sie tuz przed wytryskiem. W tym przypadku obfita miesiaczka i brak wytrysku raczej nie moze doprowadzic do ciazy. Takze zbadaj sprawe z pod byczka. Idz z nia do lekarza. B adaj sprawde na biezaco , bo moze dziewczyna Cie wrabia??? Poczytaj jeszcze o tym ...

Gość A czy ktos tu doczytal
Ze stosunek byl z prezerwatywa?... Prezerwatywa cala, podczas okresu, bez finalu w srodku - nie ma szans na wasza wspolna ciaze.

Gość Słodycz Makowa
twoja baba puscila sie z sasiadem po okresie

Ooooj zmyśla ciążę zmyśla ;] Hehe, ale jakie to słodko głupie ;]]]

Gość uwazajjjj
uważaj, bo znam taką dziewczynę, co chciała złapać chłopaka na dziecko. Oszukiwała ciążę i on jej uwierzył. Później kochali się bez prezerwatywy, no bo jak ciąża na ciążę nie może być i okazało się, że dopiero po trzech miesiącach od niby pierwszej ciąży była druga ciąża i dziecko urodziła się po 12 miesiącach od pierwszej ciąży i po 9 miesiącach od drugiej ciąży. No niestety została sama z dzieckiem, bo on ją zostawił. Utrzymuje z dzieckiem kontakty, płaci alimenty i jak najbardziej kocha dziecko, no bo ono niewinne. Ale ta małpa ma teraz najwięcej do powiedzenia, jaka to ona idealna, a on be, wszystkim opowiada, ze zrobił dziecko i ją zostawił, nie przyznaje się nikomu, że go wrobiła, tylko znajomi jej i jego o tym wiedzą. Udaje biedną samotną matką skrzywdzoną przez faceta. ja wiem jaka sytuacja i jak ktoś mnie o nią pyta i jej współczuje, to aż mnie trafia, bo wiem jaka p[prawda.Także chłopie uważaj, bo albo chce ciebie wrobić abyście później kochali sie bez zabezpieczenia, albo zrobiła sobie dziecko z kimś i chce ciebie wrobić bo być może jesteś lepszym partnerem od prawdziwego ojca dziecka.

dzieki za odp, mam jeszcze takie pytanie, po jakim czasie w tym wypadku-chodzi mi o okres tip moze lekarz stwierdzic ciaze??? i czy istnieje "jakies" badanie ktore wykrywa ciaze???ale takie badanie na ktorego wynik trzeba czekaj kilka dni

beta hcg :) koniecznie niech zrobi w terminie miesiączki następnej.. :) da pewny wynik w przeciwienstwie do testow z apteki, ktore wczesnej ciazy nie musza wykryc.. ale nie martw sie, na 100% nie jest z Tobą w ciazy

Gość Mieciu 65l
Twojo baba uprawiala ze mno seksa 1grudnia bez komandora.

Gość Nicolka....
Przy badaniu krwi wykryc mozna ciaze. Najlepiej zrobic takie badanie jak nie bedzie miala nastepnej miesiaczki. Idz z nia do lekaza on powie wam czy jest w ciazy i kiedy doszlo do zaplodnienia. To nie mozliwe by zaszla w ciaze podczas stosunku ktory opisales. Nie daj sie wrobic w dzieciaka.

co do lekarza, to lekarz na usg zobaczy 4-5 tygodniowa ciaze, ginekologicznie zas jedynie moze stwierdzic zasinienie szyjki macicy, ale nie wierz dziewczynie, wracajacej od ginekologa, gdy powie, ze ma zasinioną, wiec jest w ciazy.. niech Ci przedstawi dowody - badania, usg, wyniki beta hcg z krwi

No i te wszytskie badania to są miarodajne jak minie termin następnej miesiączki. Więc wrzuć na luz i się ogarnij, a dziewczynę postaw do pionu. Wkręca Tobie niezłą bujdę.

Gość ja myślę że cię nie wkręca
tylko bardzo się boi wpadki i dlatego panikuje nawet jeśli nie ma podstaw. Przytul ją i uspokój, a kiedy się okaże, że ciąży nie ma będziecie świętować.

Gość trymer
a gdzie sie robi te badania krwi? u rodzinnego czy gdzie?

nie ma takiego badania, na którego wynik czeka się kilka dni. No, chyba, że jest to cytologia czyli wymaz z szyjki macicy. Ale po cytologii nijak ciąży nie wykryjesz. Test z moczu robi się w ciągu 5 minut, test z krwi rano robisz, po południu wynik. Więc chyba jednak dziewczyna cię wkręca.

Test z krwi robi się w każdym ambolatorium gdzie badają krew i mocz. Rodzinny raczej krwi nie pobiera :)

Gość teneryffaa
jezeli do zapłodnienia miałoby dojśc własnie tego 28 listopada, a ona twierdzi 10 grudnia że jest w ciaży to jest to nie możliwe ! Ja robiłam testy "sikane" na tydzień przed okresem i nie wychodziła ciaża , wiec poleciałam na testy z krwi i wyszło że jestem w bardzo wczesnej ciąży , poziom beta hcg był na poziomie 26 , a od 5 jest ciaza , ona po tak krótkim czasie od stosunku nie miałby na tyle dużego stężenia tego hormonu żeby po tygodniu wyszedł na teście nawet z krwi . Albo jawnie cię wrabia , albo wczesniej zaciażyła , tylko skad taka obfita misiączka jak by juz w tej ciaży miała byc ? Sa dziewczyny co krwawią w ciaży ale chyba nie aż tak obficie.

Gość napiszę tak...
1. Istnieje możliwość poczęcia dziecka w czasie okresu - to jest faza cyklu przed owulacją, a owulacja może czasem wystąpić wcześniej. 2. Podczas stosunku bez wytrysku w wydzielinie mężczyzny może pojawić się niewielka ilość nasienia. 3. Również użycie prezerwatywy nie daje 100% pewności (jak żadna zresztą metoda antykoncepcji) - więc jakieś nikłe szanse na zajście w ciążę podczas stosowania "gumek" istnieją (piszę o prawidłowym stosowaniu, a nie np. o pęknięciu czy zsunięciu) Ale dodając 1, 2 i 3: seks w czasie okresu, z prezerwatywą i bez wytrysku skutkujący ciążą, to już brzmi conajmniej niewiarygodnie, nie uważasz? Z takim szczęściem to mógłbyś spokojnie w totolotka grać - szanse na trafienie są pewnie podobne ;)

Gość Alleksandra Wielka
Matko.... 2 minuty seksu...... Ale żenada....... To się nazywa wytrysk przedwczesny ;)

Gość ndlakkkk
tylko jak pójdziesz do lekarza to ty sam sie pytaj czy jest w ciąży, bo takie baby umieją kłamać, oj umieją. Musisz być na każdym kroku co ona ci powie czujny, nie wierzyć.