Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 17, 2010 tylko tak realnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WDUPIEMAM PSEUDONIM KURRRRRRRR Napisano Grudzień 17, 2010 realnie to nic a nierealnie to troszke milosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszek spod monopolowego 0 Napisano Grudzień 17, 2010 dziwkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja a a Napisano Grudzień 17, 2010 maltańczyka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ups.......... Napisano Grudzień 17, 2010 Laptopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość acqua di gioia Napisano Grudzień 17, 2010 acqua di gioia od armaniego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Grudzień 17, 2010 Realnie to nic, a nierealnie to jak wyżej władzy nad światem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grdf Napisano Grudzień 17, 2010 ciekawe ksiazki- zeby zmusic sie do w koncu do czytania fajna myszke do laptopa, ktorego wlasnie kupilam skarpetki bo tego mi zawsze brakuje :P ...z nierealnych piersionek zareczynowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhhhh Napisano Grudzień 17, 2010 cały czas to samo: ekstra faceta i samochód terenowy. i nie mów mi, że to nierealne. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamiła 0 Napisano Grudzień 17, 2010 Nokie N8 - podejrzewam, że ją dostanę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prochy plus Napisano Grudzień 17, 2010 Disciples III: Odrodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierscionekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Napisano Grudzień 17, 2010 Facetta:) Boski sex:) dzidziusia to w ramach tego sexu:) ksiązkę malowidła na twarz:) starczy!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Grudzień 17, 2010 Realnie? :o To nic nie chcę. Wolę sobie sam kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
substancja toksyczna 0 Napisano Grudzień 17, 2010 skórzany fotel z poroża Jeleni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2010/201111111 Napisano Grudzień 17, 2010 realnie to szczęścia i zdrowia dla rodziny a nie realnie to, żeby mi ktoś kredyt spłacił :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzastolinatoja 0 Napisano Grudzień 17, 2010 z realnych nic, z nierealnych pól miliona :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli mam być szczera Napisano Grudzień 17, 2010 5 kilo mniej na wadze, zdrowe kolana i kręgosłup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renatka1 0 Napisano Grudzień 17, 2010 a ja chciałabym z powrotem ta miłość która ucieka mi tak między palcami...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyuhjiokikjhgytf Napisano Grudzień 17, 2010 dobry stojak bo mi się przewraca :-) to nie żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Tasmanowa 0 Napisano Grudzień 17, 2010 realnie chciałabym zestaw do robienie tipsow.Prosze Cie swiety mikołaju przynis mi takie zestaw cały rok byłam grzeczna...tzn przynajmniej sie strałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o o o o o o o o O O O O O Napisano Grudzień 17, 2010 zdanie egzaminów z Matmy , Fizyki i Geografii nic więcej mi nie trzeba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kai Greene Napisano Grudzień 17, 2010 jeśli mam być szczera 5 kilo mniej?? To nie jest prezent ktory mozesz dostac od kogos. Ten typ prezentu to ciezka praca i walka z samym soba. Duzo tracisz ale zyskujesz jeszcze wiecej. Wygrywasz z samym soba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sympatic69 0 Napisano Grudzień 17, 2010 nowy telefon ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
germanotta 0 Napisano Grudzień 17, 2010 15 tomów "Historii sztuki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhh rozmarzyłam się Napisano Grudzień 17, 2010 ja już nie chce nic bo mama wydała na mnie podan 2 tysiące na studniówkę. Ale wiem, że kupiła mi perfumy Versace. Mam jedno marzenie pod choinkowe spotkać nową miłość i to by był najpiękniejszy prezent :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli mam być szczera Napisano Grudzień 17, 2010 to te cholerne 5 kilo, które uparcie wracają jak bumerang...o dziwo jak się mega obżeram to nigdy nei tyję ponad te 5 kilo.... to jest jak jakiś Trójkąt Bermudzki....albo inna taka tajemnica za cholerę trudno zrzucić, ale nigdy nie tyję więcej niż te 5 kilo....nijak nie rozumiem, tak jakbym miała "konstrukcyjnie "narzuconą tę a nie inną masę krytyczną do której nieświadomie dążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli mam być szczera Napisano Grudzień 17, 2010 oj jak romantycznie..... ja spotkałam miłość na studniówce...i tego życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyneczka9 0 Napisano Grudzień 17, 2010 tak ogólnie to trochę więcej miłości od mojego chłopca, więcej spokoju w mojej głowy i uśmiechu na buzi. Spokoju i mniej problemów moich bliskichh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co? Napisano Grudzień 17, 2010 poza czteropakiem oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co? Napisano Grudzień 17, 2010 Myrevin Realnie? To nic nie chcę. Wolę sobie sam kupić" to do Myrevina bylo :P oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach