Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanna pannnnna

jego zona

Polecane posty

Gość zakochanna pannnnna

a wiec mam faceta zonaty nie sa razem maja synka 3 latek , bylismy w górach a tu dzwoni ta zona ze synek chory i smigiem wrocilismy bo synek chory co o tym myslec pomocy

Gość po...to wszystko
nie myśleć....ruchać się do bólu

Gość ariees
Dzieco zawsze będzie Jego dzieckiem. Co tu myśleć? Proste jak drut. Chciałabyś, żeby olał dziecko, bo z Tobą był gdzieś tam? Pomyśl, gdybyście razem mieli dziecko, byłoby np. chore, liczyłabyś na Jego pomoc, a On sorry, nie mogę bo coś tam, coś tam...

Gość zakochanna pannnnna
hhhaa ja chce ale on jest na każde skinienie jesli chodzi o syna matko!

Gość zakochanna pannnnna
aries ale czy ja sie nie licze zepsuty weekend totalna lipa

Gość zakochanna pannnnna
jestem załamana serio nie chce mi sie zyc

Gość tragedia co za dziecko
zakochanna pannnnna z ciebie niedojrzala gowniara wzielas sobie dziciatego faceta to ponos konsekwencje a nie biadol a jak ci nie pasuje ze dziekco jest najwazniejsze a powinno byc to znajdz innego

a ile ty masz lat ?/ 18-22??

Gość MAM PYTANIE odnośnie tego
jakaś Ty denna .. nie chce Ci sie życ bo pojechaliscie do Jego chorego synka no szczam ! Ty kretynko ! Oby Cię zostawił życzę Ci z całego serca 🌼 :D Nie dziękuj .

Gość zakochanna pannnnna
mam 22 lata on 31 dziecko 3 leta i jest jego oczkiem w głowie

Gość DSGFSFGSFGS
niestety ale cale zycie juz tak bedzie serio. bedziesz dla niego i jestes na 2 pozycji tu za synem bo on bedzie na 1 miejscu. nawet jesli cie kocha, zawsze syn bedzie najwazniejszy. mysle ze chce mu wynagrodzic to ze nie ma taty na codzien wiec jest kiedy go potrzebuje, zeby pokazac synkowi ze tata zawsze bedzie. chocby nie wiem jak cie kochał zawsze bedziesz na 2 miejscu i dziecko dla tego goscia bedzie najwazniejsze nie bardzo wiem czy mozesz cos z tym zrobic, moze ewentualnie jakbys ty zaszla w ciaze bardziej by sie wtedy zajal Toba i drugim dzieckiem, innego wyjscia nie widze.

Proszę jaka dojrzała autorka. Zdziwiona, że dziecko facet stawia ponad wycieczkę z jakąś małolatą.

Gość zakochanna pannnnna
myslalam by zajsc w ciaze moze zapomni wtedy o tamtym jak takie malutkie bedzie mial?

tak sie spodziewalam mlodej gowniary chociaz w twoim wieku juz powinno ci sie w glowce nieco poukladac

Gość zakochanna pannnnna
nie wyzywaj mnie od gówniar kocham go to oczywiste ze chce by ciagle byl przy mnie!! tylko przy mnie

zakochanna pannnnna ale ty jestes niedojrzala gowniara powinnas sie wstydzic zeby w w wieku 22 lat zachowywac sie jak smarkula

Gość zakochanna pannnnna
w dodatku odkąd pojechał do swojej żony nie odpisuje na smsy i co nie dostawałybyscie szału?

Gość Nicolka....
tylko ze w tym ukladzie malo prawdopodobne jest by on byl tylko przy tobje! Tak jak ktos wyzej napisal ty zawsze bedziesz na 2 pozycji. Zaakceptuj to i przestan sie temu dziwic.

Gość zakochanna pannnnna
jestescie takie madre? powiedzialam mu ze biore tabletki anty wiec dziecko to kwestia czasu

Gość zakochanna pannnnna
jak smarkula? zachowuje sie jak zakochana kobieta to cos dziwnego ze chce by byl ze mna ciągle kocham go calym sercem a on teraz nie odbiera nie odpisuje okropnie sie czuje , mam ochote tam pojechac

zakochanna pannnnna nie dosc z egowniara to jeszcze glupia a ty za kogo sie masz?? facet jest po 30stce ma dziecko a ty jestes niedojrzala smarkula wybacz ale on nie mysli o tobie powaznie jestes tylko do lozka i do zabawy a najwazniejszy jest syn a jak ten facet bedzie chcial kobiety na powaznie to poszuka dojrzalszej od ciebie i starszej

Gość zakochanna pannnnna
egoistką ? egoistka to jest jego zona by rozwalic weekend komus przez jakies widzi misie pewnie katarek

Gość zakochanna pannnnna
mysli powaznie o mnie zabiera mnie na weekendy w rozne miejsca do hoteli a to kusztuje nie tak by bylo mu żal kasy

Gość Nicolka....
Jak biezesz tabletki to raczej w ciaze nie zajdziesz. A jak jest to sciema by go wrobic w dziecko to radze Ci sie zastanowic bo mozesz sie zdziwic. Nie zachowujesz sie jak zakochana kobieta! Nie zachowujesz sie nawet ajk kobieta tylko jak rozkapryszony bachor. Chce go miec i on ma tu byc... to nie milosc...

Gość zakochanna pannnnna
o tabletkach napisal podszyw. a jak sie zachowuje zakochana kobieta wtedy wg ciebei?

masz rację autorko, facet przegina nie potrzeba się od razu trząść na każdym katarkiem dzieciaka, by być dobrym ojcem musisz mu to twardo powiedzieć

Gość Nicolka....
Akceptuje to ze on ma syna i nie staje miedzy nimi. Wspiera go a nie kaze mu wybierac miedzy soba a jego dzieckiem.

Gość zakochanna pannnnna
boje sie ze jak mu to twardo powiem moze sie obrazi czy cos