Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanna pannnnna

jego zona

Polecane posty

Gość uuuuuuiio
Czy sądzisz, że swoją żonę kochał?

Gość uuuuuuiio
Lata do dziecka, bo tego chce...

tak kochał ją rozmawialiśmy o tym , mówił mi że to uczucie w nim wygasło i wszystko się popsuło ale nigdy jej nie wyzywał itp. poprostu odszedł od nniej i tak sie zakończył ich związek.

Gość uuuuuuiio
Jeśli ją kochał, to dlaczego zostawił po porodzie? Jeśli nie kochał, to dlaczego ślubował miłość?

Gość uuuuuuiio
Nie boisz się, ze jego uczucie do Ciebie też może tak po prostu wygasnąć?

Gość uuuuuuiio
A jeśli przytyjesz po porodzie?

Gość uuuuuuiio
Z jednym musisz się pogodzić -to dziecko nie zniknie z jego życia. Zawsze będzie obecne i zawsze bedą podobne problemy. Nic już na to nie możesz poradzić. Czemu nie rozwiedzie się z żona?

Gość uuuuuuiio
Przecież pisałaś wcześniej, ż echcesz go złapać na dziecko. Że jak będziecie mieli takie maleńskie dziecko, to tamtym nie bedzie się tak interesował. Sama to napisałaś.

rozwiedzie sie z nią , ich rozstanie jest ze tak powiem świeżą sprawąi podobno ona przezyła to bardzo dlatego stopniowo dawkuje jej to wszystko złoży pozew w styczniu

Gość Boże widzisz to
a ty go nie ograniczasz niby? nawet mu sie dzieckiem nie dajesz zając ladacznico! Tylko żeby cały czas byl z tobą!

Gość Boże widzisz to
poczytaj naiwniaczko inne tematy.każdy "powoli dawkuje" zonie, zeby sie zbyt nie pochorowala i tak gada kochanicy

Gość uuuuuuiio
W życiu róznie bywa... Figura może się zmienić, możemy zachorować... itd... Nie możesz zakałdać, że nigdy nie przytyjesz, że nigdy nie stanie się nic takiego, co spowoduje, że będziesz mniej atrakcyjna wizualnie... Nie wszusyko jesteśmy w stanie przewidzieć.

Gość Boże widzisz to
POZWOLIŁAŚ! no nie moge! I to nie jest ograniczanie, bo jasnie PANI KOCHANICA POZWOLIŁA! A on taki ukladny i posluszny.Zrobil co chcial i mialas gówno do gadania, dlatego tak cie boli

Gość Boże widzisz to
każda kochanica tu pisze ze jej misio "nie jest taki jak wszyscy"

nie prawda bardzo przepraszal mnie za ten zepsuty weekend i obiecał że to nadrobimy napewno , tak pozwoliłam bo jednak chyba mam coś do powiedzenia w sprawie MOJEGO FACETA?

Gość uuuuuuiio
Po tym co tearaz naopisałaś, widzę, ze on nie zostawi żony. Dawkuje jej ??? No proszę Cię... Zawsze tak mówią, odwlekają wszystko w czasie i tym sposobem mają i żone i kochankę...

Gość uuuuuuiio
Twojego? On ma żonę...

autorko zal mi ciebie i twojego myslenia. ja tez mam faceta co ma dziecko tyle ze mc temu sie rozwiódł i na poczatku zwiazku powiedział mi ze dziecko zawsze bedzie na 1 miejscu. wiec nie dramatyzuj i nie zachowuj sie jak gówniara

Gość Boże widzisz to
to jak ona o wszystkim wie, to co on jej "dawkuje" niby? Przeciez juz wszystko jasne