Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanna pannnnna

jego zona

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjjlkgf
Dlaczego piszesz o dziecku człowieka, którego podobno kochasz -bachor? Czy dziecko jest czemukolwiek winne? Jak dla mnie sytuacja jest jasna jak słońce. Przechodzą kryzys, on znalazł sobie panne na boku, żona go kocha i walczy o niego i któtegoś dnia on wróci do domu... Sama widzisz, że jest na każde zawołanie ;) Nie masz szans z żoną. Zachowujesz sie jak rozkapryszona nastolatka. Trza się nie zadawać z żonatymi, dzieciatymi facetami, jeśli nie chce się miec takich problemów...

Gość teuiiiiiiiiiii
Po co Ci facet, który nie potrafi dotrzymać danego słowa i który mierzy wartość drugiego człowieka wg jego wyglądu. Co on wie o miłości, skoro najpirw ślubuje miłość po grób, a potem odchodzi "bo żona przytyła po porodzie". Możesz zaufać człowiekowi, który zostawia swoją partnerkę z takiego powodu? Przecież Ciebie nie potreaktowałby inaczej. Jeszcze jesteś młoda i głupia, kiedyś może to zrozumiesz... Ja bym takiemu facetowi nie zaufała.... Myślisz, że gdybyś (odpukać) poważnie zachorowała, uległa wypadkowi... byłby przy Tobie? Wątpię, skoro zachował się w ten sposób tylko dlatego, ze żona PO PORODZIE ICH WSPÓLNEGO DZIECKA przytyła........

Gość jjjjjjjjjjjjjjjlkgf
Faceci oprócz oczu mają także mózgi. A skoro Twój wybranek kieruje sie TYLKO wyglądem, to Ciebie też zostawi dla jeszcze młodszej i jeszcze ładniejszej...

Gość Widzę Was
Nie chcę być złośliwa, ale jak na razie to żona jest górą ;)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjlkgf
To jest dziecko człowieka, którego podobno kochasz. Cząstka jego samego... nie bachor.

Gość te coca cola
..........nic nie zmądrzałaś od wczoraj........... no tak ty masz jego sperme zamiast mózgu we łbie

to jest moja teoria ze ja zostawil bo przytyła wprost tego nie powiedzial , ale napewno cos w tym jest tak ufam mu i byłybyprzy mnie , on naprawde sie mna tak cudownie zajmuje gdy jestesmy razem , nawet robi mi śniadania czuje ze kocha , tylko to dziecko potrafi wszystko popsuć

Gość te coca cola
do autorki oczywiście

Gość ytioplp;;
Myślisz, że żonie nie robił kiedyś śniadań? Że nie zajmował się nią "tak cudownie"? Przecież on przed nią klęczał z pierścionkiem zaręczynowym... Póki jeszcze jesteś młoda i ładna to się Tobą zajmuje, gdyby nue daj Boże coś Ci się stało (jakiś wypadek, choroba) to zniknąłby z Twojego życia szybciej niż się pojawił...

Gość a gdzie tu kochanie pytam
Jak to kocha?....gdzie ty tu widzisz kochanie? Ja tu widzę tylko układ oparty na seksie i tokowaniu faceta w okresie zabiegania o orgazmy, a taki układ oparty na orgazmach i namiętności, zawsze się rozleci bo nie ma szans. Po co pchasz się w taki ruchański układ z facetem żonatym i dzieciatym? Życie ci niemiłe ??????????

Gość ytioplp;;
A ciekawe jak o Tobie świadczy Twoje zachowanie :D

trzeba byc albo bardz głupim albo bardzo zakochanym zeby miec takie dylematy. Kurwiki zalały Ci mózg, pannico

wszystko sprowadzacie do seksu tak seks mamy cudowny i napewno jest ważny ale nie najważniejszy dla niego jak widac bo gdyby byl najważniejszy to wczoraj przyjechałby do mnie wieczorem co nie?

Gość hrhrhrejwttttttttttt
Skoro jest taki cudowny dla Ciebie, to czemu teraz nie ma go przy Tobie? Nawet zdechłego smsa Ci nie przysłał... :)

Gość hrhrhrejwttttttttttt
To Ty wszystko sprowadzasz do seksu i prezentów.

Gość ytioplp;;
W Twoim zachowaniu widzę to, że: -zadajesz się z żonatym facetem; -uważasz się za lepszą od jego żony, tylko dlatego, że jestes młodsza i ładniejsza; -dziecko człowieka, którego podobno kochasz nazywasz bachorem; -mierzysz miłość ilością prezentów... ..itd... To wszystko świadczy o Tobie tylko tyle, że nie jesteś zdolna pojąć, że w życiu liczy się cos więcej niż ładna buzia , z młode i zgrabne ciało, prezenty i wycieczki... Czym wg Ciebie jest miłość?

Gość ytioplp;;
Nie, on wcale "nie musi" -on chce. Widzę, że życie musi Cię nauczyć pewnych rzeczy. Lekcja będzie bolesna i upokarzająca dla Ciebie -ale na wasne życzenie... Powodzenia :)

Gość activsport
Zauważyłam, że na forum chętnie się kogoś linczuje, a tak właściwie nikt nie popatrzy na dziewczynę, która ma całe życie przed sobą. Ma więc prawo popełniać błędy. Wszystkie ją osądzacie, choć nie wiecie jak jest od środka. Mniemam, że wszystkie tu jesteście idealne i macie cudne rodziny, świetnych partnerów- sielanka. Szkoda mi dziewczyny, bo to co robicie to poniżanie czyjejś godności, bo przecież każdy ją ma- zły i dobry człowiek....żenada, żal czytać wasze teksty.. :( :(

Gość Boże widzisz to
takie ladacznice powinni wyłapac i zamknąć w lochu! BEZWSTYDNICA!

Gość ytioplp;;
Ona sama się poniza. Reakcja jej otoczenia (rodziny, znajomych) wcale nie będzie inna niż ta na forum. Na własne życzenie wybrała sobie taką życiową drogę... Lepiej, aby teraz dostrzegła pewne rzeczy, niż gdy już będzie za późno....

Gość ytioplp;;
activsport -"zakochana" sama założyła topic i sama opisała sytuacje, a forum służy do tego, by wyrażać swoje poglądy. Zakochana: Czym jest miłość? Napisz.

tak ja sie poniżam ciekawe jak? kurcze chce tylko by facet którego kocham nie latał za byle katarkiem do dziecka bo to dziecko nie umiera ma matke i babcie z którymi mieszka . chcialam jeszcze zazanaczyc ze ja tu nikogo nie obraziłami i nie ubliżyłam wiec prosze o to samo

czym jest miłosć ok. miłosć jest wtedy kiedy sie kocha bezgranicznie i gdy nie ma ważniejszych spraw niż sprawy osoby którą kochasz , rozumiesz bezgranicznie . kocham go i chce by byłprzy mnie ze mną nie dla seksu jak sądzicie dlatego ze uwielbiam spędzac z nim czas !