Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanna pannnnna

jego zona

Polecane posty

Gość Kokosuwka
Oczekujesz, że on zostawi dla ciebie wszystko? Zniszczyłaś życie tamtej kobiecie. Odebrałaś jej faceta. Mało krzywd narobiłaś? Dlaczego jeszcze jego syn ma cierpieć przez ciebie? Nie wstyd ci??

Słuchaj no rozkapryszona panienko. Wzięłaś sobie dzieciatego to uszanuj to, że dziecko się kocha ponad wszystko. Swoją drogą to on też musi być nieźle walnięty, że się z Tobą zadaje.

Gość zakochanna pannnnna
wy bylyscie zakochane ? chyba nie miałam miec zajebisty weekend z facetem a jakas głupia baba jedynm telefonem rozjebała wszystko jakbyscie sie czuły gdyby wasz facet pojechal leczyc katarek synka zamiast byc z wami .

Gość zakochanna pannnnna
i nie rozwaliłam nic on juz nie byl z zoną gdy go poznałam . i to ona mi rozwala teraz życie telefonami do niegooo! mam ochote pojechac i jej walnąc w pysk!

Gość zakochanna pannnnna
Mother-In-Love dzieki chociaz jedna pocieszajaca odpowiedz.

Gość zakochanna pannnnna
i własnie do mnie napisal ze juz dzis nie wpadnie superrrrrrrrrrrr kurwa

Gość Nicolka....
A jak ty bys sie czula jak by ojciec twojego dziecka bzykal jakas gowniare zamiast byc przy chorym dziecku??? Jak by moj partner odwolal spodkanie bo chcial by byc przy chorym dziecku to bym to uszanowala i zyczyla jego dziecku szybkiego powrotu do zdrowia.

Gość zakochanna pannnnna
i co ja mam teraz zrobic jestem zalamana

Gość zakochanna pannnnna
tak go kocham jest ideałem moim , nie chce zeby byl z dzieckiem chce go obok siebie:(

Gość DSGFSFGSFGS
mothet in low tesciowko no sluchaj myslisz ze mam tego dziecko pozwoli by ten tatus i jego mloda gowniara wzieli dziecko na weekedn???? hehe. malenka a to ze ona wydaje kase na hotele dla ciebie wcale nie znaczy ze mu na tobie zalezy :D:D:D:D:D: ja pierdole myslisz ze jak wydaje na ciebie kase to juz jestes dla niego wazna?? jestes tylko i wylcaznie do lozka i tak jest i chocbys nie wiem co mowila nic teg nie zmieni. moze i ty go kochasz ale on ciebie na 10000000000% nie.

Gość zakochanna pannnnna
DSGFSFGSFGS a skad ty wiesz ze nie? mylisz sie gdyby mnie nie kochał to napewno by nie wydawal tyle kasy na nasze wyjazdy itp bo i po co? kocha mnie , a jedynym głazem na drodze do naszego szcześcia jest jego dziecko i kurwa nawet nie wiesz jak to boli!

Gość Nicolka....
Przeczytaj jeszcze raz wszystko to co napisalas a zrozumiesz czemu on Cie nie kocha...

Gość zakochanna pannnnna
nicolka ty mi chyba zazdoscisz bo mam faceta

Mam nadzieję, że ten cały topik to tylko durny wymysł. Przeraża mnie to, że po tym świecie chodzą takie tępe dziewuchy.

Gość Nicolka....
Tak dokladnie tak jest... :)

Gość zakochanna pannnnna
nie to autentyczna wypowiedz i cos co mnie boli

Gość zakochanna pannnnna
jestem Bi a ty ciągle mnie obrażasz ładnie to tak?

Gość DSGFSFGSFGS
wiem ze cie nie kocha:) jestem tego pewna:) chcesz to sama sprawdz:):) nie kocha cie i juz. tylko wiesz pytanie czy mnie kochasz kotku a on powie taak to nie ejst sprawdzenie:) on cie nie kocha i juz jestes tylko do bzykania, drogiego ale bzykania:)

Gość zakochanna pannnnna
no dobra to poradz mi jak sprawdzic czy kocha? nie jestem głupią gówniarą jestem normalna zapewniam was , i kocham go

Gość wez ty naprawdeee
jestes albo tępa albo jakas nie wiem nie do rozwinięta facet jest teraz u swojej żony i syna tak ? to myslisz ze co będą robić jak mały pojdzie spać?

Gość DSGFSFGSFGS
jestes głupia gówniara i on cie nie kocha koniec kropka tak jest po prostu takie sa fakty.

Gość zakochanna pannnnna
hahahah i mi wyjasnilas bo poprostu nie potrafisz tego wyjasnic ! nie on tam nie zostanie na noc ma swoje mieszkanie i tam wróci

"jestem Bi a ty ciągle mnie obrażasz ładnie to tak?" Wierz co, już przestaję Cię obrażać, bo na Ciebie szkoda czasu. Facet ewidentnie ma laskę, żeby sobie "popuścić". Ty uważasz, że skoro wydaje kasę na hotele i wycieczki z Tobą to to już miłość. Może i miłość ale tylko wtedy jeżeli słowo kocham=sex. Spytałaś wcześniej dlaczego nazwałam Cię egoistką - dlatego, że jesteś z facetem który ma synka, a w Twoim mniemaniu chyba powinien o nim zapomnieć. Jeżeli nie potrafisz zaakceptować jego dziecka nie jesteś dość dojrzała by być w tym związku. Jakkolwiek słowo związek rozumiesz. Dla mnie to jesteś dziewczyną która zaspokaja jego potrzeby sexualne. 🖐️,

A w koncu on jest z ta zona czy nie? To ze przejal sie choroba dziecka to tylko dobrze o nim swiadczy. Wiesz jak meczaca jest opieka nad chorym, marudnym trzylatkiem? Nie wiesz.

Gość zakochanna pannnnna
" laskę, żeby sobie "popuścić" ha a jak mam to rozumiec ??????????????????????????????

Gość zakochanna pannnnna
nie sa razem , nie mieszkaja razem ona mieszka z synem i swoją matką , a on ma swoje mieszkanie , sątylko formalnie na papierku małżeństwem niestety

Gość ojojoj25
Sadze ze powinnas troszke dystansu do tego wszystkiego nabrac.. Po pierwsze na 1 miejscu zawsze bedzie jego syn nie wazne czy bedzie z Toba czy z inna bo syna zawsze bedzie mial wiec to po pierwsze musisz zrozumiec a po drugie to pomysl o tym ze musisz byc wyrozumiala... Skoro on dzis do Ciebie nie przyjedzie to moze zaproponuj mu zebys Ty do niego pojechala i spedzcie wspolny wieczor i nie smutaj sie tylko glowa do gory i troszke wiecej rozumu!

Gość zakochanna pannnnna
pozatym skoro dziecko mieszka tez zbabcia to powinny sobie we dwie poradzic z 3 latkiem nie sadzicie?