Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylekkolorowy

W czym spią wasze dwulatki? W pizamce?

Polecane posty

Gość motylekkolorowy

CZy może w pajacyku czy może kaftanik i spiochy?

Gość patryk i dominik
pizamka

Gość kkkkkkkk.
dwuczęściowa piżamka

Gość vsdcbfvngmbhnljk
w piżamce z długim rękawem i nogawkami oraz w skarpetkach

Gość A tak w ogóle
W łóżeczku

Gość gchbghftghfdhg
w pajacyku bo w pzamce giry marzna

Gość zaraz mnie tu zjada
Ale moja mala ma 1,5 roku, w pokoju ma 19 stopni i spi w bodziaku, na to pajac, na to polarowy pajac, i na to spiworek (dosc lekki). Budzila sie kolo 5j nad ranem. Po czym jak tatus zaczal ja dodatkowo przykrywac kocem polarowym, zaczela spac do 8j rano. Wcale nie jest spocona, nic z tego. Po prostu lubi miec bardzo cieplo. Ma to zreszta po mnie. Bo ja teraz spie w trzyczesciowej pidzamie, na to sweter, na to ciepla koldra, i na to welniany koc. Ktos moze by sie potem w tym zlal. Ale ja nie poce sie nawet w 35 stopni upalu, i bardzo dobrze znosze upal, w odroznieniu od zimna.

W piżamce dwu częściowej a w czym miał by spać na śpiochy to raczej za duży jest.

Gość oszalalas????
moja ma 15 miesiecy, w pokoju jest 17 stopni, spi w body dlugi rekaw i spodniach od pizamy. Przykryta koldra i kocem. To moje 3. dziecko, wszystkie tak spia, nie choruja. Matko polarowy pajac i do tego koc.... pewnie kilka razy w roku ma zapalenie oskrzeli, co? :-D

co mam pod ręką - zwykle koszulka z krótkim rękawem i spodnie od piżamy/dresu, albo body z z krótkim rękawem i śpiochy. Całą noc śpi odkryty, z własnego wyboru.

Gość xdnkjec bcfedf
W pokoju , w nocy jest 19 stopni. Śpi w piżamce dwuczęściowej- długi rękawek, nogawki - na gołe ciałko. zakładam jeszcze jej skarpetki. Nakrywam kołdrą. I wsio :)

Gość grrrrr...........
Moja corka ma 21 miesiecy i spi w lekkim bawelnianym pajacyku i przykryta kolderka ... :) W pokoju ma ok 20 stopni. Na wiosne pewno przjdziemy na dwuczesciowa pizamke.

Gość Wlasnie ze zjada
nie ma co przegrzewac dzieci, a jesli ci jest samej zimno, to sobie zbadaj tarczyce. U mnie w rodzinie tak chuchano na jednego chlopczyka - teraz jest wiecznie chory, bylo chlod i przeziebiony. Jego brata normalniej traktowano i zdrowy z niego chlopak.

zimą w piżamce dwuczęsciowej z długim rekawem i długimi nogawkami, latem to samo tylko krótki rekaw i krótkie gatki. do tego śpiworek. zimą cieplejszy, latem cieniusi albo nic zimą utrzymuje temp w nocy 21-22 stopnie - powiecie ze za ciepło ale ja strasznie marzne przy nizszych temp i w głowie mi siedzi, ze moje dziecko tez ;) latem temperatura w pokoju taka jaką Bozia da :P

Moj synek od 8 miesiaca spi w pizamce spodnie plus bluzka bez body pod spodem a juz nie daj Boze polarowym pajacu chcesz przegrzaC? TEMP w mieszkaniu 19-20 stopni przykrywam ale on i tak sie odkrywa . latem spal w bluzce z krotkim rekawem albo samym pampersie

W body i pajacu, bo się małpiszon odkrywa, nie wiem ile mamy stopni, ale za ciepło nie ma.

moja coreczka spi w dwuczęsciowej piżamie,teraz najczesciej flanelowej lub z polarku,bo sie odkrywa,albo w takim cieplym pajacu.Latem w pizamce bawełnianej

Gość teneryffaa
moja śpi w pajacyku bawełnianym , to znaczy tak wieczorem ją kładę, bo rano najczesciej jest juz bez niczego .... Temperatura 20-21 stopni ,jak czytam że 16-17 wy macie to az mnie ciarki przechodzą :) Toż to zimnica jest . Mi jest czesto zimno jak jest te 20-21 .