Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość activsport

Babka traktuja wnuczkę jak własność

Polecane posty

Gość activsport
Leila09999- do niedawna kładłam się z małą przed snem, noszę ją często na rękach, nie szczędzę czułości. Ale gdy coś nie idzie po jej myśli lub czegoś jej zabronię to są od razu fochy. Myślę więc, że ona zręcznie nami manipuluje. Kilka dni temu był u nas mój młodszy syn na 2 dni. Ona go lubi lecz ogólnie ignoruje. Poszedł do łazienki i czekała na niego w pokoju. Po chwili zaczęła okropnie kaszleć aż mało nie zwymiotowała, bo chciała aby on wreszcie do niej przyszedł. Wydaje mi się, że te same tricki stosowała u babki. Patrycja kaszle- wszyscy zrywają się na baczność. Zdaję sobie sprawę, że wszystko ma podłoże psychologiczne i właściwie winą można by obarczyć matkę. Jednak poniewczasie.

Gość Shellyasia
Witam jestem 30 letnią matką trojga dzieci i współczuje całym sercem gdyż mnie właśnie wychowała babka ,która najpierw wykończyła psychicznie moją matkę zabierając jej mnie całkowicie wyłączając ją od opieki nademną, poprostu nienawidze tej baby ktora dzis ma 80 lat która i nadal chce rzadzić mną wtrąca sie do mojego malzeństwa i dzieci,jest okropna,dwulicowa,materialistka,uważa się za osobę wszechwiedzącą i idealną,placze przez nia codziennie bo nie ma dnia zeby ze mnie nie zadrwiła i nie ma godziny bez glupich docinek i niepotrzebnych rad bo ona wie lepiej,bo mam jej sluchac,bo mam jej byc wdzieczna itd...jest ciezko ratujcie małą