Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

*****U.B.I.E.R.A.M.....C.H.O.I.N.K.Ę*****

Polecane posty

Gość e....
to będzie jakaś taka cmentarna.

Ale debilna tradycja... Ja ubieram choinkę na "dzień prezentów", a nie jakieś durne katolickie święto. :O Och, i moja też będzie taka jak ja: wielobarwna i chaotyczna. :D

Gość Lookrecja a jak nazywasz
święta, bo chyba nie Boże Narodzenie?

Gość :)):)
Już ubierasz? Ja dopiero w Wigilię, też będzie kolorowa i słodka koniecznie :)

Gość i to jest właśnie hipokryzja
''durne katolickie święto'' aole choinkę i prezenty, które też wywodzą się z tej tradycji sobie pyknę :o :D Świadczy to o hiper głupocie i hipokryzji Lookrecji, choć będzie się zapierać rękami i nogami, że nieeee :classic_cool: :D:D

Juz ubieram bo pozniej nie będę miała czasu a wigilię nie lubie ubierac bo zawsze trzeba obciąc jakas gałązke i trzeba sprzątac po ubieraniu

Gość jenk
to będzie taka smutna sklepowa

Gość :)):)
A nie boisz się że zdechnie do świąt?

i to jest właśnie hipokryzja ''durne katolickie święto'' aole choinkę i prezenty , które też wywodzą się z tej tradycji sobie pyknę Świadczy to o hiper głupocie i hipokryzji Lookrecji, choć będzie się zapierać rękami i nogami, że nieeee zanim wprowadzono chrześcijanizm w imperium rzymskim w tym czasie było święto pogańskie (za czasów wielobóstwa jako religie panująca - zwyczaj choinki i prezentów nie wywodzi się od święta katolickiego - poczytaj zanim zaczniesz oskarżać o hipokryzje

''durne katolickie święto'' aole choinkę i prezenty , które też wywodzą się z tej tradycji sobie pyknę Świadczy to o hiper głupocie i hipokryzji Lookrecji, choć będzie się zapierać rękami i nogami, że nieeee Weehehehhe, oczywiście. Tak dobrze się znamy. ;) Prezentów ani nie dostaję, ani nie daję dla Twojej świadomości. A sama ubrana choinka nijak ma się do narodzin Chrystusa, tą tradycję zapoczątkował jakiś idiota, a ja po prostu lubię ubierać choinki w bombki. Och, tak, rzeczywiście zalatuje hipokryzją.

Dodam, że gdybym nie była zależna od wpływów rodziców i nie zależałoby mi na przyjaznej relacji z nimi - wyglądałoby to zupełnie inaczej. 🖐️

A moj kikut u gory i szeroki na dole , dotego w doniczce i moze ma z metr (Tak , takie cos kupil wlasnie moj maz!) Bedzie ubrana w drewniane zabawki .Balwanki, koniki na biegunach, pajace i dziadki do orzechow. Nie bedzie bombek ani lancochow. Tylko zabawki , suszone plastry pomarancza i swiatelka.

Gość aaaaaaaaahahahahahahah
Napisałąś lukrecja: ''Ja ubieram choinkę na "dzień prezentów"' Czyli dajesz prezenty = wybiórczo ściągasz tradycję z durnego katolickiego święta = jesteś hipokrytką 🖐️