Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o raz za duzo

chamscy ludzie na tym forum

Polecane posty

Gość o raz za duzo

Czytam sobie wypowiedzi ludzi na tym forum. Na rozne tematy i wiekszosc z Was to zwykle chamidła. Udajecie ekspertow w sprawach związków i moralizujecie na różne tematy! Kurwa kim Wy jesteście i co Wy w życiu osiągnęliście że sie macie za wszechwiedzących. Ile z Was to frajerzy w normalnym życiu, dupodajki, nieszczęśliwi w związkach ludzie, sfrustrowani pracownicy it.. Przynajmniej mielibyście na tyle honoru żeby nie oceniać kogoś skoro wcale nie jesteście w niczym lepsi! Bo nie wierze że nagle wszyscy z tego forum to szczęśliwi, szlachetni ludzie! Obrzydliwi jesteście!

Gość hehe;)
Nie bardziej niż Ty :D

Gość o raz za duzo
ja przynajmniej nie jestem wredna wobec tych ktorzy piszą o swoich problemach i nie moralizuje i nei udaje że jestem lepsza

Po to tu w końcu jesteśmy, dramatyzujesz :D

Gość o raz za duzo
No w sumie moze zabrzmialo to dramatycznie. Ogólnie to mam to gdzieś. Tylko że to świadczy o tym jacy ludzie są na prawde.. a to jest smutne.

Gość o raz za duzo
a ty kuy za lekko do życia podchodzisz:P

Gość o raz za duzo
sorry😘 kyu

Gość her komendante
w realu i życiu nie mają nic do powiedzenia to trzaskają w necie frustracje

Możliwe..ale tylko w niektórych sytuacjach :D Są różne indywidua na tym forum, nie da się zaprzeczyć, ale jeśli o mnie chodzi, to dogryzam tylko tym, którzy się sami o to proszą, np durnymi pytaniami, hipokryzją itp. Do ludzi piszących z sensem nic nie mam ;) Spoko :3

Gość o raz za duzo
Kyu-- uważasz się za osobe bardzo wszystko wiedząca?

Wręcz przeciwnie. Ale nie lubię np hipokrytów czy też ludzi którzy potrafią tylko siedzieć, jęczeć i czekać, aż ktoś coś zrobi za nich. Wtedy robię się dość wredna. A jak ktoś rozsądnie się wypowiada, nie kręci w kółko, potrafi używać argumentów, nie użala się nad sobą itp... no, jest po prostu normalnym człowiekiem potrzebującym porady, wtedy odpisuję normalnie, próbuję pomóc... a jak nie znam odpowiedzi na jego pytanie, to się po prostu nie odzywam.

Gość tretretetert
kużwa, autorko - ameryki nie odkryłaś a tu tak jest od dawna. chyba od niedawna siedzisz na kafeterii. wielce mi okrycie. hahaha

Gość nigdy!
no od niedawna....