Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnie zakochhana

BEZNADZIEJNIE ZAKOCHANA

Polecane posty

mam 17 lat( no właściwie prawie 18) od 2,5 lat jestem zakochana w o 10 lat starszym mężczyźnie. Nigdy tak nie cierpiałam, on o tym nie ma pojęcia bo w życiu nie mogłabym mu o tym powiedzieć, jest dobrym kumplem mojej mamy.....wiem ze to uczucie bez sensu, ja nawet nie wiem co to jest czy to miłość czy zakochanie czy może zaurocznie...poprostu nie wiem, może nic z tych rzeczy...już próbowałam wszystkiego nie myśleć o nim nie widywać go, najdłużej nie widziałam go poł roku imyslalam ze zapomne ale nic z tego, teraz tez go widuje bardzo rzadko...nigdy sie tak nie czułam...jak smieć, wiem ze teraz pewnie wszyscy mnie zjada ze gówniara a w doroslym mezczyznie sie zakochala, ale to ze mi tak powecie to nic nie da...moze wiecie co powinnam zrobic?? moze powinnam mu o tym powiedziec?? za kazdym razem jak go widze to cierpie jak nigdy....jestem zalosna wiem

błagam pomóżcie...

Gość femmmmmmmmme fatallle
hmmmm... ladna jestes?

No i czy znacie jakiś domowy sposób na pozbycie się świądu z okolic... tylnych łap? Będę zobowiązana :classic_cool:

spadaj podszywaczu....a co do mojej urody...to bardzo duzo osób mi mowilo ze jestem ładna...ale moj problem w tym tkwi ze wogóle nie jestem pewna siebie i niesmiala, a przez to sytuacje w ktorej teraz tkwie nie potrafie cieszyc sie zyciem...

Dodam, że mam bardzo gustowne zmiany syfilityczne na twarzy i intrygujące liszaje na udach :classic_cool:

podszywaczu jesteś załosny....nikomu nie zycze zeby sie czuł tak jak ja, a ktos sobie z niego robil jaja

A gdy już o jajach mowa - jestem mistrzynią lodzika, nie haczę zębami. A on mnie nie chce :O :classic_cool:

ja pierdole...przeciez to podszywanie sie jest smiechu warte

Gość pełne szkło
pogadaj z tym gosciem na osobności może i przedstwa sytuację ale tak jakbyś opowiadała o kimś a nie o sobie, czyli masz koleżankę i ona się zabujała w facecie starszym i w podobnym wieku do niego i co ona ma zrobić a pytasz jego bo on jest w podobnym wieku i tyle. Jesteś czysta i będziesz cos więcej wiedzieć o jego punkcie widzenia

podszyw jest niezly, rozesmialam sie nawet pare razy. 5 z plusem. a tobie dziewczynko radze zebys poprzestala na fantazjach. jestes mloda niedoswiadczona, starszy mezczyzna to raczej wykorzysta niz doceni. masz to szczescie ze masz matke pod nosem . ale sama przez to przeszlam i wiem ze to mija :) uwierz.

Przyznam, że czasem, gdy liżę mu jajka, z rozpędu wyliżę też te ze sklepu, ale to chyba mnie nie dyskwalifikuje? :classic_cool:

tak..tylko ze ja od jakiegos czasu widuje sie z nim bardzo zadko i to by bylo dziwne jak bym mu z takim pytaniem wyskoczyla...kiedys widywalam go praktycznie co drugi dzien i to wlasnie wtedy zrodzilo sie to chore uczucie...

a co do mojej mamy to swietna kobieta, bardzo wyrozumiala, ale nie wiem czy to by zrozumiala, jak bym z nią o tym pogadala

podszyw, apogeum twojego zartu siegnal przy syfilistycznyh zmianach na twarzy, trzymaj sie tego stylu. jestes super (kwiatek)

Gość pełne szkło
jak uważasz, że mój pomysł jest dziwny to nic nie rób i pomęcz się dalej

nie uważam ze jest dziwny...w innej sytuacji moze bym dalo rade, ale nie w mojej, poprostu znam realia, ze tak powiem

odpuść sobie, macie inne priorytety, inne doświadczenia i cele w życiu. jakbyś miała 25 a on 35 tp szybciej byście się dogadali. poszukaj rówieśnika ;-)

Gość ja też...:(
wiesz że mam ten sam problem. strasznie podoba mi sie chłopak o 6 lat starszy. ja takze nie wiem czy to miłość zauroczenie czy cokolwiek innego ale i tak cierpię... bujam się w nim od ok. 1,5-2 lat... nie mam pojęcia jak zagadać do niego. jestem nieśmiała więc wiem że ja napewno z nim nie pogadam. chociaż strasznie mi na nim zależy. jeśli się nie obrazisz że kożystam z trwojego tematu to ja także prosiła bym o radę...:/

Gość kikidee
a co twoja mama na to,jak sądzisz jak by zareagowała?jest wporzo czy by cie raczej zabiła?

I wyobrażasz sobie siebie i jego Ty 28 lat a on juz siwy? Wiesz jak to sie skończy? Tak jak zwykle.

próbowałam szukać rówiesnika...z każdym chłopakiem z ktorym sie spotykam zaraz sie cos chrzani...bo ja to pieprze, przez to glupie uczucie do tamtego..

sory za błąd korzystam-m poprawka... to jak? może pomożemy sobie obie?

Moja mama, może i by mi pomogla, wiem ze napweno nie skrytykowala bo sama kiedys była z facetem 11 lat starszym, ale ni umialabym jej tego powiedziec....chyba mamy za slaby kontakt

"ja też" jesli masz jakiś pomysł...to wal, bo ja jestem bezradna...

Gość kikidee
nie swirujcie az tak z ta różnicą wieku ja mam21 a mój 33 faceci lepiej sie starzeją tu trzeba sie raczej zmierzyć z presja otoczenia co na milość poradzisz nie wybiera

Gość pełne szkło
no i tu jest pies pogrzebany, bo kontakt z matka jest ważny ale założę się, że ona nie byłaby tak wyrozumiała dla Ciebie, bo to zazwyczaj jest jak z Kalim: jak Kali zabrac krowę komus to dobrze a jak Kalemu zabrać to źle

Gość kikidee
ludzie na huj sie wpierdalają swojego życia nie maja

w sumie to tez pomysł

mi sie tez wydaje ze to nie tak duzo, znam bardzo wiele par ktorych dzieli taka roznica wieku, ale ja nie wiem co robic, to jest bliski kumpel mamy, traktuje mnie bardziej jak mlodsza siostre niz kobiete