Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszella

Starszej kobicie wypadła chusteczka z kieszeni w aptece.

Polecane posty

Gość Autork-o.,.
Mnie kiedyś babka w kiosku zamiast jednej karty z doładowaniem do telefonu (za 50 zł) dała dwie. Zlepiły się... Oddała, chociaż musiałam się wrócić aby to zrobić. Dla mnie takie zachowanie jest naturalne i tego samego oczekuje od innych ludzi...

Gość a mi kiedys w sklepie wydano
50zl za duzo. Zorientowalam sie dopiero w domu i nie oddalam, bo sklep byl 15km od mojej miejscowosci i nie mialam nawet jak jechac. W sumie to nawet sie ucieszylam, bo nie mialam wtedy pieniedzy.

Gość Autork-o.,.
ffffddddsssssseeee -ale czy to aż takie ważne, czy to staruszka, czy np. facet koło 40 ??? To były jej pieniądze. W jakimś celu je niosła... Może zwracała dług, może uskładała dla kogoś... Nie ważne. To były JEJ pieniądze.

Gość Miszella
dobra, nie ma tu z kim rozsądnym pogadać, wszyscy uważają się za coś lepszego a każdy z was chętnie by coś zakosił gdyby wiedział, że się nie wyda to tylko strach przed odpowiedzialnością lub przed "karą bożą" was wstrzymuje nie musicie mi tu odpowiadać rozstrzygnijcie we własnym sumieniu mam rację, co nie? :D

Gość ffffddddsssssseeee
"tak to fortuna kołem sie toczy , jaka miarą daja taka odbierają" Takie same zabobony jak to ze "Zlo powraca"

Gość a mnie zastanawia w tej
całej historii, co niby autorka nakupuje za 2,5 tys. na dwa dni świąt? Ja na pewno połowy tego nie wydam i nie uważam, że będą to nieprawdziwe swięta. Autorko, co takiego za to kupisz? I gdybyś miała więcej rozumu, to zamiast "prawdziwych świąt" kupiłabyś sobie coś na dłużej, jakiś sprzęt do domu, albo odłożyłabyś na lokatę.

Gość tez tak chce
dobrze zrobilas tak trzymac:)

Gość hhhfr
To było prowo, żeby każdy się zastanowił nad takimi sytuacjami ;)

Gość akulejkulu
Tylko nie napisałas, że to były fałszywki, albo jeszcze o tym nie wiesz, więc uważaj. Swoją drogą i tak miałaś farta, jeśli to prawda.

Gość maaaaaliiiiinaaa......
"nie ma tu z kim rozsądnym pogadać" co byś chciała, żeby Ci ludzie gratulowali i ewentualnie doradzali jak zaszaleć za tą kasę? Wtedy byś ich nazwała rozsądnymi? Nie mierz wszystkich swoją miarą, już ktoś Ci wcześniej napisał. NIE KAŻDY zrobiłby tak samo jak ty i nie widział w tym jeszcze nic złego. Skoro do Ciebie to nie dochodzi, mało tego skoro nie widzisz nic złego w swoim zachowaniu to ta dyskusja jest w ogóle zbędna, a Tobie życzę aby jednak kiedyś sumienie ruszyło i nie tak dobrze się w lustrze buźkę oglądało. A tak swoją drogą to matki to ty dziewczyno chyba za wiele w życiu nie miałaś skoro ci nie pokazała jak należy się godnie zachowywać. Albo miałas taką samą procę jak i Ty. Koniec tematu. Miłych zakupów

Gość Miszella
'jak zaszaleć za tą kasę? ' za tę kasę TĘ

Gość maaaaaliiiiinaaa......
tak zgadza się:) tę kasę bo musi się zgadzać szyk: albo ę ę albo ą ą widzę, że na siłę starałas się do czegoś do czepić, jak się chce to zawsze można coś znaleźć a teraz wykorzystaj swoją wiedzę polonistyczną lub inną aby samej zarobić pieniążki i mieć już zawsze na święta a nie kraść. Jak ktoś się kołkiem urodził to nie zakwitnie :)

maliiina Autorko skoro się czepiasz poprawnej polszczyzny to zwróć uwagę na swój pierwszy post: Już dawno tak mie się nie poszczęściło. Mnie nie poszczęściło - MNIE :D i nie myśl sobie kochana bynajmniej że Ci zazdroszczę tej sumkioraz że również bym tak samo zrobiła, bo tyle to ja miesięcznie na przyjemności wydaję:) A staruszki nawet jakby była bogata to i tak szkoda.

Gość dariauuuaaa
Z jezykie slabo:P, ale mysle ze sie naucze podstaw.

Jak dla mnie tylko skończony degenerat i patol byłby wstanie coś takiego zrobić. Bo to takie perfidne! Przecież spokojnie byłabyś w stanie tej kobiecie kase oddać. Ale nie, lepiej wmawiac sobie, że to nie kradzież, licząc na usprawiedliwiające posty Kafeteriuszy

Gość lukaszbialystok21
Chrupek eunuchu nie piertol