Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszella

Starszej kobicie wypadła chusteczka z kieszeni w aptece.

Polecane posty

Gość Miszella

Podniosłam, a to było sztywna i związane gumką recepturką. Ona wyszła nic nie zauważając a ja zostałam z chustką w ręce. Tam było 2 i pół tysiaka w papierkach. A już miałam jej oddać ale opatczność jakaś nad mną czuwała i teraz mogę mieć prawdziwe święta i jeszcze mi na sylwka styknie :D. Już dawno tak mie się nie poszczęściło. Normalny fuks :D

Gość marne prowo
0/10

Gość Joela
Fakt )fuks jak talala Wesołych Swiąt -bo pewnie będziesz się cieszyć (no chyba ,że jednak poszukasz tej kobiety i oddasz -jak kupowała na receptę to masz adres) i wtedy będziesz miała jeszcze weselsze Swięta

Gość Miszella
he he niech bedzie ze prowo ale obrończyniom starszej pani zaraz wyjaśniam, że pani nie wyglądała na biedną staruszke a wrecz przeciwnie i ne pewno nie zostawiacie jednorazowo tyle kasy w aptece co ona

Gość ..NATALA..
Jesteś GUPIA:D

Gość Miszella
za te pieniądze wezme sobie jurnego ogiera z agencji.

Gość cieszysz się
że okradłaś człowieka? :O

Gość nic_nie_wiem_wlasciwie
Ja bym chyba zachował kase dla siebie jesli mialbym pewnosc, ze zgubil ktos bogaty...

Gość Miszella
nikogo nie okradłam daj se na wstrzymanie z głupimi wnioskami

Gość cieszysz się
Jak to nie okradłaś? Nie znalazłaś tych pieniędzy przypadkiem. Widziałaś, że komuś wypadły i nie oddałaś, więc ukradłaś.

Jakis czas temu znaazlem telefon, nie najnowszy model, ale na abonament... Oddalem i ciesze sie ze to zrobilem.

Gość ioooo
Okradłaś staruszkę i to przed świętami- z czego się tu cieszyć? To nie są Twoje pieniądze, wiesz do kogo należą -więc ukradłaś.

PS. w aptece jest pewnie monitoring, wiec jesli chcesz achowac kase, to raczej sie tam ju znie pokazuj...

Gość cieszysz się
No i bardzo dobrze zrobiłeś.

Gość w święta udławisz się ością
i zejdziesz z tego padołu jak nie oddasz kasy!

Gość Miszella
"Widziałaś, że komuś wypadły i nie oddałaś, więc ukradłaś" pieprzysz jak potłuczona a co ja stróżem jestem - jej kasa niech pilnuje nie moje zmartwienie a babsko widać dziane było, bo kupę maści i smarowideł kosmetycznych kupowało pewnie pod choinkę pułk cały obdzieli

Gość ioooo
Kiedyś -także w przedświątecznym okresie -zgubiłam w sklepie portfel z ok 150 zł. Ktoś oddał go do punktu obsługi klienta i zwrócono mi go. Do dziś jestem wdzięczna tej osobie.... Są jeszcze uczciwi ludzie. Zapewne to były oszczeności tej staruszki. Nie Tobie oceniać ile ona wydała w aptece -generalnie starsze osoby mają mnóstwo chorób i dużo wydają na leki. Nie szukaj sobie usprawiedliwienia, że nie wyglądała na biedną, ze wydała dużo na lekarstwa, bo to są JEJ pieniądze, nie Twoje. Okradłaś staruszkę !!!

Gość cieszysz się
Gdybyś znalazła te pieniądze przypadkiem to ok, ale widziałaś, że komuś wypadły i ich nie oddałaś. Czyli jesteś złodziejką. A to, że babka być może jeat bogata nie ma tu żadnego znaczenia.

Gość ioooo
A co Cię obchodzi co ona kupowała? To są jej pieniądze, nie Twoje -koniec, kropka. Jasne, niech pilnuje... kiedyś też możesz znaleźć sie w podonej sytuacji... I nie chciałabyś, aby ktoś wukorzystał okazję... Jest takie powiedzenie "okazja czyni złodzieja"

Gość Miszella
Gdyby każdy fiut, którego żarłam był z czekolady, miałabyś zapas cukru na kolejne trzy dekady. Nie dam rady opisać swojej skurwiałej urody To tania parodia dody w połączeniu z żółtobrodym :(

Gość znam i powiem
Skarbie, jak dobrze, że napisałaś ten temacik. Znam kogoś w policji. Namierzymy cię i pieniążki wrócą do kogo powinny :) Ciesz się z nich póki możesz. To czekaj

Gość Miszella
miałabym*

Gość Miszella
"Skarbie, jak dobrze, że napisałaś ten temacik. Znam kogoś w policji. Namierzymy cię i pieniążki wrócą do kogo powinny Ciesz się z nich póki możesz. To czekaj " żałosne... mam się niby zacząć bać?

Gość a ja kiedys znalazlam
portfel. W srodku byl dowod osobisty oraz 500zl prawie. Oddalam portfel temu mezczyznie. Po poltora roku okazalo sie ze to moj wykladowca z ktorym mialam miec egzamin. Na egzaminie zapytal czy skads sie znamy to mu powiedzialam. Egzaminu mi chuj nie zaliczyl, a odpowiedzialam na 4 pytania z 5. Zaluje ze mu wtedy ten portfel oddalam

Gość Miszella
podszywacze tez smieszni

Gość Miszella
Seks ze mna to mogiła, ja wolałabym bardziej wylizać muszlę kibla na dworcowym McDonaldzie!!!:(

Gość fhjjk
Nie ma co żałować, że zrobiło się cos dobrego. Nie jest ważny ten gość, ważne jest, ze Ty byłaś uczciwa.

Gość Staruszka..;ld
Te pieniądze pewnie miała odłożone na operacje -swoją lub męża. :( Złodziejka...

Gość Staruszka..;ld
Hatsumomo san -oczywiście, że nosi, jeśli mpanicznie boi się, ze pieniadze mogą zginąć (że np. wnuk wykradnie itd)... Fakt jest faktem, że Autorka okradła staruszkę...