Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się pytam

Oglądaliście film "Hostel"?

Polecane posty

Gość się pytam

Warto obejrzeć? Będzie dziś na Polsacie.

Gość dgdsgsdgsdfsdaasdf
Jak to horror o którym myślę to zdecydowanie warto :P

bardzo dużo krwi i sadyzmu...dla facetów pewnie warto, mi sie generalnie podobał ale drugi raz bym nie obejrzała ze wzgledu na moją zwiększającą się wrażliwość na widoki tortur i przemocy...:)

Gość się pytam
O północy. Zastanawiam się czy czekać :)

Gość się pytam
Nie lubię komedii, a szczególnie romantycznych.

eee o północy to ja będę już smacznie spała ;) jutro rano do szkoły, tak więc odpada. A ten na tvn to o której?

Gość nic_nie_wiem_wlasciwie
Hostel, film przyrodniczy, wycieczka z tego co pamiętam po Czechach, bądź Słowacji... :) polecam ;P

Oglądałam Hostel (bodajże są 2 cześci ale pewna nie jestem) . W skali 0-10 daje mu mocne 7, wiec zdecydowanie warto obejrzeć. Film dość okrutny i realistyczny, ciekawa fabuła, trzyma w napięciu.

Gość ogladalam hostel i nie polecam
taka bajeczka dla doroslych. Dla mnie z horrorem to nic nie mialo wspolnego. A i tez dzis bede ogladac "To wlasnie milosc":D Nie lubie komedii romantycznych, ale ten film jest taki jakis ze dobrze sie po nim czuje. Typowy film do ogladania w zimowy wieczor, pod kocem i z kubkiem goracej herbaty;)

Gość darmowa reklama normalnie
wejdź sobie na filmweb.pl i tam sobie popatrz jak oceniają ten film inni ;>

Gość dfghdsfgsdgsdfg
ogladalam hostel i nie polecam taka bajeczka dla doroslych. Dla mnie z horrorem to nic nie mialo wspolnego. A i tez dzis bede ogladac "To wlasnie milosc" Nie lubie komedii romantycznych, ale ten film jest taki jakis ze dobrze sie po nim czuje. Typowy film do ogladania w zimowy wieczor, pod kocem i z kubkiem goracej herbaty A wiesz o tym że to film na faktach??

nikt nie powiedzial, ze filmy na faktach musza byc dobre:D Fakty z pewnoscia bajeczki nie przypominaly, zas film owszem. Ale o gustach sie nie dyskutuje, jednemu sie spodoba, drugiego przestraszy, a trzeciego rozsmieszy

hostel na faktach? :P i te tortury i rzeźnia? coś mi tu nie pasuje :P a filmy tego typu są wg mnie nie dla normalnych ludzi, bo kto moze chciec ogladac wypruwane flaki na ekranie? nigdy tego nie zrozumiem :O

zreszta filmy oparte na faktach w wiekszosci sa tak naciagane, ze z faktami maja tyle wspolnego co ja z baletem:P Ale nie wiedzialam ze Hostel byl opierany jakichs faktach. Jesli tak to tylko jeszcze bardziej przemawia dla mnie na gorszy film, gdyz wczesniej uwazalam sam pomysl za pozytywny a realizacje za badziewna. Teraz to juz w ogole ze tu nawet pomyslu nie bylo:D O ile z faktami to to jest prawda