Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nensi

Jestem brzydka i mam już tego dość!

Polecane posty

ha ha , zwykle nie lubię jak ktoś ludzi tu wyzywa ale to takie szczere i soczyste.....komuś po prostu puściły nerwy czyli zniewaga w afekcie :)

widac ktos zazdrosci wiedzy ;p byl fajny odcinek kapitana bomby o takich osobach tylko zapomnialem tytulu.

Gość 3-5-8
kontakty levviatana z kobietami ograniczaja sie niestety tylko do kafe :( to co ma chlopak zrobic. przyjmijmy chlopaka takim jeakim jest i nie psujmy mu jego i tak wystarczajaco zalosnego zyciami takimi postami jak wyzej pozdrawiam

Gość nawijka styjka
pewnie kolekcjonuje foty tych naiwnych kafetriuszek, zboczeniec :O zygac mi sie chce :O

Gość lewiatan forumowy pokurwie
"ktoś zazdrości wiedzy" a to się uśmiałam. nie ma to jak wiedza z wikipedii żywcem brana :classic_cool:. szacun i respekt dla lewusa 🖐️ coś jeszcze wybełkoczesz "wartościowa" sierotko forumowa z wysmażonymi ponad 18-to tysiącami super arcymądrych postów??

Gość ...ala...
zeby nie bylo to nie pisze teraz ten lewiatan tylko ja - Ala :) co chcecie od tego kolesia? jak sobie siedzi na tym kafe to niech siedzi nikomu nic do tego jak on spedza czas wolny... bez przesady...

Gość ..ala..jestes tu nowa?
to stul pysk i też wypierdalaj albo nie wtrącaj się

po dłuższym namyśle nie jestem chętna.....levi to postać ogólnie pogardzana , ja mam za wysoką pozycję

Gość ...ala...
do ala jestes tu nowa? tak weszlam sobie ot tak... a dlaczego tak wulgarnie sie do mnie odzywasz? bo myslisz ze jestes anonimowy? takie prostaki jak ty nie powinny sie tu w ogole wypowiadac bo tylko zasmiecaja takie fora... germanotta ... a czemu postac pogardzana co on takiego robi? ;)

Gość ...ala...
warczypies na co mam sie skusic?

Gość Grrrrrryyt
wkurwia ludzi swoja osoba... to wystarczy

Gość ...ala...
tak po prawdzie to skusialam sie na cienkiego prawiczego peniska levviego mhmmm :) ale widze, ze jest tutaj nielubiany to troche odbiera mi ochoty na niego :)

Gość ...ala...
grrrrrryt wkurwia ludzi swoja osoba... dosc lakoniczne wytlumaczenie... jak dla mnie to po to jest forum zeby kazdy mogl sie wypowiedziec w roznych kwestiach dlaczego zatem ten levi nie moze? ;)

ala -skusić się na leviego - blondyno :D to zwykła sobotnio-wieczorna przysługa pod wpływem alkoholu :)

Gość ...ala...
ooo i podszywacz sie znalazl.. :) ten to dopiero jest zalosny i nie ma co robic z czasem... jak juz sie podszywasz to rob to tak zeby inni chociaz pomysleli ze pisze to JA ... wtedy bedziesz bardziej wiarygodny i bedziesz mogl miec z tego ubaw ale tak...

Gość grrrrrryt
ale kto powiedzial, ze nie moze? ja tylko stwierdzilam, ze wkurwia tym gadaniem ludzi :)