Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samsara11

Piszcie swoje fantazje chlopcy..........................

Polecane posty

Gość Może się mylę,
Niestrudzona Samsara znowu na posterunku :D:P A Wysoka Verita (no co, 173 to już sporo - jak na kobietę) chwilowo odpuściła :D Dajcie fantazjom płynąć, niech poruszają... nie tylko serca :D:P ((🖐️))

Gość Ger upp nu
Ja chciałabym pieścic mężczyzne analnie, jakąś małą, wibrującą zabawką lub paluszkami, a druga fantazja to nasikac na jego penisa, brzuch lub ręce :-D

Gość żeby boska kobieta zrobiła ze
żeby też kazała kupić dla siebie pońćzochy,ale takie,żeby trudno było je dostać w całym mieście,a potem kazała je sobie założyć.

Gość Żeby boska kobieta
ale co z tego jak jesteś ze Szkocji,a cyberseks to żadna zabawa.

ZEBY BOSKA KOBIETA - wiem taka szkoda ,naprawde chcialabym spenetrowac twoj tyl.....................cyber tez nie jest dla mnie satysfakcjonujacy wiec witam w klubie xxxxxx

INSTRUKTOR - tak bardzo czesto,lubie ogladac erotyczne filmy i bawic sie tak samo reka jak i zabawkami .........................

Gość Duży Z
Porografia z udziałem dojrzałych kobiet i kilkunastoletnich dziewczynek a wśród nich ja ze sterczącym kutaskiem którego wkładam im na zmiane do cipek!

Gość romantyczny apetyczny
zeby wszystkie kobiety na tym swiecie miały naturalne zarosniete cipki. takie jest moje skryte marzenie :-/

ty pedofilska kurrwo,gdybym cie spotkał na ulicy to obiłbym ci mordę,do prokuratora się chooyu nadajesz

HappyTreeFriend_ którego? :>

zgadnij 😡 wszystko zniose ale takie wpisy powinny byc po prostu slane na policje, dorwane IP, dojsc do tego kto pisal i obciac mu kutasa, od razu, nozyczkami do paznokci, by trwalo dluzej

Zgadzam sie. Obciąć mu kootasa.

samsara11 - zobaczyć jak się masturbujesz to kolejne z moich wielkich marzeń :P

Gość moja fantazja od zawsze
Nauczycielka taka 30 40 lat. tylko gdzie ja teraz w tym wiku nauczycielkę dorwę... W kazdym bądź razie standard raczej. Zostać po lekcjach bo chce się z nią porozmawiać. Jak wszyscy wyjdą zamknąć drzwi. Zatkać jej ręką usta. Oprzeć o ścianę i mocno zerżnąć. Potem na biurku. A potem zaczęła by się nowa lekcja więc wpuścić nową klasę a z nią w kantorku po cichaczu. Zwarzywszy że miała by pewnie męża zabrać ją do hotelu i rżnąć cały weeekend. ------------------ A obecna nowa fantazja to szefowa. Taka w gorsecie pończochach. Ale zawsze trafiam na szefów :(

Gość Adaś 11
Mam jedną fantazjie pokochać się z jedną która jest młodsza ode mnie .

Gość gvuhsdgiuh
zeby wszystkie kobiety zamiast desek mialy normalne cycki

Gość pierrecardelli
ja mam fantazję o sexie z kaleką :P

Gość Veelenuve
zmusić laskę do zrobienia wszystkiego na co mam ochotę poprzez wylizanie jej cipki

Gość dvxcxxc
W skrocie, bo nie wiem czy kobiety to czytaja, wiec wymienie ogolnikowo jedna fantazje :-) (chetne prosimy odpowiadac w tym watku, ewentualnie na emaila: manyoung@care2.com) Zostac sam na sam z dziewczeca druzyna jakiegos sportu(albo kilkoma z niej) przed, a najlepiej po zwycieskim meczu(szczesliwa kobieta to wspaniala kobieta w lozku :-) ) i zajac sie nimi :-)

Gość moja mamusia
Pewnie to perwersyjne ale mi się zawsze marzyła własna matka. I zawsze chciałem krzyczeć rżnij mnie mamo jak szmatę. Ale z wiekiem jakoś mi przeszło.

Gość dvxcxxc
a co do chetnych to nie chodzilo mi tylko o realizacje fantazji, ale takze o dziewczyny, ktore to czytaja lub chca przeczytac wiecej :-) , bo odzew jest tu dosc marny, a nie bede "produkowal sie :-) " dla facetow.

Gość mario4
Oki to moja fantazja. Ide do kina z moja kobietą. Ogladamy fil przez chwile. Pozniej szepcze jej do uszka czy ma ochote ze mna wyjść na chwile. Oki wychodzimy idziemy do toalety meskiej ja wchodze pierwszy sprwdzam nie ma nikogo, wołą ją , szybko wpadamy do kabiny. Ona siada na zamknietym kibelku ja szybko wyciagam ..... dalej pisac?

Gość Duży Z
Masturbuje się nad nagą małą dziewczynką tryskam spermą na jej cipulke po czym zlizuje ją z małej muszelki

Gość krwawy nos
przede wszystkim płeć osoby musi być źeńska, waga w normie i średnia wysokość jak na kobiete. z wyglądu ma być po prostu b. ładna, natomiast wiek się dla mnie liczy, ponieważ nie moze przekraczac 35 lat i najlepsze dla mnie byłyby skrajności wiekowe, tzn. bardzo młoda albo o wiele starsza. w innych wypadkach strasznie bym się wstydził. więc mam to szczęście nie mieć źadnych fantazji brakuje mi wyobraźni, więc gdybym mial partnerke realizowałbym fantazje cudzych ludzi, które beda mnie pasowaly