Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta dla mnie nie istnieją

Całe życie tylko patrzyłem na kobiety , nigdy nie zagadałem , teraz nie mam nic

Polecane posty

"jest ładna czy nie jest?" Tępy jesteś? Napisał, że nie jest.

"urocza to pewnie jakas grubaska" Krówsko na bank Cream :D

Gość kto nie lubisam
Byku opisz te uroczą??

"Byku opisz te uroczą??" Swoją zdradziłeś i teraz dalej chcesz kręcić z innymi? Casanova :D

ostatnio widziałem jak krówsko biegła na przystanek normalnie masakra biegła jak pingwin

Gość kto nie lubisam
aha czyli Uroczy tzn.gruby:D:D to cos o mnie:D:D:Dja wobec tego jestem uroczy!

"aha czyli Uroczy tzn.gruby to cos o mnie ja wobec tego jestem uroczy!" Dziewczyny nie lubią spaślaków. Zrzuć sadło to może ta twoja do ciebie wróci.

"Obrzępało mam Ci to recznie wytlumaczyć co znaczy urocza??" Sam napisałeś, że ładna nie jest czyli jakieś inne bzdety o tym, że ciepła, urocza, miła itp. Kogo obchodzi jakiś uroczy paszczur? Co to jest? Polowanie na Pokemony?

"panie kochają panów typu bears więc on sie odchudzac nie musi" Bears to nie tłuścioch z wiszącym bębnem.

"Darker-- masz pecha intelektualisto,jestem w szczęśliwym zwiazku małżeńskim" Ja nie pisałem nic o tym czy z kimś jesteś czy nie jesteś. Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Gość kto nie lubisam
ja Mojej nie zdradziłem a le Ona mi nie wierzy:( dobra powiem jak było(w skrócie)-po prostu w liceum szalałem za dziewczyna która mnie miala gdzieś..:(a ja byłem w niej zakochany przez 4 lata..potem poznałem Moją..ale założyłem profil na Nk i ta moja miosc licealna sie do mnie odezwała i nawiazałem z nią kontakt-a byłem ciekawy jak wyglada itp.czy się zmieniła.no i sie spotkalismy a Mojej powiedziłem że ide z kolega na piwo i przypadkiem jakaś jej znajoma nas zauważyła-doniosła Mojej no i pozamiatane..nawet nie chciała mnie wysłuchać.

27.03.2011] 22:55 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Ameliiia chudy - chcesz zebym umarla z ciekawosci? Proponuje Ci spolke. Zaczniemy swatac razem. -- sorry🌻 nie przeczytałem. Pomyslimy nad tym Zuzia:D

kto nie lubisam-- na moim temacie były tez damy,wiec spróbowałem porozmawiać na skajpie.Luba przyłapała mnie( nie słyszałem jak wchodzi) i przez 6 dni sie nie oddzywała do mnie.,. W 7 dniu pozwoliła mi sie wytłumaczyć wiec madrzejsza była od twojej:D

Gość kto nie lubisam
ja jstem jakby to ujać może nie gruby tylko kanciasty/taki klocowaty to mój kompleks.nie da sie z tego schudnąć ..niezgrabny i tyle.no i z twarzy tez niezbyt. A Ty Darker jesteś przystojny?

23:10 [zgłoś do usunięcia] **cream**--- hahahahahahahhahahahaha takiej szukasz?? Zuzia masz taka na stanie:P:D

Gość kto nie lubisam
podobno kochanego ciałka nigdy za wiele:D

"A Ty Darker jesteś przystojny?" Dzieci we mnie kamieniami nie rzucają ani nikt za mną z krucyfiksem nie biega więc niech będzie, że jest ok :D

Gość kto nie lubisam
byku Moja juz miesiąc nie chce rozmawiać ze mną-nie da sobie wytłumaczyć że do tamtej już nic nie czuje a spotkałem się tak tylko z ciekawości jak sie zmieniła i wogóle-a najśmieszniejsze jest to że jak ja zobzcyłem to nic nie poczułem-NIC NIC NIC.Pomyślałem w kim sie kochałem tyle czasu i przez kogo miałem 4 lata w plecy ale dobra terapia wstrzasowa-zobaczyć Dawne miłośći BEZCENNE!!!

Gość nosz kurde_______
ehh cream musiałeś przywłaszczyć sobie akurat ten nik? teraz taki fajny zespół będzie mi się kojarzył z ciamajdą z kafe :O

Gość kto nie lubisam
a Ty Darker z czego sie cieszysz?