Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta dla mnie nie istnieją

Całe życie tylko patrzyłem na kobiety , nigdy nie zagadałem , teraz nie mam nic

Polecane posty

Gość Zuzanna Ameliiia
chudy - ta kobieta na zdjeciu jest chora. Jakos nie sprawia mi przyjemnosci nabijanie sie z cudzego nieszczescia. Chyba nie pasuje do tego waszego towarzystwa. kto- masz racje. Nic tak nie leczy jak stanac oko w oko ze swoja dawna miloscia. Zwlaszcza jak sie jej dlugo nie widzialao. Wlasnie dlatego ja kiedys probowalam namowic Darkera zeby sie zobaczyl z ta swoja wielka miloscia ale nie chcial sluchac.

Gość kto nie lubisam
ale ja jestem jeden? i teraz przez głupia babe z przeszłosci zj... zwiazek.dlatego radzę chłopaki nie ukrywajcie jak już bedziecie kiedyś z kimś w zwiazku ze sie chcecie spotkać z jakaś dawna ukochaną bo se zje...zycie.i dopiero jest klops:((

"Wlasnie dlatego ja kiedys probowalam namowic Darkera zeby sie zobaczyl z ta swoja wielka miloscia ale nie chcial sluchac." Ale po co? Ona wie, że nie była mi obojętna, wyjaśniliśmy sobie wszystko (frazes, frazes, frazes) i tyle. Nie wiem po co miałbym się z nią spotykać?

"DARKER byłbyś wspaniałym męzusiem dla niej" Dla kogo niby?

Gość kto nie lubisam
Amelio masz rację-klapki Ci spadaja szybko i sie zastanawiasz gdzie ja k...miałem oczy i w kim sie kochałem tyle lat...Naprawdę genialna terapia wstrzasowa.GENIALNA!!!i polecam ja wszystkim nieszczęśliwie zakochanym przez wiele lat-pomaga..wrecz od razu kasujesz taka osobe z pamieci ze wstretem..ble. a ja zrobiłem bład ze Mojej nie powiedziłem że sie spotkam z dziewczyna .i

Gość Zuzanna Ameliiia
kto - Nie da sie budowac czegos na gruzowisku. Najpierw trzeba dokladnie posprzatac stare smiecie. Gdybys sie z nia nie spotkal to bys nie wiedzial ze juz Ci dawno przeszlo. Wiec to spotkanie bylo niezbedne do tego zebys mogl stworzyc jakikolwiek nowy czysty uklad. Przestan o nia zabiegac. Zajmij sie soba. To najlepsza opcja.

Gość kto nie lubisam
Darker nie chce być niczyim męzusiem prawda? A byku opisz tę uroczą-bo mnie ciekawosc zżera..

Gość Zuzanna Ameliiia
?????

To nie romantyzm tylko specjalna kompozycja która została napisana dla ofiar trzęsienia ziemi w Japonii. Można ich wesprzeć kupując ją na iTunes i Amazon.

KTO---- co się tak uczepił,żonatych Ona nie przyjmuje do swojego serca:PGorzej jeszcze jak rozwodnik to całkiep "dupa blada":D

Gość kto nie lubisam
Amelia-ale ja byłem już prawie2 lata z Moją,i bedać juz w zwiąku z Nia spotkałem się z tamtą niłoscia z liceum...wtedy nic do niej juz nie czułem a spotkałem sie tylkoz ciekawosci..i srodze rozczarowałem jak prze 6 lat sie mozna zmienićna niekorzyść:(

Gość dede1
to ituns dostepny w polsce ?

Gość kto nie lubisam
byku kto tu jest żonaty-chyba tylko Ty w tym gronie..Po prostu chciałem poznać opis osoby uroczej i tyle...

Gość Zuzanna Ameliiia
kto - spojrz w lustro i napisz co tam widzisz. Nie widziales jej tyle czasu i nic do niej nie czules ale jednak poszedles na spotkanie . Malo tego - oszukales swoja. Komu Ty chcesz to tlumaczyc ? Najwieksze bledy robia ludzie, ktorzy nie znaja siebie.

Gość kto nie lubisam
Nie chodzi o to że poszedłem ale że oszukałem/okłamałem Moja...a czemu bo wiedziała ze to była moja pierwsza wielka miłosc...Bałem sie zę Ja zranie i zraniłem ale nie tym tylko oszustwem własnym... Masz racje powinienem nie iść.ale poszedłem i czasu nie cofnę...Niesety.i co z tego że zobaczyłem dawna miłosc jak zrozumiałęm że straciłem/tracę TE Obecną Naprawdę Pierwszą i Jedyną!!!

Gość kto nie lubisam
Byku a czemu Amelia ma mnie wykopać:((???

Kto-- jakos nie trafiają mnie Twoje argumenty.Przecież musiało być coś gorzej miedzy wami,ze tak radykalnie postapiła.

Gość Zuzanna Ameliiia
Alez ja uwazam ze jak najbardziej powinienes pojsc na to spotkanie. Bez tego nie bylbys w stanie zbudowac nowej relacji. Poszukaj sobie takiego filmu "Wiosenna bujnosc traw"

Gość kto nie lubisam
ja nie mam żony-miałem Dziewczynę-którą oszukałem mówiąc ze ide z kolegą na piwo a w tym czasie spotkałem sie z koleżanką z liceum w której kiedys byłem do szlaeństwa zakochany i tyle.. Moja sie obraziła i zerwała ze mną-nie wiem co jej ta znajoma co nas widziała nagadała,ale wiem ze mnie nigdy nie lubiła. nie chcesz byku to nie wierz..ale tak było.