Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1c1z1l1o1w1i1e1k

czy kazda kobieta dba o siebie

Polecane posty

Gość 1c1z1l1o1w1i1e1k

witam mam dziewczynę z która widzę się raz w tygodniu i jak przyjadę to potrafi mieć nogi zarośniete itp mówi ze nie miała czasu no ale raz w tygodniu można się ogolić?

Gość pozazdroscic takiej
laski :) ja bym ze wstydu padla chyba

Gość a ty też golisz nogi?
?

Nie, niestety nie każda kobieta o siebie dba.... czego ja zrozumieć nie potrafię. Ja jestem w zwiazku od 7 lat, 4 lata jesteśmy małżeństwem i nie wyobrażam sobie być zaniedbana u boku męża.... jasne, mogę być chora, słaba i wtedy mniej o siebie zadbać, ale to chwilowo tylko, wracając do zdrwowia zawsze zaczynam znów dbać o siebie, malować sie, depilować itd. Moja przyjaciółka np po ślubie przestała o siebie dbać zupełnie, bo wychodzi z założenia, że już męża zdobyła. Tłumaczyłam, starałam się pomóc, namawiałam na fryzjera - nic. Jakiś czas tem przyszła z płaczem, że maż ma romans. No i czyja to wina ja się pytam? Kobiety płaczą, że facet po ślubie się zmienia, że przestaje się starać a kobiety co robią? Nie wyobrażam sobie przestać być atrakcyjną dla męża. I mój mąż to docenia, Czuje, że jestem dla niego wciąż piękna. A Twój problem ti już wogóle, raz na czas się widzicie i jeszcze taka zaniedbana.... Oj :(

Gość 1c1z1l1o1w1i1e1k
a do fryzjera raz na rok pójdzie

Gość tak ale wolimy cycki
W zimę może jej być cieplej w gicoły :classic_cool: