Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

brak samochodu-problem?

Polecane posty

Witam. Mam 25 lat i zamierzam znaleźć sobie dziewczynę. Nie mam prawa jazdy ani samochodu. Wiem, jakie są stereotypy o chłopakach nie mających prawka. Moje pytanie jest takie: czy brak prawka byłby dla Was w takiej sytuacji dużym brakiem?

Gość 25--latek
a czy brak jąder nie będzie dla Was problemem?

dla mnie bylby brakiem jezeli chlopak mieszkalby daleko odemnie. wtedy nie byloby jak sie spotykac. raczej bardzo rzadko.

akinia: moglibyśmy wtedy jeździć autobusami. Chyba że do Ciebie nie ma jak dojechać...

Gość to ja ci powiem szczerze
dla mnie jestes za mlody wiec brak prawka nie przeszkadzalby mi w tym bys byl moim kumplem. Jestem prawie w twoim wieku i wole starszych mezczyzn. I niestey wymagam prawka, samochodu i malo tego mieszkania oraz dobrej pracy. Biede to ja moge klepac sama nie potrzebuje kolejnej geby do wyrzywienia. Dlatego nieudacznikom mowilam STOP

Gość hihihihihihihihi
Mi przeszkadza. Sama mam prawko od 17 roku życia, na auto zarobiłam sama za granicą. Jestem mobilna, samowystarczalna i zwyczajnie dziwnie byłoby mi wozić pupsko swojego faceta.

Gość hihihihihihihihi
A powiem wam że warto się było puszczać za granicą, bo teraz mam to autko :)

Gość regfd
a po co mu prawko ? JEsli mieszka w centrum miasta to do roboty moze miec blisko .. NAwet na pieszo zajdzie ..

nie róbcie sobie żartów. Chodzi mi o szczere odpowiedzi na moje pytanie. Jestem normalnym chłopakiem, a nie jakimś chamem czy burakiem. Nie siedzę cały czas w domu. Na studia a teraz do pracy jeżdżę autobusem.

to,że ty nie masz prawa jazdy nie skreśla cię.Pytanie tylko czy chcesz zrobić sobie kiedyś i wozić swoją ukochaną

Brak prawka u faceta często jest wynikiem niskiego wzrostu i wyglądu. Ja dla przykładu obleję prawko, jeśli trafię na młodą ładną egzaminatorkę :( Bo jestem niski i aseksualny a młode ładne laski niecierpią jak taki koleś prowadzi samochód i uprawia sex !!

poziomka: kiedyś pewnie będę chciał zrobić. Ale na razie nie mam na to zbytnio czasu ani usposobienia. Nigdy nie ciągnęło mnie do samochodów, moja wiedza o nich jest praktycznie żadna. Swoją potencjalną dziewczynę traktowałbym dobrze.

Gość a jak nie ma nie z własnej win
np. ze względu na stan zdrowia ? to też go skreślacie?

nieee. Jestem średniego wzrostu, na pewno nie niski. Nie mam też jakichś przekreślających możliwość zrobienia prawka chorób.

No a ja mając 169 cm mam z tym problemy, tzn w Bydgoszczy zdaje się na Nissanie Micra na szczęście, a to dość mały samochód, ale jak bym miał wsiąść za kółko np Opla Omegi to nie miałbym szans !!!

nie wiem, jak faceta moze nie ciagnac do samochodu, motocykla, itp itd... lalkami sie bawiles czy co?!?! :D

nie jest tak że wszyscy po ukończeniu 18 roku życia dostają prawo jazdy.Z drugiej strony samochód i prawo jazdy staje się czymś niezbędnym w codziennym życiu Jeśli mieszkasz w mieście gdzie funkcjonuje komunikacja miejska to ok,jeśli na wsi to gorzej bo ciężko gdziekolwiek dojechać

mieszkam pod Wa-wą. Do pracy jak i na studia dojeżdżam właśnie tam autobusem. Autobus ma nawet swój pas i w godzinach szczytu jedzie szybciej od samochodów. Więc dla mnie to nie problem.

Gość dzwoń na stacjonarny
dla mnie to niemęskie:O

może więc trochę inne pytanie. Jak zdawaliście prawko to byli w ogóle chłopacy w moim wieku, czy sami młodsi.

dzwoń na stacjonarny: z taką tezą nie będę polemizował. Dla mnie też jest wiele zachowań dziewczyn, które są niekobiece i co z tego.

Gość starsza od ciebie:)
Absolutnie mi to nie przeszkadza:)

Gość starsza od ciebie :)
mam 55 lat i preferuję młodzieńców bez samochodu - są tacy słodziutcy :)

Gość starsza od ciebie:)
8 lat:)

Gość starsza od ciebie :)
lubie jak placza ze mna na komediach romantycznych.... :)