Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malineczka1986

Czy moj szef sie mna interesuje?

Polecane posty

Pracuje w nowej firmie od 4miesiecy. Moj szef jest ode mnie 8 lat starszy i ostatnio zauwazylam ze chyba sie mna interesuje i nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. Szef nigdy nie integrowal sie z pracownikami, rozmawial tylko z najwazniejszymi w naszej firmie - kierowniczka, ksiegowa, nigdy ze zwyklymi pacownikami nie wdawal sie w dyskusje. Ostatnio nie bylo mnie pracy gdyz bylam chora to ponoc zapytal sie kogos gdzie jestem co sie dzieje. W weekend mielismy wigilie, na ktora on w poprzednich latach nie uczeszczal, nie bral udzialu w zadnych imprezach, czy to imieniny pracownikow, mikolajki, wigilia a w tym roku ze zdziwieniem wszystkich przybyl na wigilie. Jak juz wigilia sie konczyla to mnie jako jedynej zapytal publicznie przy wszystkich czy odwiez mnie do domu bo akurat jedzie w tamta strone. Wszyscy byli zdziwieni, gdyz on naprawde z nikim nie wdaje sie w rzadne relacje a tym bardziej z takim swieztm pracownikiem jak ja. Podziekowalam i nie pojechalam choc mialam wielka ochote nie zrobilam tego. Czesto na mnie spoglada, bardzo sie przy nim pesze, oniesmiela mnie i bardzo krepuje. Czy to oznaka ze interesuje sie mna jako kobieta a nie pracownikiem? Co o tym mam myslec?

Gość dziwna dama
WIDZISZ TO CO CHCESZ WIDZIEC

Widzi, ze jestes niesmiala ... to wie, ze bedzie mogl zrobic z Toba wszystko.

Nie jestem osoba niesmiala, czesto usmiecham sie do niego bo od poczatku wzbudzil moja sympatie. Nie zgodzilam sie z nim jechac tylko ze wzgledu na kolegow i kolezanki z pracy, zeby nie mieli tematu do plotek. Moze masz racje wdze to co chce wiedziec i tu nie ma zadnego podtekstu.

oczywsicie, ze sie toba interesuje;-) a Ty nim? dlaczego nie dać mu okazji poznać się bliżej? przecież nie musi być to od razu romans...na pewno moglabys sie wiele od niego nauczyc-jest Twoim szefem, ma pozycje zawodowa-nie wiem w jakiej branzy pracujesz,ale wiem, ze warto uczyc sie od najlepszych;) jednak teraz to bedzie utrudnione-skoro odmowilas mu podwiezienia-na pewno szybko ci czegos nie zaproponuje..

nie wiem co mam myslec, prosze podpowiedzcie mi. A nie wydaje Ci sie ze skoro odmowilam to pokazalam mu ze az tak latwo ze mna nie jest i trzeba sie wysilic? Ciagle o nim mysle...

Gość wspomnisz moje slowa
pamietaj jedną rzecz:facet to łowca,jesli podoba mu sie kobietka,zrobi wszystko,by jej nie stracić-taka to ich mentalność i natura nic nie rób,nie rozmyslaj,daj mu trochę czasu, jeśli zainteresowałaś szefa,on zrobi wszystko,by znów wyskoczyć z jakąś propozycją