Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaaa914444

szukam kolezanki do pracy na prywatnym mieszkaniu

Polecane posty

Gość sylwiaaaa914444

Witam. Poszukuję dziewczyn w wieku od 18 do 35 lat w celu współpracy na prywatnym mieszkanku. Z mojej strony oferuję - profesjonalną reklamę, - bardzo wysokie zarobki ,(500-1000zł dziennie) - luźne dni i godziny pracy (Ty ustalasz w zależności od swoich możliwości), - miłą i nie stresującą atmosferę pracy, - bezpieczeństwo, -możliwość (oczywiście bezpłatnego) zakwaterowania..!(komfortowe mieszkanie w nowym bloku) Ty decydujesz co wykonujesz i za co pobierasz sobie dopłaty.. Jeśli stawka którą ja zaproponuję stwierdzisz,że będzie zbyt niska dla Ciebie, to możemy ją zmienić - jestem otwarta na nowe propozycje.. Nie zmuszam, ani nie szantażuję, jeśli miałabyś ochotę zrezygnować.. Twoja decyzja, to Twoje życie ! Zachęcam do spróbowania współpracy ze Mną, sama ocenisz czy Ci się podoba czy nie... Chętnie pomogę na starcie, gdyż wiem że życie płata różne figle i nie jest łatwo. Jeśli nie miałaś styczności z taka pracą zapoznam Cię, tak abyś się nie zraziła i wiedziała co robić. Proponuję spotkania nie zobowiązujące, gdzie możemy swobodnie porozmawiać na temat współpracy. oferta zawsze aktualna kontakt e-mail- towdy205@wp.pl

Gość A tak w ogóle
A o co chodzi bo nie rozumiem? Chcesz wynająć dziewczynę do wyremontowania mieszkania??

Gość gość
Cześć, jeżeli chodzi o kraków to jestem zainteresowana

Gość gość
Post sprzed 5 lat...

Gość gość
I co że sprzed 5 lat, jest napisane, że oferta zawsze aktualna.

Gość gośćpaulina
0746575162w mam na ime paula i mam kolerzanke diane do pracy mam 26 lat diana 24 czarna i ruda

Gość gośćpaulina
07465751622 mam na ime paula i mam kolerzanke diane do pracy mam 26 lat diana 24 czarna i ruda