Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysio pysio czekolada

śniegowce dla dziecka jak dobrać rozmiar?

Polecane posty

Gość pysio pysio czekolada

szukam śniegowców dla dziecka, tyle tylko, że nie wiem o ile większa powinna być wkładka. Stopa synka ma 13,7 cm - napisałam do producenta, a on doradził mi wkładkę o długości 16 cm :-/ co o tym myślicie? dziecko gubi buty z wkładką 14 cm, a co dopiero 16... http://allegro.pl/demar-sniegowce-kozki-24-25blu-16naturalne-futerko-i1376338848.html powyżej link do polecanych śniegowców

Gość pomijak ze buty paskudne
to polecam zabrać dziecko do sklepu i założyć mu buty na nogę. Nie wiem jak można kupowac buty dla dziecka przez allegro. No klapki i tenisówki to jeszcze, ale śniegowce?

ja miałam podobne, tej firmy - są świetne. Chciałam kupic mniejsze, ale przymierzyłam i zdecydowałam się na większe.

Pamiętaj że musi sie tam wmieścić ciepła skarpeta a but musi posłużyć do marca a nóżka rośnie

Gość marynazwawki
dokładnie, jeżeli takie butki się dobrze zawiąże to stabilizują stopkę tak, jak trzeba nawet jeżeli są troszkę za duże poza tym ma ktoś rację- pod takie buty nakłada się skarpety grube, lub dwie pary cienkich, a do marca czy nawet kwietnia będzie w nich biegać, bez sensu, żebyś w lutym musiała kupować nowe, bo zrobią się za ciasne

Gość hahahahhahahahhahahah
madalena,but MUSI posłużyc do marca?? haaaaahah...niektorych stac bidoku zeby dzieciom czesciej niz raz na sezon buty kupowac:D:D:D:D:D:D:D:D:D spierdalaj biedna szmato:D

Moim zdaniem but może być za duży najwyżej o pół rozmiaru i nigdy nie kupuję butów na zapas, zawsze dopiero kiedy mają być potrzebne tzn na zimę kupuję w listopadzie, takie żeby były dobre na teraz. A jeśli do wiosny noga dziecku urośnie - a wiadomo że tak będzie - kupuję drugie buty, zresztą w styczniu i tak wszędzie są już wyprzedaże i buty są o wiele tańsze więc nie jest to duży wydatek.

Gość gość
ja w zeszlym roku w styczniu musialam kupic corce buty.' bo noga urosla.

Gość gość
po jakiekolwiek buty jedzie się z dzieckiem do sklepu a nie... najwygodniej siąść przed kompem jeść cipsy i kupić przez neta prawda??? a potem klnąc bo za duże bądź za male przyślą....

Gość gość
No ale GDZIE mam kupić dziecku buty? Konkretnie interesują mnie geoxy, primigi, superfit, stups. Gdzie sa sklepy z tymi butami w Warszawie, to chętnie pojade z dzieckiem.

Gość gość
Takie butki zawsze powinny być trochę większe bo wiadomo że zimą zakładamy dziecku rajstopki i grubsze skarpety. Ja zawsze zamawiam przez internet na e-butydladzieci.pl Mają tam duży wybór butów od polskich producentów i bardzo dobrej jakości