Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhlp

mikrodermobrazja. doradźcie

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhlp

zastanawiam sie nad tym 'zabiegiem'. mam problemy z tradzikiem od dawna.. teraz mam juz mniej krost, ale za to ogolnie 'brzydka skore. na nosie zatkane pory, zaskorniki, takie dziurki i na p[oliczkach i na czole.. bez podkladu wygladam tragicznie ;/ prawde mowiac to nie wychodze wogole z domu bez pudru bo zle sie czuje gdy rozmawiam z kims stojac blisko... mam 19 lat. ostatnio uslyszalam wlasnie o mikrodermobrazji. kosmetyczka przekonywala mnie ze te niedoskonalosci mojej skroy da sie pokonac. ze moge wygladac calkiem dobrze bez makijazu. proponowala mi zabieg mikrodermobrazji + kwasy. powiedziala ze to bardzo korzystne polaczenie, jesli chodzi o koszta rowniez. nie wiem co robic,.. doradzcie, czy ta mikrodermobrazja jest w stanie naprawde pokonac te dziurki, zatkane pory, zaskorniki??? czy nie warto w to inwestowac?? aaa i czy teraz, wokresie zimowym jest to bezpieczne??

Gość hhhhhhhhhhlp
up

Gość 8808080
Tak, jest. Ja jestem po pierwszym zabiegu i jestem zachwycona. Cera się wyrównała, blizny lekko spłyciły, twarz jest czysta i gładka. pryszcze z którymi walczę od miesięcy jakimś cudem się zagoiły. W przyszłą środę kolejny zabieg :) A po trzecim mam nadzieje na super cerę :)

Gość 8808080
W zimie jest najlepiej. Nie wolno Ci twarzy opalać, jeśli musisz wyjsc na słońce - wysoki filtr.

Gość hhhhhhhhhhlp
hmmm:) a powiedz jaka mialas przerwe od ostatniego zabiegu?? i pewnie po tym cera przez jakis czas wyglada gorzej??? Jakie masz konketnie problemy z cera? pozdrawiam

Gość 8808080
Witaj, wykupiłam sobie trzy zabiegi, które robi się w odstępie co dwa tygodnie. Balam się, ze będę miała cerę bardzo podrażnioną, ale nic z tych rzeczy. Zaraz po zabiegu cera jest lekko czerwona, troszkę piecze, ale to szybko przechodzi. na drugi dzień nie miałam śladu po zabiegu. Jeśli masz krostki (ja w trakcie zabiegu miałam cale czoło w pryszczach) no to one na pewno będą podrażnione. Dziś mija tydzień od zabiegu a na moim czole nie ma żadnej krostki. Mam podobna cerę jak Ty. Trochę rozszerzonych porów, zaskórniki, nierówności związane w trądzikiem, małe blizny. Po jednym zabiegu nie znikną wszystkie problemy, na to musisz się nastawić, ale cera jest gładsza, oczyszczona, wyrównują się nierówności. Zdecydowałam się na te zabiegi, ze względu na te blizny potrądzikowe i po jednym zabiegu już widzę różnicę, także z niecierpliwością czekam na kolejny zabieg :) Pozdrawiam!

Gość ja też sie wybieram
na zabieg mikrodermobrazji w poniedziałek mam blizny na czole na nsoie pory tylko że mam naczynka popękane, co w takim razie zrobić? aha, mikrodermo będę robic u dermatolog, czy to się bedzie różnić czymś od tej u kosmetyczki

Gość hhhhhhhhhhlp
hmmm.. chyba przekonalas mnie, ze warto :] wiem, ze jeden zabieg nie da tego co oczekuje i wlasnie boje sie ze nie bede miala tyle pieniedzy zeby robic je co 2 czy 3 tygodnie, ale sprobuje.. po sylwestrze.. marze o tym zeby wyjsc kiedys z domu bez makijazu :)

Gość jkhjhndf
ja wiem, ze ten zabieg bardzo pomaga przy takiej cerze dobre tez sa równiez takie płatki z peelingiem z Avonu - jakos w katalogach nie moge ich spotkac, ostatnio wiec kupilam je na allegro za 15 zl są naprawde bardzo dobre uzywam je raz na tydzien i pieknie wyrównują koloryt, skóra jest gładka, bez zaskórniaków i porów

Gość 8808080
Pamiętaj tez, ze każda cera reaguje inaczej i inny jest efekt. Dla mnie to była ostatnia deska ratunku. Ja osobiście kupiłam kupon na Grouperze za 59 zł za mikrodermabrazje z maska kremowa. I przy okazji w salonie dostałam zniżkę na 2 następne zabiegi za 99 zl, wiec mnie to wyszło tanio. Nie wiem, czy bym sie zdecydowała, gdybym miała wydać 140 za jeden zabieg... Ale możne warto zaryzykować?Z jakiego jesteś miasta?

Gość hhhhhhhhhhlp
JESTEM Z Lublina.Kosmetyczka proponowala mi mikrodermobrazje + kwasy za 160 zl... podobno swietna oferta sama mikrodermobrazja 110 zl

Gość 8808080
Ja nie miałam kwasów, wiec w tej kwestii Ci niestety nie pomogę :( Ale cena wydaje mi sie OK. Jeśli piszesz, ze masz już dość maskowania swoich niedoskonałości, masz z tego powodu gorsze samopoczucie, to myślę, ze warto spróbować. Trzymam za Ciebie kciuki i jeśli masz jakiekolwiek pytania, odzywaj sie na tym forum :)

Gość hhhhhhhhhhlp
dziekuje bardzo za pomoc;) pozdrawiam, napisze jak bede 'po;)

Gość 8808080
Ja się odezwę za tydzień, jak będę po drugim zabiegu :)