Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lóbierznik

Dlaczego ogromna część młodych kobiet jest taka łatwa?

Polecane posty

Gość zdradzona i zdradzająca :P
To ile zasu Twoim zdaniem kobieta powinna byc z facetem aby z Nim isc do lozka i aby nie zostac wyzwana od szmat? P.S. Tak , jestem szmata bo poszlam do lozka z facetem ktorego kocham ponad zycie po niecalym miesiacu znajomosci a do tego dodam ze to jest moj 1 partner seksualny . Ze swoim eks bylam ponad rok i do niczego nie doszlo . Dziękuje za uwage . Milego wieczoru.

Gość Lóbierznik
Porządna kobieta nie tracha się z facetem przed ślubem.

Gość a co ty autorze
no to ci powiem tak : dla kogo latwe to latwe . dla ciebie nigdy latwe nie beda wiec nawet nie mysl o nich. kobiety wybieraja mezczyzn. tych prawdziwych mezczyzn. dla prawdziwych mezczyzn moga byc latwe. ale tylko dla prawdziwych mezczyzn.

Gość Lóbierznik
:-) Zgadza się, ja nie jestem "prawdziwym mężczyzną". Ja jestem jedynie "mężczyzną", któremu nie jest potrzebne określenie" "prawdziwy". :)

Pytanie czym jest ten prawdziwy mężczyzna - to po prostu kolo, który ma dużo mięśni lub wygląda w odpowiedni sposób fizycznie. Może być przy tym chamski i agresywny, właściwie lepiej żeby był, bo to dla nich taaakie męskie. Wystarczy sobie przypomnieć jacy chłopcy mieli powodzenie w liceum - ci najgorsi i ci właśnie są potem tak zwanymi prawdziwymi mężczyznami, których kobiety promują seksem. Nieważne czy dziewczyna z takim zaciąży, nieważne że zostanie porzucona - ważne że cipka była mokra, bo wyglądał na takiego męskiego.

Gość a co ty autorze
jestes tego pewien?

Gość a co ty autorze
prawdziwy mezczyzna to taki z ktorym kobieta moze pojsc szybko do lozka

Chętnie wypowiem się w tym temacie.. bo dlaczego by nie ;) Od razu na wstępie mogę powiedzieć autorowi, że właśnie zwraca się do Ciebie dziewczyna młoda, ładna, nawet bardzo i nie łatwa.. ;) Bajerowanie i irytujące gierki ze strony płci przeciwnej nie ruszają mnie i na żadne tego typu sprawy nikt mnie nie nabrał, toteż ciesze się wśród płci przeciwnej szacunkiem.. ;) a że szanuję się, to od płci przeciwnej tym bardziej tego wymagam. Odpowiadając na Twoje pytanie.. Z obserwacji, wychowania i doświadczenia mogę powiedzieć, że.. Ogromna częsc młodych kobiet jest taka łatwa a no dlatego, ponieważ 1- nie wyniosły z domu odpowiednich wartości. 2- zazwyczaj to właśnie brzydkie kobiety są łatwe.. nie wynosząc odpowiednich wartości z domu dodatkowo mają niskie poczucie własnej wartości, czują się nie kochane, niezbyt atrakcyjne.. trafiają na faceta który jak większość w młodym wieku nie patrzy zbytnio na twarz laski, ale ciało.. chciałby sobie pokorzystać. Z Racji tego iż w/w dziewczyna pragnie miłości, zrobi dla takiego frajera wszystko aby tylko czuć się przez niego kochana.. ( w tym pójdzie właśnie z nim do łóżka )..

a kiedy już się wyszaleją, czyli po 17-25 r.ż.to zaczną szukać spokojnego, ustawionego jelenia

Trzecia sprawa jest taka, że większość młodych kobiet jest naiwna i nie potrafi wyczuć tego, czy facet jest wobec niej szczery i czy rzeczywiście mu na niej zależy a nie na jej dupie.. :) Jak dla mnie laska która idzie z facetem po miesiącu znajomości do łóżka jest łatwa bez względu na to co by nie powiedziała, ponieważ żaden normalny facet który szanuje dziewczynę,a ona sama siebie nie wyląduje z nią po miesiącu znajomości w łóżku.. ponieważ jeśli ją kocha to na łóżko może poczekać.. ;)

Gość dacze
Corina20 no ale jesli ona chce i on chce i oboje lubią seks?W czym problem? Seks to przyjemnosc a wszystko jest dla ludzi;) Dla mnie łatwa kobieta to panienki bzykajace sie na imprezach z przypadkowymi facetami

Gość Lóbierznik
No ładnie. Dobry wieczór. Że niby, skoro mężczyzna kocha kobietę, to może z łóżkiem poczekać. A proszę mi wyjaśnić, czy to aby przypadek, albo nie przypadek, że w naszej Kafeterii wyższej jest lokal "życie erotyczne" od lokalu o nazwie "życie uczuciowe"? A ponoć, jak każą nam uważać, kafeteria stworzona jest dla kobiet. Symptomatyczne, nieprawdaż?

Gość do zdradzona i zdradzająca :P
dziewice dla prawiczkow!

Gość pysia17amorki
ale na pewno jest wiele kobiet ktore potrafia sie zachowac rozsadnie

Ja tez poszłam z moim chłopakiem do łózka jakoś po dwóch miesiącach. Czy jestem łatwa? Być może. Ale kocham go nad życie, jest moim pierwszym partnerem seksualnym, przedtem miałam 2 chłopaków, z każdym byłam ponad rok.

Gość pysia17amorki
bardzo dobre stwierdzenie kobiety ktore ida do lozka z facetem bo ida to wlasnie sa latwe ale jesli ida bo kochaja to fajnie tak powinno byc:-)