Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyShe

Co poradzić na samotność

Polecane posty

Gość zoo
Kurde są dwa wyjścia, ale im więcej czytam kafe, tym widzę że czekanie na odpowiedniego człowieka na pierwszy raz jest zmarnowaniem najlepszych lat życia do uprawiania sexu. nie chcę zacząć gdy już po drugim orgazmie będzie mnie serce boleć!

Gość nnNoName
Bagno ma 26 lat. Bagno- nie kazdy ma kompleksy :P dlaczego w tej tylko sytuacji czujesz sie zestresowany? skoro nie wyglad to co powoduje ten stres?

Mam 23 lata. Mam kompleksy, jak każdy. Często czuję się gorsza od innych, zbyt często się porównuje. Łatwo powiedzieć wyjdź do ludzi, zapisz się gdzieś... Ja chyba po prostu nie lubię samej siebie. Więc jak ktoś ma mnie polubić a co dopiero ... pokochać.?

pracuś-Już pisałem,mam 26 lat obrzydliwość-Nie,mój mózg w takich sytuacjach pracuje dobrze,tylko że mówienie sprawia że odbiorca odbiera że mój mózg jednak źle pracuje.

oki sorki nie doczytałem, ja mam podobnie dopiero po spotkaniu analizuje co powinnienem powiedzieć a co nie, a jak dojdzie co do czego to dup...a

nnNoName-Ten stres powoduje kontakt z ludźmi,szczególnie z płcią piękną i młodą

Gość zoo
dziwne skoro wiesz jakie są kobiety to powinieneś być przy nich dosyć śmiały

Lady sama piszesz że masz kompleksy jak wszyscy, prawda ja też je mam ale musisz je zaakceptować, a porównując szukaj tych dobrych cech u siebie a nie złych

Gość nnNoName
LadyShe dlaczego siebie nie lubisz? jesli jest cos co mozna zmienic zebys siebie polubila to koniecznie to zrob. musisz siebie pokochac bo inaczej ciezko bedzie Ci poczuc sie szczesliwa. Na pewno masz wiele zalet i jestes ciekawa osoba i znalazloby sie wiele osob, ktore by cie polubily. uwierz ze to jest mozliwe. naprawde zapisanie sie gdzies jest dobrym pomyslem. spotkanie zupelnie nowego towarzystwa w torym sie odnajdziesz duzo dobrego ci da. moze jest cos o czyms juz wczesniej myslalas, nie boj sie sprobuj, moze akurat sie uda:) masz 23 lata i jeszcze duzo przed toba;) a moze jakas praca fajna? jestes studentka?

Gość obrzydliwość
Ja mam jednocześnie kompleksy niższości i wyższości, czyli najgorsza opcja.

Gość nnNoName
oj, Bagno za bardzo analizujesz to co mysla inni. nie warto sie tym przejmowac co mysla. mow i rob to co czujesz ze powinienes. Nocny i to samo ppisze do Ciebie, nie ma sensu analizowac co mozna bylo zrobic bo to juz jest za Toba. zrobiles to co czules w tamtym momencie i powtarzaj sobie ze to bylo dobre.

Gość obrzydliwość
Ja myślę, co o mnie inni myślą, bo nie mam o czym ważniejszym myśleć. Wiodę proste, spokojne życie. :classic_cool:

Gość nnNoName
staram sie nie myslec o tym co mysla inni. kiedys analizowalam rozne sytuacje, bylam na siebie zla, ze zrobilam cos tak a nie inaczej, ze powiedziala albo nie powidzialam czegos. to powodowalo ze mialam o sobie zle zdanie, ze czulam sie gorsza. oduczylam sie tego i teraz nie mysle co inni mysla o tym co robie i co mowie. jest mi tak zdecydowanie lepiej:)

Gość zoo
ach jakie to bezwzględne. ale mnie to fascynuje co inni o mnie myślą. chociaż i paraliżuje

Gość zoo
prawie wszyscy ale kurde nie każdy. weźmy na przykład menela. albo jakiegoś głupka nie przeżywającego żadnych emocji co może zrobić z siebie głupka na oczach tłumu i nic sobie z tego nie robi

Gość zoo
ej ludzie ktoś tutaj na kafe (jakiś prawik :classic_cool:) powiedział Lepiej mieć jakiekolwiek wspomnienia niż nie mieć żadnych. Dlatego nie rozumiem czemu nie chcecie próbować z kimś się umówić Skoro samotność to najgorsza rzecz to nawet nieudany związek jest lepszy niż ciągła samotność

Gość nnNoName
mysle, ze kazdy chce byc dobrze postrzegany przez innych, ja tez ale nie denerwuje sie jesli okaze sie ze ktos ma inne zdanie niz ja, jesli kots nie rozumie mojego zachowania, nie boje sie wchodzic w nowe towarzystwo i nie zastanawiam sie co mysle o mnie ale chce zeby mnie polubili i mieli ddobre zdanie. czuje sie swobodnie i dobrze ze soba, bo siebie akceptuje ze swoimi zaletami i wadami. hehe i czest sie smieje z siebie i tych glupich rzeczy ktore mi sie przydarzają :)

Gość zoo
kurde nie mogę idę sobie zrobić kanapki przeczytać książkę i lulu bo zdechnę przed kompem. a tak na poważnie to widzę że wartościowi z was ludzie tylko w pewien sposób upośledzeni towarzysko mogę was obrażać bo obrażam samą siebie arivederci Roma :classic_cool:

Gość nnNoName
to ja tez zmykam z forum, musze jeszcze kilka zdan z ang napisac i ide spac. pa