Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to właściwie z nimi jest?

Jak to jest być z przystojniakiem? -Wasze doświadczenia

Polecane posty

Gość przyjotsniak
Jestem takim przystojniakiem i dobrze o tym wiem do tego potrafie postepowac z kobietami i je uwodzic Te przystojniactwo i okazje zwiazane z ta cecha wpedzily mnie troche w lata Teraz z obecna dziewczyna chce tworzyc staly zwiazek mysle ze normalny Najbardziej bawi mnie taki stereotyp ze jak przystojny to zaraz zdradza i kozysta z kazdej okazji Bawi mnie to bo gdy jestem z dziewczyna i jakies inne mnie podrywaja a ja nie odpowiem na ich zaloty to one wrecz sie obrazaja albo mowia ze glupi jestem bo one na moim miejscu bzykalyby ile tylko mogly Tak jakby sex w zyciu byl najwazniejszy

Gość szczerze do bolu
po 2 tygodniach...? Byl opiekunczy,o 13 lat starszy i nie,nie ogladal sie za innymi... Ja bylam za smarkata na taki zwiazek-wtedy... Teraz jest strasznie daleko,ale wiem gdzie ;)

Gość 67uiopi
przystojniak zawsze zdradza tak samo jak atrakcyjna kobieta

Gość facet niezbyt przystojny
Brzydale są najwierniejsi!

Gość Raijvena
nie jest lekko dopoki taki facet nie wypracuje sobie zaufania.Nie kazdy przystojniak to babiarz czy kretyn.Ale oczy i uszy trzeba miec otwarte bo konkurencja nie spi.Ale nie przeginac z podejrzliwoscia i zazdroscia.No i przede wszystkim wyzbyc sie kompleksow typu skoro moze miec kazda to czemu wybral mnie.W sumie nie wyobrazam sobie byc z facetem nie przystojnym.:P

Gość pluto111111
albo juz nic. Dzielic ludzi na gorszych i lepszych . Mam wyjebane na takie kobiety.

Gość kapitanjasio
drżę z chuci jak mnie dotyka patrząc na małych chłopcóf. eksplodujemy. potem mnie całuje. i puszczamy bączki. to takie cudowne. kocham go. idę do pracy już. żona czeka, muszę dorobić sexem by uzbierać na dwa bilety na Majorkę. leci z pupciem. aahh

Gość Ju..........
Odradzam przystojniaków. Już od małego ich mamusie, ciocie i mamusie koleżanek zachwycały się nimi: "O jaki mały przystojniak, na pewno jak dorośnie będzie miał powodzenie". Latka mijały, a oni rośli w przeświadczeniu, że muszą się podobać, ich miłość własna rosła razem z nimi, a mentalnie i emocjonalnie pozostawali na poziomie kilkulatka. Dziewczyny uważajcie, nawet jesli przystojny jegomość wyda wam się nieśmiały i skromny to jest to albo maska, albo w najlepszym przypadku to tylko kwestia czasu, aż się facet rozkręci i zacznie korzystać z tego, czym tak hojnie obdarzyła go natura. Same jesteśmy sobie winne, że tak ich rozpsuwamy - jako matki, ciotki, koleżanki, partnerki, kochanki czy przygody na jedną noc.

Gość uuppp
Bardzo ciekawy i mądry ten wpis powyżej :) zgadzam się z nim

Gość gdzie jesteśś
...

Gość tytyrytyyyy
w dupie... wstydzę się tam zaglądać, może sam wyjdź :)

Gość uppp
...